Home / Blog / Duinrell opent nieuw buitenbad als onderdeel van het Tikibad

 

Op zaterdag 29 juni 2019 opent Pretpark Duinrell het nieuwe buitenzwembad als onderdeel van het Tikibad. Met maar liefst vijf glijbanen, een verwarmd buitenzwembad en een waterspeelhuis is het Tikibad helemaal klaar voor een warme zomer.

Het tropische zwembad Tikibad is al 35 jaar het leukste en meest veelzijdige waterpark van Nederland en met het nieuwe buitengedeelte is er nog meer waterplezier voor de hele familie.

Nieuwe glijbanen en waterbucket

Het oude buitenbad heeft plaats gemaakt voor een compleet nieuw buitengebied. Je vindt er onder andere een verwarmd buitenbad en vijf nieuwe glijbanen. Met de Quattro Run raas je met zijn vieren tegelijk naar beneden. De Green Twist is het broertje van de Groene Barracuda. De Boogie Ride is een echte surfspot. In de Rainbow Splash glij je van de regenboog en met de Twin Fin glij je samen naar beneden. En dan is er ook nog de Big Bombora. De grootste waterbucket van Nederland.

Entree Tikibad

Wil je zwemmen in het vernieuwde buitenbad van Duinrell dan heb je een ticket inclusief Tikibad nodig. Ook gasten van het Vakantiepark Duinrell hebben toegang tot het buitenbad gedeelte. Wil je alleen naar het Tikibad dan kan je een los ticket kopen. Let op een los Tikibad ticket is alleen mogelijk vanaf 16:00 uur.

Soort TicketKassaprijsOnline
Duinrell + Tikibad€ 30,50v.a. € 25,45-> Tickets
Alleen Tikibad (vanaf 16:00 uur)€ 21,00v.a. € 17,95-> Tickets

Last minutes Duinrell

Het vernieuwde buitenbad is ook toegankelijk voor gasten op het vakantiepark van Duinrell (bij boeking via Duinrell.nl).

-> Bekijk het actuele last minutes aanbod op de website van Duinrell.Meer over Duinrell

 
Share this page