strand wassenaarse slag

Home / De leukste Dagje Uit tips / Een dagje naar het strand / Het strand bij de Wassenaarse slag in Wassenaar

 

De Wassenaarse Slag is al jaren bekend als de ideale locatie om even te genieten van het strand en het mooie duin gebied Meijendel. Je kan er eenvoudig en voordelig parkeren en het is er vaak rustiger dan in het nabij gelegen Scheveningen.

Of je nu naar de Wassenaarse Slag wandelt, fietst of met de auto komt. De weg naar de Wassenaarse Slag brengt je al gelijk in een ontspannen sfeer. Eenmaal aangekomen kan je uiteraard genieten van het brede zandstrand en de leuke strandpaviljoens bij de Wassenaarse Slag. Maar ook het duingebied Meijendel is een aanrader.

Het Strand

Het brede zandstrand is geliefd bij gezinnen. Het strand is rustiger dan de drukke stranden bij Scheveningen en Zandvoort. Er zijn veel voorzieningen om je stranddag comfortabeler te maken.

Horeca bij de Wassenaarse Slag

Bij de Wassenaarse Slag vindt je leuke strandpaviljoens en horecagelegenheden waar je terecht kan voor ontbijt, lunch of diner. Uiteraard kan je ook alleen voor een drankje plaatsnemen bij een van de restaurants.

Ligbed en windscherm verhuur

De verschillende strandpaviljoens verhuren ook ligbedden, strandstoelen en windschermen. Zo maak je je strand bezoek nog comfortabeler.

Het Duingebied Meijendel

Wandelen en fietsen

Vanaf de Wassenaarse Slag kan je mooie fiets- en wandelroutes doen door het duingebied en over het strand.

Parkeren bij de Wassenaarse Slag

De Wassenaarse Slag heeft twee grote parkeerterreinen waar je kan parkeren.

Meer informatie over parkeren bij de Wassenaarse Slag

Hotel bij de Wassenaarse Slag

Op een steenworp afstand van de Wassenaarse Slag is het luxe Fletcher Boutique Hotel Duinoord gelegen. Dit mooie hotel heeft geregeld mooie hotel arrangementen om even heerlijk een paar dagen te genieten van het strand, de duinen en de omgeving.

De kaart van de Wassenaarse Slag

Bekijk onze digitale kaart hieronder om alle strandpaviljoens en parkeermogelijkheden bij de Wassenaarse Slag te bekijken.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page