Fletcher Hotel Wassenaar

Home / Overnachten / De leukste hotel aanbiedingen aan de Nederlandse kust / 2, 3, 4 of 5-daagse hotel arrangementen bij Fletcher Boutique Hotel Duinoord

 

Fletcher Boutique Hotel Duinoord is gelegen midden in de duinen, bij het strand van de Wassenaarse Slag en vlak bij de steden Den Haag en Leiden.

Fletcher Boutique Hotel Duinoord is een vernieuwd modern 4-sterren hotel in Wassenaar. Het hotel is gelegen op een sublieme locatie, namelijk op loopafstand van de Zuid-Hollandse kust. Het hotel wordt omringd door het ongerepte natuurgebied Meijendel en is ideaal voor een weekendje weg.

Hotel Duinoord

Fletcher Boutique Hotel Duinoord is een luxe hotel met een eigenzinnige en intieme sfeer. Op mooie zomerdagen heeft u vanaf het zonnige terras een adembenemend uitzicht over het uitgestrekte duingebied. Het onlangs vernieuwde hotel in Wassenaar staat garant voor een fantastisch verblijf aan de kust. Met uw voeten in het zand kunt u heerlijk genieten op het bijzondere terras.

Arrangementen Fletcher Hotel Duinoord

Alle arrangementen bij Fletcher Boutique Hotel Duinoord in Wassenaar zijn inclusief een uitgebreid ontbijt, gratis parkeren en gratis Wifi. Afhankelijk van het arrangement is ook een of meer diners inclusief.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page