Linnaeushof-glijbaan-uitzicht

Home / Dagje Uit / Pretparken | Dagje uit voor het gezin / Speeltuin Linnaeushof – korting, openingstijden, prijzen en parkeren

 

Ten noorden van de Bollenstreek, in Bennebroek, vindt je Europa’s grootste speeltuin Linnaeushof. Kinderen kunnen er spelen op meer dan 350 speeltoestellen.

Linnaeushof is weer geopend en kunnen kinderen zich weer uitleven op de speeltoestellen.

LINNAEUSHOF – EUROPA’S GROOTSTE SPEELTUIN

In het park zijn vier verschillende speelgebieden. De grote speeltuin met zijn vele spectaculaire speeltoestellen zoals: waterfietsen, een super glijbaan, een hindernisbaan, hobbelfietsen, de Trein Expres, de kartbaan en nog veel meer zorgen ervoor dat kinderen de hele dag plezier hebben.

Voor de allerkleinste is er de peuter- en kleuterspeeltuin. Dit speelgedeelte bevat: een verkeersdorp, de zandfabriek, de wortelberg en het huisje van Bennie Broek. Zo weet je zeker dat niemand zich zal vervelen.

Bij mooi weer is de waterspeeltuin ‘de Oase’ ideaal. Leuke water-speeltoestellen zorgen voor de nodige verkoeling op een warme lente/zomerdag. De waterspeeltuin is onderdeel van de speeltuin en dus gratis te bezoeken met je Linnaeushof ticket. Meer over de waterspeeltuin van Linnaeushof

Linnaeushof met regen

Ook bij slecht weer kunnen kinderen zich uitleven in de speeltuin. Speciaal voor slecht weer is er namelijk een super leuke binnenspeeltuin gemaakt met o.a. minicars en luchtskelters. Zo hebben kinderen zelfs met regen een heerlijke speeldag.

Kortom er is, voor jong en oud, altijd wel wat te beleven.

OPENINGSTIJDEN LINNAEUSHOF 2020

Speeltuin Linnaeushof is in 2020 geopend vanaf 27 mei t/m 27 oktober 2020.

Maandag10:00 – 17:00
Dinsdag10:00 – 17:00
Woensdag10:00 – 17:00
Donderdag10:00 – 17:00
Vrijdag10:00 – 17:00
Zaterdag10:00 – 18:00
Zondag10:00 – 18:00
  • In de maanden juni, juli en augustus is de speeltuin elke dag tot 18:00 uur geopend.
  • In oktober is het park alleen in het weekend en in de herfstvakantie van 21 oktober t/m 27 oktober tot 17:00 uur geopend.
  • Waterspeeltuin “De Oase” is open bij mooi weer van april t/m september.

KORTING OP LINNAEUSHOF KAARTJES 2020

Linnaeushof wil de entreeprijzen zo laag mogelijk houden zodat een leuk gezinsuitje leuk kan blijven. Voor slechts € 13,50 per persoon heb je een super leuke dag. Koop je je kaartje via de ticketshop dan krijg je € 1,00 korting per persoon en krijg je je ticket op de smartphone je kan dan direct naar binnen. Je hoeft dus niet in de rij te staan bij de kassa. Koop nu je ticket online. Voor personen van 65 jaar en ouder is het kaartje slechts € 10,00. Kinderen onder de twee jaar zijn gratis.

Toegangsprijzen* (all-in tarief, uitgezonderd het gebruik van de karts, minigolf en speelautomaten)

Koop je kaartjes online en vermijd de wachtrij

PLATTEGROND LINNAEUSHOF

De voorpret kan thuis al beginnen met deze plattegrond. Zo weet je vooral al precies weten waar welke attracties zich bevinden en kan je alvast een dagplanning maken. Voor de plattegrond kan je klikken op onderstaande PDF plattegrond van het park.

plattegrond linnaeushof

PARKEREN LINNAEUSHOF

De speeltuin is zeer goed met de auto bereikbaar. Het parkeren kost per auto € 6,00 voor de hele dag.

  • Adres parkeerterrein: Glipperweg 4c, 2104 AK Heemstede

Wil je met het openbaar vervoer komen? DE Speeltuin is goed bereikbaar met de bus.

  • Openbaar vervoer: De speeltuin ligt aan de provinciale weg N208 (tussen Haarlem en Lisse). Vanaf station Haarlem: bus 50, vanuit Leiden: bus 50. Halte Linnaeushof

ADRES

Koop je kaartjes online en vermijd de wachtrij bij de kassa. Je kaartjes zijn ook nog eens € 1,00 voordeliger
Check hotels in de buurt van de speeltuin

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page