Linnaeushof-glijbaan-uitzicht

Home / De leukste Dagje Uit tips / Pretparken & Attracties / Speeltuin Linnaeushof – korting, openingstijden, prijzen en parkeren

 

Ten noorden van de Bollenstreek, in Bennebroek, vindt je Europa’s grootste speeltuin Linnaeushof. Kinderen kunnen er spelen op meer dan 350 speeltoestellen.

Linnaeushof is weer geopend en kunnen kinderen zich weer uitleven op de speeltoestellen.

Linnaeushof – Europa’s grootste speeltuin

In het park zijn vier verschillende speelgebieden. De grote speeltuin met zijn vele spectaculaire speeltoestellen zoals: waterfietsen, een super glijbaan, een hindernisbaan, hobbelfietsen, de Trein Expres, de kartbaan en nog veel meer zorgen ervoor dat kinderen de hele dag plezier hebben.

Voor de allerkleinste is er de peuter- en kleuterspeeltuin. Dit speelgedeelte bevat: een verkeersdorp, de zandfabriek, de wortelberg en het huisje van Bennie Broek. Zo weet je zeker dat niemand zich zal vervelen.

Bij mooi weer is de waterspeeltuin ‘de Oase’ ideaal. Leuke water-speeltoestellen zorgen voor de nodige verkoeling op een warme lente/zomerdag. De waterspeeltuin is onderdeel van de speeltuin en dus gratis te bezoeken met je Linnaeushof ticket. Meer over de waterspeeltuin van Linnaeushof

Ook leuk op een regenachtige dag

I.v.m. corona maatregelen is de binnenspeeltuin gesloten

Ook bij slecht weer kunnen kinderen zich uitleven in de speeltuin. Speciaal voor slecht weer is er namelijk een super leuke binnenspeeltuin gemaakt met o.a. minicars en luchtskelters. Zo hebben kinderen zelfs met regen een heerlijke speeldag.

Kortom er is, voor jong en oud, altijd wel wat te beleven.

Openingstijden 2021

Speeltuin Linnaeushof is inmiddels weer geopend. Kijk hieronder voor de openingstijden.

Korting Linnaeushof 2021

Linnaeushof wil de entreeprijzen zo laag mogelijk houden zodat een gezinsuitje leuk kan blijven. Omdat iedereen nu een kaartje vooraf moet reserveren en online betalen is de online korting voor 2020 komen te vervallen.

Linneaushof heeft 2 verschillende tickets:

Ticket met vaste datum
(wijzigen of annuleren niet mogelijk)
€ 15,00
Ticket met flexibele datum
(annuleren niet mogelijk, wijzigen is wel mogelijk)
€ 17,50

Toegangsprijzen* (all-in tarief, uitgezonderd het gebruik van de karts, minigolf en speelautomaten)

Plattegrond van de speeltuin

De voorpret kan thuis al beginnen met deze plattegrond. Zo weet je vooral al precies weten waar welke attracties zich bevinden en kan je alvast een dagplanning maken.

Plattegrond Linnaeushof

Parkeren bij Linnaeushof

De speeltuin is zeer goed met de auto bereikbaar. Het parkeren kost per auto € 7,00 voor de hele dag.

  • Adres parkeerterrein: Glipperweg 4c, 2104 AK Heemstede

Wil je met het openbaar vervoer komen? De Speeltuin is goed bereikbaar met de bus.

  • Openbaar vervoer: De speeltuin ligt aan de provinciale weg N208 (tussen Haarlem en Lisse). Vanaf station Haarlem: bus 50, vanuit Leiden: bus 50. Halte Linnaeushof. Voor actuele OV informatie kijk op 9292.nl

Adres

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page