Linnaeushof-glijbaan-uitzicht

Home / De leukste Dagje Uit tips / Pretparken & Attracties / Speeltuin Linnaeushof – korting, openingstijden, prijzen en parkeren

 

Ten noorden van de Bollenstreek, in Bennebroek, vindt je Europa’s grootste speeltuin Linnaeushof. Kinderen kunnen er spelen op meer dan 350 speeltoestellen. Linnaeushof is vanaf 27 maart 2024 weer geopend en dan kunnen kinderen zich weer uitleven op de speeltoestellen.

Linnaeushof – Europa’s grootste speeltuin

In het park zijn vier verschillende speelgebieden. De grote speeltuin met zijn vele spectaculaire speeltoestellen zoals: waterfietsen, een super glijbaan, een hindernisbaan, hobbelfietsen, de Trein Expres, de kartbaan en nog veel meer zorgen ervoor dat kinderen de hele dag plezier hebben.

Voor de allerkleinste is er de peuter- en kleuterspeeltuin. Dit speelgedeelte bevat: een verkeersdorp, de zandfabriek, de wortelberg en het huisje van Bennie Broek. Zo weet je zeker dat niemand zich zal vervelen.

Bij mooi weer is de waterspeeltuin ‘de Oase’ ideaal. Leuke water-speeltoestellen zorgen voor de nodige verkoeling op een warme lente/zomerdag. De waterspeeltuin is onderdeel van de speeltuin en dus gratis te bezoeken met je Linnaeushof ticket. Meer over de waterspeeltuin van Linnaeushof

Ook leuk op een regenachtige dag

Ook bij slecht weer kunnen kinderen zich uitleven in de speeltuin. Speciaal voor slecht weer is er namelijk een super leuke binnenspeeltuin gemaakt met o.a. minicars en luchtskelters. Zo hebben kinderen zelfs met regen een heerlijke speeldag.

Kortom er is, voor jong en oud, altijd wel wat te beleven.

Openingstijden 2024

Speeltuin Linnaeushof is in 2024 geopend van 27 maart t/m 3 november. Bekijk hieronder de openingstijden op de dag dat je Linnaeushof wilt bezoeken en reserveer direct je bezoek.

Korting Linnaeushof 2024

Linnaeushof wil de entreeprijzen zo laag mogelijk houden zodat een gezinsuitje leuk kan blijven.

Linnaeushof TicketsPrijs
Leeftijd (2-99)€ 17,00Reserveer nu
Leeftijd (0-1)GratisReserveer nu
Parkeerkaart€ 8,00Betaal bij Linnaeushof

Toegangsprijzen* (all-in tarief, uitgezonderd het gebruik van de karts (€ 6,00 p.p.), minigolf (€ 1,50 p.p.) en speelautomaten)

Plattegrond van de speeltuin

De voorpret kan thuis al beginnen met deze plattegrond. Zo weet je vooral al precies weten waar welke attracties zich bevinden en kan je alvast een dagplanning maken.

Plattegrond Linnaeushof

Parkeren bij Linnaeushof

De speeltuin is zeer goed met de auto bereikbaar. Het parkeren kost per auto € 8,00 voor de hele dag.

  • Adres parkeerterrein: Glipperweg 4c, 2104 AK Heemstede

Wil je met het openbaar vervoer komen? De Speeltuin is goed bereikbaar met de bus.

  • Openbaar vervoer: De speeltuin ligt aan de provinciale weg N208 (tussen Haarlem en Lisse). Vanaf station Haarlem: bus 50, vanuit Leiden: bus 50. Halte Linnaeushof. Voor actuele OV informatie kijk op 9292.nl

Veelgestelde vragen

Wanneer is Linnaeushof geopend?

Linnaeushof is vanaf woensdag 27 maart 2024 weer elke dag geopend t/m 30 september 2024.
In oktober 2024 is Linnaeushof open in de weekenden en de herfstvakanties.

Voor welke leeftijd is Linnaeushof een leuk dagje uit?

De speeltoestellen en attracties zijn in principe gericht op kinderen in de leeftijd van 2 tot ca. 12 jaar. Dat neemt niet weg dat ook oudere kinderen én ouders lekker mee kunnen en mogen spelen! Zo biedt Linnaeushof een uniek dagje uit voor het hele gezin!

Mag je eigen eten en drinken meenemen naar Linnaeushof?

Ja, Linnaeushof wil voor iedereen een dagje uit betaalbaar houden. Daarom mag je zelf eten en drinken meenemen.

Zijn honden toegestaan in Linnaeushof?

Nee, er worden geen honden in de speeltuin toegelaten. De enige uitzondering is een speciale geleidehond voor mindervaliden of slechtzienden.

Waar is de EHBO in Linnaeushof?

Ja, de EHBO bevindt zich in de overdekte speeltuin. Daar kun je je melden bij de receptie.

Adres

  • Parkeeradres: Glipperweg 4C
  • Website

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page