Home / De leukste Dagje Uit tips / Zwembaden en zwemmeren / Zwembaden / Waterspeeltuin bij Speeltuin Linnaeushof

 

De grootste waterpret heb je met een bezoek aan de grote waterspeeltuin bij Speeltuin Linnaeushof. Bij warm weer is waterspeeltuin “de Oase” open met vele spetterende waterspeeltoestellen, zoals een grote waterglijbaan, waterspeelput, watertuimelbakjes en een waterbrug. Dit biedt een gigantisch waterspektakel waar jong en oud kunnen genieten van spelen met water.

Waterspeeltuin Linnaeushof

De waterspeeltuin is opgedeeld in een gedeelte voor jongere en een gedeelte voor oudere kinderen. In het gedeelte voor de kleinere kinderen staan bijvoorbeeld veel bankjes zodat de volwassene dicht bij hun kinderen zitten. Als de kinderen iets groter zijn en het meer spannende gedeelte gaan verkennen, staan de bankjes verder weg zodat zij een grotere mate van vrijheid hebben.

Er is bij dit waterpark geen echt zwembad, maar het is een echte waterspeeltuin waarbij je kunt spelen met alles waar water uitkomt en water in moet! Van alle kanten krijgt het water je te pakken. Via de glijbaan het water in en via een enorme emmer die zich op onverwachte momenten leegt. Of door het spelen met het water dat uit de talrijke pijpen stroomt. Heerlijk tijdens het warme weer van de zomerdagen. Met rondom grote palmbomen, levensgrote dromedarissen en gethematiseerde kleedhokjes waan je je echt in een oase.

Openingstijden Waterspeeltuin Linnaeushof

De waterspeeltuin is geopend tijdens de openingstijden van Speeltuin Linnaeushof bij mooi weer t/m september. Bekijk hieronder de beschikbaarheid op de dag dat je Linnaeushof wilt bezoeken en reserveer direct je bezoek.

Entreeprijs Linnaeushof waterpark

De waterspeeltuin is inbegrepen bij de entreeprijs voor Linnaeushof. Uiteraard kan je dus ook gebruik maken van de andere leuke speeltoestellen en attracties in de Grootste speeltuin van Europa. Een toegangskaartje voor Linnaeushof inclusief het waterpark:

Linnaeushof TicketsPrijs
Leeftijd (2-99)€ 17,00Reserveer nu
Leeftijd (0-1)GratisReserveer nu
Parkeerkaart€ 8,00Betaal bij Linnaeushof

Adres

  • Linnaueshof
  • Glipperweg 4c (parkeeradres)
  • 2104 AK Heemstede (grens Bennebroek)
  • website

Alle zwembaden in de Bollenstreek

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page