Linnaeushof-glijbaan-uitzicht

Home / Zien & doen in de Bollenstreek / Attracties in de Bollenstreek en omgeving / Europa’s grootste speeltuin Linnaeushof in Bennebroek

 

Net buiten de Bollenstreek, in Bennebroek, vindt je Europa’s grootste speeltuin Linnaeushof. Kinderen kunnen in Linnaeushof spelen op meer dan 350 speeltoestellen.

Vanaf woensdag 29 maart is het park weer geopend en kunnen kinderen zich weer uitleven op de speeltoestellen.

Linnaeushof is opgedeeld in vier speelgebieden.

In het park zijn vier verschillende speelgebieden. In de grote speeltuin zijn veel spectaculaire speeltoestellen te vinden ook zijn er waterfietsen, een super glijbaan, een hindernisbaan, hobbelfietsen, de Linnaeushof Expres, de kartbaan en nog veel meer.

In de peuter- en kleuterspeeltuin is het genieten voor de allerkleinste. Een verkeersdorp, de zandfabriek, de wortelberg en het huisje van Bennie Broek zorgen ervoor dat niemand zich hoeft te vervelen.

Bij mooi weer is de waterspeeltuin ‘de Oase’ ideaal. Leuke waterspeeltoestellen zorgen voor de nodige verkoeling op een warme lente/zomerdag.

Is het weer iets minder dan kunnen kinderen zich uitleven in de leuke binnenspeeltuin met o.a. de minicars en de luchtskelters.

Kortom er is altijd wel wat te beleven in Linnaeushof.

Openingstijden Linnaeushof 2017

  • Van 29 maart t/m 1 oktober: dagelijks vanaf 10.00 uur.

Afhankelijk van de periode sluit Linnaeushof om 17.00 of om 18.00 uur. Controleer actuele informatie op Openingstijden Linnaeushof

Linnaeushof-WipeOut2

Korting op Linnaeushof tickets

Linnaeushof wil de entreeprijzen zo laag mogelijk houden zodat een leuk gezinsuitje leuk kan blijven. Voor € 12,50 per persoon heb je een super leuke dag. Koop je je ticket online dan krijg je € 1,- korting en betaald je dus maar € 11,50 per persoon. 

Toegangsprijzen* (all-in tarief, uitgezonderd het gebruik van de karts, minigolf en speelautomaten)

€ 1,- korting op je Linnaeushof tickets

Plattegrond Linnaeushof

Wil je vooraf al precies weten waar welke attracties zich bevinden klik dan op onderstaande plattegrond voor een PDF van het park.

plattegrond linnaeushof

Bereikbaarheid Linnaeushof

  • Parkeeradres Linnaeushof: Glipperweg 4c, 2104 AK Heemstede
  • Openbaar vervoer: Linnaeushof ligt aan de provinciale weg N208 (tussen Haarlem en Lisse). Vanaf station Haarlem: bus 50, vanuit Leiden: bus 50. Halte Linnaeushof

Adresgegevens

 

 
Share this page