strand langevelderslag noordwijk

Home / De leukste Dagje Uit tips / Een dagje naar het strand / Het strand bij Langevelderslag in Noordwijk

 

Bij het strand van Langevelderslag kan je genieten van het brede familiestrand en het unieke uitgestrekte duingebied tussen Noordwijk en Zandvoort. Het hele jaar door zijn er veel activiteiten voor jong en oud en parkeren is eenvoudig en voordelig op het grote parkeerterrein.

De reis naar de duinen en het strand van Langevelderslag is al een beleving op zich. Een 2 kilometer lange rit door het schitterende duingebied brengt je naar de strandopgang. Vanaf Langevelderslag kan je naar het brede familiestrand maar je kan ook de duinen ontdekken.

Het brede strand staat bekend als een relatief rustig strand ten opzichte van de drukke stranden van Zandvoort en Scheveningen. Er zijn veel activiteiten en er zijn ook verschillende horeca gelegenheden.

Speeltuin Speelzandt

Zodra je van de parkeerplaats naar de strandopgang loopt kom je langs de grote speeltuin Speelzandt. Deze speeltuin zorgt voor pret bij de kinderen. Je hoeft geen entree te betalen.

Wandelen en fietsen

Vanaf Langevelderslag kan je mooie fiets- en wandelroutes doen door het duingebied en over het strand.

Horeca op Langevelderslag

Het strand van Langevelderslag heeft geen strandpaviljoens die op het strand gelegen zijn. De strandopgang heeft wel horeca locaties waar het vakantiegevoel centraal staat.

Strandverhuur

Op het strand zelf is geen strandpaviljoen. Wel kan je er strandbedden, windschermen en andere strandmaterialen huren. Dit kan bij Longfield Rentals.

Bereikbaarheid

Met de auto

Een groot voordeel van het strand bij Langevelderslag is het grote parkeerterrein. Je kan eenvoudig en voordelig parkeren. Kom je met de fiets? Dan is er een grote fietsenstalling waar je tegen een kleine betaling je fiets bewaakt kan plaatsen.

Met het openbaar vervoer

Reis je met het openbaar vervoer dan is het strand bij Langevelderslag geen aanrader. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op ongeveer een uur lopen. Met het openbaar vervoer reis je beter naar de badplaatsen Noordwijk aan Zee, Katwijk aan Zee, Zandvoort of Scheveningen.

Meer over Langevelderslag

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page