parkeren langevelderslag noordwijk 2

Home / Parkeren in de Bollenstreek / Parkeren bij het strand van Noordwijk / Parkeerterrein Langevelderslag in Noordwijk

 

Het strand van Langevelderslag in Noordwijk is zeer populair er is een groot parkeerterrein waar je eenvoudig je auto kan parkeren. Op de grote parkeerplaats kunnen maar liefst 700 auto’s parkeren.

Let op: het betaalsysteem en de parkeertarieven voor het parkeren op Langevelderslag zijn veranderd. Lees hieronder de nieuwe parkeertarieven.

Langevelderslag is de meest noordelijke strandafslag van Noordwijk. Het is een heerlijke locatie en meestal iets rustiger dan de stranden in de centrumgebieden van de kustdorpen. Je rijd ongeveer 2 kilometer door het unieke duingebied en ziet daarna aan je rechterzijde het grote parkeerterrein.
Parkeertarief Langevelderslag

Het parkeerterrein heeft sinds 1 juni 2020 een nieuw parkeersysteem. Er staan parkeerautomaten en je kan betalen via parkeerdiensten zoals Parkmobile. De parkeercode is 22600. De volgende parkeertarieven gelden vanaf 1 juni 2020:

1ste en 2de uur€ 1,00 per uur
vanaf 3de uur€ 3,00 per uur
Dagkaart (alleen via het parkeerautomaat)€ 5,00 per dag

Adres parkeerterrein Langevelderslag

Om bij het parkeerplaats te komen kan je het beste navigeren naar Langevelderslag 20 in Noordwijk. Het parkeerterrein bevind zich aan het eind van de weg aan de rechterkant.

Wat is er te doen bij Langevelderslag?

Het parkeerterrein van Langevelderslag is ideaal voor een bezoekje aan het mooie brede strand en het uitgebreide duingebied. Er is ook een ingang naar de Amsterdamse Waterleidingduinen.

Ook zijn er een aantal leuke horeca gelegenheden te vinden. Zo kan je genieten bij Nederzandt, Hoogies, Bella Bella en ‘t Broodhuys.

Kinderen genieten bij de grote Speeltuin Speelzandt en de kabouter kinderwandeling door het mooie duingebied.

Meer over Langevelderslag

Meer in Noordwijk
Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page