duinkabouterpad langevelderslag Noordwijk
 

Wist je dat er in de duinen van Noordwijk bij Langevelderslag hele stoere duinkabouters wonen? Tenminste, dat denken we, want overal zie je kaboutersporen. Kleine voetafdrukken in het zand, wielsporen van een kruiwagentje en geplet gras van duinkabouters die een middagdutje gedaan hebben.

Kabouters wonen meestal in holletjes in de grond of in een holle boom. Kaboutermannetjes en kaboutervrouwtjes zijn heel aardig en natuurlijk dol op hun stoere kabouterkindertjes. Het leven in de duinen is niet makkelijk en alleen voor hele snelle sterke en slimme kabouters. Als je het kabouterpad loopt, kom je daar vanzelf achter. Vergeet onderweg niet te zoeken naar kaboutersporen! En met een beetje geluk kom je een echte kabouter tegen…

Zie je buiten die grote paddenstoel staan? Vanaf daar wijzen de kabouters je de weg. Het kabouterpad gaat door de duinen en over het strand en is niet geschikt voor mindervaliden. Veel plezier!

Prijs Duinkabouterwandeling

De kabouterwandeling is gratis te wandelen door de kabouters te volgen. De wandeling is nog leuker door voor slechts € 5,00 een knapzak met wat lekkers en een puntmuts te kopen. Je krijgt dan een tas en boekje in bruikleen met leuke opdrachten.

De Duinkabouterwandeling is te koop bij restaurant Nederzandt.

Meer over Langevelderslag

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page