Noordwijk
 

Noordwijk is een moderne kustplaats met een rijke historie. De bruisende badplaats van de Bollenstreek met als grootste blikvanger het 13 kilometer lange zandstrand en de vele luxe voorzieningen voor jong en oud.


De levendige boulevards, de sfeervolle oude dorpskern, robuuste duinen: hét decor voor dagjes eropuit of heerlijke vakanties. Dankzij uitstekende restaurants, tal van evenementen en activiteiten en een bruisend uitgaanscentrum verveelt het nooit.

Noordwijk en de Bollenstreek

De badplaats heeft vele overnachtingsmogelijkheden en is daarom een uitstekende uitvalsplaats om de Bollenstreek te ontdekken. Met de fiets kan je alle dorpen in de Bollenstreek bereiken.

Bovendien bevinden zich binnen een straal van 40 kilometer steden als Amsterdam, Haarlem, Delft, Rotterdam, Leiden en Den Haag. Even een dagje weg, om dan weer terug te komen in deze gastvrije badplaats: een plek om verliefd op te worden… en te blijven!

All weather bestemming.

Noordwijk is genieten van zee en strand. Als het een dagje wat minder weer is, dan kun je lekker shoppen, struinen en actief bezig zijn in de gezellige badplaats. Of ga een dagje op stap: er is veel te zien en te doen binnen handbereik. Zin in cultuur snuiven, shoppen en musea? Vanuit Noordwijk zit je in een half uur in Leiden, Amsterdam, Delft, Haarlem en Den Haag.

Toch liever de natuur in? In de omgeving is de oase van rust en ruimte midden in de Randstad! Maak eindeloze wandelingen over 13 kilometer lang zandstrand. Geniet van ongerepte robuuste duinen waar je met je fiets doorheen kronkelt. Of wandel door de kilometers weide bossen waar je ontelbare herten, konijntjes en vosjes tegenkomt.

Ben je opzoek naar specifieke informatie kijk dan bij onderstaande links:


Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips.

 
Share this page