Home / De leukste Dagje Uit tips / Pretparken & Attracties / Midgetgolfen in Noordwijk bij Adventure Park De Rollygolf

 

Minigolf is een populaire vakantieactiviteit voor jong en oud en bij De Rollygolf in Noordwijk kan je terecht op de leukste 18-hole midgetgolfbaan van de Randstad. Naast minigolf zijn er ook nog trampolines en een circuit met minicars.

Het Adventure park biedt in totaal 5.000m2 speelplezier voor het hele gezin! Er is een groot terras dat uitkijkt op de activiteiten van het park. Een bezoek aan Rollygolf is leuk voor jong en oud en ook zeer geschikt voor een kinderfeestje.

Dichtbij Deal: Koop tijdelijk je ticket met maar liefst 50% korting. In plaats van € 6,50 betaal je slechts € 3,25 per persoon. Koop hier je tickets

18-hole midgetgolfbaan Noordwijk

De mooie 18-hole minigolfbaan is uitdagend en heeft veel variatie. Er is veel groen bij de holes verwerkt. Vanaf het grote zonnige terras heb je een goed overzicht op de minigolfbaan.

Trampolines Noordwijk

Trampolines bij De Rollygolf in Noordwijk

Bij Adventure Park De Rollygolf gaat het niet alleen om minigolf. Er zijn namelijk ook trampolines om je springkunsten te tonen. Of je nu kiest je voor de grote of kleine trampolines, springplezier is altijd gegarandeerd.

Circuit met minicars

Minicars bij Rollygolf Noordwijk

Last but not least heeft Rollygolf ook nog een leuk circuit met minicars waarop de kleine Max Verstappentjes de eerste stuurkunsten kunnen leren. Zo maak je je dagje naar Rollygolf compleet.

Entreeprijzen en korting

De toegang tot het park is gratis. Je betaalt alleen voor de activiteiten waar je gebruik van wilt maken.

Momenteel is er een tijdelijke actie waarbij je 50 procent korting krijgt bij De Rollygolf in Noordwijk als je je ticket online koopt.

Tijdelijke 50% korting deals:
Entreeticket voor 18 holes midgetgolf€ 3,25Koop je ticket
Entreeticket voor 18 holes midgetgolf
+ toegang tot de trampolines + ijsje
€ 4,75Koop je ticket

De reguliere activiteiten prijzen zijn als volgt:

Adventure minigolf
Kinderen t/m 12 jaar € 5,50
Volwassenen € 6,50
Trampolines
Grote trampoline (15 minuten)€ 2,25
Kleine trampoline (15 minuten)€ 1,75
Minicars
Kinderen t/m 10 jaar (5 min)€ 1,00

Openingstijden

De Rollygolf is geopend van maandag t/m zondag van 10:00 uur tot 18:00 uur. Bij mooi weer blijven ze ‘s avonds langer open. In de wintermaanden is De Rollygolf gesloten.

Adres

De Rollygolf beschikt over gratis parkeergelegenheid.

  • Adventure Park De RollyGolf
  • Duinweg 6
  • 2202 ZN Noordwijk aan Zee
  • website

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page