Space expo Museum Noordwijk

Home / De leukste Dagje Uit tips / Musea, Experiences & Rondleidingen / Ruimtevaartmuseum Space Expo in Noordwijk

 

Space Expo in Noordwijk is hét ruimtevaartmuseum van Nederland! Maak op een unieke wijze kennis met de ruimte en ruimtevaart. Van het ontwerpen en bouwen van ruimtemissies op aarde tot de lancering naar de ruimte. Raak een echte meteoriet aan, lanceer een waterstofraket en neem een kijkje in de originele Sojoez-capsule van André Kuipers. Daarnaast is er veel aandacht voor de geschiedenis van ruimtevaart én kun je lopen door een model van het International Space Station (ISS). 

Beleef de ruimtevaart bij Space Expo

Space Expo is verkozen tot een van de meest kindvriendelijke musea van Nederland. Astronauten in spe bevinden zich bij Space Expo in een spannende omgeving met veel interactie waar je bijna alles mag aanraken. Space Expo adviseert een leeftijd van minimaal 6 jaar, maar dit hangt ook sterk af van de interesse van het kind. Hoe ouder zij zijn, hoe meer informatie ze zullen oppikken. Ruimtevaart is complex, maar bij Space Expo staat alles begrijpelijk uitgelegd, ook voor kinderen. Space Expo is een leuk en leerzaam uitstapje voor het hele gezin!

Prijs en beschikbaarheid Space Expo ticket

Bekijk hieronder de entreeprijzen voor Space Expo. Via de kalender zie je direct of er nog tickets beschikbaar zijn en reserveer je direct je bezoek.

Space Expo ticketsPrijs
Volwassen (13+)€ 16,00Koop tickets
Kind (3-12)€ 14,00Koop tickets
Kind (0-2)Gratis
Museumkaart houdersGratis

Openingstijden

Space Expo Noordwijk
Space EXPO NoordwijkOpeningstijden
MaandagGesloten (tijdens schoolvakanties wel geopend)
Dinsdag10:00 uur – 17:00 uur
Woensdag10:00 uur – 17:00 uur
Donderdag10:00 uur – 17:00 uur
Vrijdag10:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag10:00 uur – 17:00 uur
Zondag10:00 uur – 17:00 uur

Adres en bereikbaarheid

Je vindt Space Expo vlak achter de zee en de duinen in Noordwijk. Je kunt Space Expo bezoeken met het openbaar vervoer, de fiets of de auto.

Het adres:
Space Expo
Keplerlaan 3
2201 AZ Noordwijk

Space Expo beschikt over een parkeerterrein met ongeveer 100 parkeerplaatsen. Hier kun je gratis parkeren. Er zijn invalidenparkeerplaatsen aanwezig. Bovendien hebben we een fietsenrek waar je de fiets kunt neerzetten. Kijk hier voor de route naar ons museum en OV informatie.

Meer in Noordwijk

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page