Topparken Vakantiepark Parc du Soleil in Noordwijk

Home / Hotel in de Bollenstreek / Vakantiepark aan Zee / Topparken Vakantiepark Parc du Soleil in Noordwijk

 
Op slechts 3 km van het strand van Noordwijk ligt vakantiepark Parc du Soleil. Dit vakantiepark is zeer kindvriendelijk en heeft een binnenzwembad en een grote kinderspeeltuin. Het park bestaat uit strandhuizen en chalets. Alle accommodaties beschikken over een centrale verwarming en een woonkamer met televisie. Ook heeft elke accommodatie een keuken met keukengerei en een koelkast. Er is een fietsverhuurservice beschikbaar en de Noordwijkse Golfclub ligt op slechts 2 km afstand. Het vakantiepark ligt gelegen tussen de gezellige dorpen Noordwijk, Noordwijkerhout en Lisse.

Kindervakantie

Het vakantiepark is erg geschikt voor kinderen. Er is een grote buiten speeltuin en een indoor speeltuin. Een leuk zwembad en tijdens de vakanties is er een kinderclub waar de kinderen vermaakt worden. Het restaurant De Beleving is zeer geschikt om met kinderen te gaan eten. In de buurt zijn ook veel kinderactiviteiten. Breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan Space Expo, Duinrell of andere pretparken in de omgeving.

Omgeving

Het vakantiepark ligt midden in de Bollenstreek. Je ervaart hier de ultieme rust op het strand en de duinen. Wil je een dagje stad dan kan je kiezen uit Haarlem, Amsterdam, Leiden en Den Haag. Deze steden liggen allemaal slechts 40 minuten rijden van het vakantiepark. Bekijk nu de beschikbaarheid en de laagste prijs bij Parc du Soleil        
 
Share this page