Renzy Tour Bloemenvelden

Home / Dagje Uit / Ontdek de Bollenstreek met een van deze leuke tours / Tulpen autoroute rijden met de Renault Twizy GPS Tour

 

De Bollenstreek beleven is nu extra leuk met de tulpenroute in een elektrische Renault Twizy. Ontdek Holland op een unieke manier en geniet van het gevoel van vrijheid.


Flower Tour Renault Twizy

Je voelt, ruikt en beleeft direct waar je rijdt! De Renault Twizy GPS tour is een unieke ervaring met gegarandeerd aandacht onderweg.

Renault Twizy

Je rijdt de GPS autotour met een van de stoere Renault Twizy’s. Dit 100% elektrische en milieuvriendelijke voertuig heeft plaats voor 2 personen. Door het unieke open en eigentijdse ontwerp van de Twizy heb je een uniek gevoel van vrijheid. De Twizy’s zijn voorzien van GPS waardoor je eenvoudig je route kan volgen en onderweg tips krijgt over de omgeving. 

Beleef een mooie tulpentour

De GPS Tours van Renzy brengen je langs de mooiste plekken van de Bollenstreek. Met de tulpentour rijd je 2 uur langs de mooiste bollenvelden van Nederland. Je kan afhankelijk van het soort tour starten in de ochtend, middag of avond.

Beschikbare GPS Tours

Tulpen – & Bollenvelden tour / 120 minuten / € 85,00

De prachtige tulpenvelden spreken tot de verbeelding van veel mensen. Ervaar deze streek zo intens mogelijk en buiten de gebaande paden en tourbus routes in een Renault Twizy! De kleuren, de geuren…de bloemen komen heel dichtbij. Deze GPS audiotour is in 2020 te boeken van 28 maart t/m 12 mei. Prijs & tijdsduur: € 85,- voor een GPS audiotour van 120 minuten voor 2 personen.

Strand & duinen tour / 120 minuten / € 85,00

Het duinen- en strandgebied is één van de mooiste gebieden van Nederland. Tijdens deze tour rij je door de vrije natuur, de zandduinen en langs de’Vrijstaat’ Nederzandt. Voel de vrijheid! Deze GPS tour is alleen te boeken van begin mei t/m 31 oktober 2019. Prijs & tijdsduur: € 85,- voor een 2 uur durende GPS tour voor 2 personen.


Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page