Renault Twizy tour Noordwijk

Home / De leukste Dagje Uit tips / Sightseeing Tours Bollenstreek / Ontdek Holland met een Renault Twizy GPS Tour

 

Ontdek de Bollenstreek met de tours in een elektrische Renault Twizy. Ontdek het strand en de duinen, de tulpenvelden, de zomerbloemen of de polders met vele windmolens op een unieke manier en geniet van het gevoel van vrijheid.

Je voelt, ruikt en beleeft direct waar je rijdt! De Renault Twizy GPS tour is een unieke ervaring met gegarandeerd aandacht onderweg.

Renault Twizy

Je rijdt de GPS autotour met een van de stoere Renault Twizy’s. Dit 100% elektrische en milieuvriendelijke voertuig heeft plaats voor 2 personen. Door het unieke open en eigentijdse ontwerp van de Twizy heb je een uniek gevoel van vrijheid. De Twizy’s zijn voorzien van GPS waardoor je eenvoudig je route kan volgen en onderweg tips krijgt over de omgeving.  De audiogids is beschikbaar in de talen: Nederlands, Engels en Duits.

Beschikbare GPS Tours en prijzen

Er zijn verschillende Twizy tours ontwikkeld die je kan rijden. Elke tour heeft leuke stops langs de eindeloze bloemenvelden, karakteristieke molens en lange zandstranden.

Strand & Duin Tour | vanaf € 85,00

Twizy Beach Tour
Twizy Strand Tour

Het duinen- en strandgebied is één van de mooiste gebieden van Nederland. Ontdek Noordwijk – één van de meest authentieke kust­plaatsen die Zuid-Holland rijk is in. Deze tour laat jou alle hotspots zien in Noordwijk en omgeving. Stap in & geniet!

Prijs Twizy Strandtour

De Twizy Strandtour is in 2024 te boeken van 6 mei t/m 31 december. Prijs & tijdsduur: € 85,00 voor een GPS audiotour van 180 minuten voor maximaal 2 personen. Je kan kiezen uit twee starttijden namelijk: 10:00 en 15:00 uur.

Twizy StrandtourPrijs
Prijs per Twizy (2 personen)€ 85,00Reserveer nu

Tour langs de Zomerbloemen | vanaf € 85,00

Ontdek de veelzijdigheid van de zomerbloemen in de Bollenstreek tijdens een GPS tour in een elektrische Renault Twizy. De tour is op verschillende dagen tijdens het Dahlia Festival te boeken.

Prijs Twizy Zomerbloemen tour

De Twizy Zomerbloemen Tour is in 2024 te boeken van 1 augustus t/m 30 september. Prijs & tijdsduur: € 85,00 voor een GPS audiotour van 180 minuten voor maximaal 2 personen. Je kan kiezen uit twee starttijden namelijk: 10:00 en 15:00 uur.

Twizy Zomerbloemen TourPrijs
Prijs per Twizy (2 personen)€ 85,00Reserveer nu

Tulpenvelden Tour | vanaf € 127,00

Twizy Tulpen Tour

De prachtige tulpenvelden spreken tot de verbeelding van veel mensen. Ervaar de bloeiende Bollenstreek zo intens mogelijk en buiten de gebaande paden en tourbus routes met een Renault Twizy tour! De kleuren, de geuren…de bloemen komen heel dichtbij.

Prijs Twizy Tulpentour

De Twizy Tulpentour is in 2024 te boeken van 24 maart t/m 5 mei. Prijs & tijdsduur: € 127,00 voor een GPS audiotour van 120 minuten voor maximaal 2 personen. Je kan kiezen uit vier starttijden namelijk: 10:00, 13:00, 16:00 en 19:00 uur.

Twizy TulpentourPrijs
Prijs per Twizy (2 personen)€ 127,00Reserveer nu

Startlocatie van de tours

De Renault Twizy tours starten bij de vestiging van Renzy in Lisse. Het adres is Meer en Duin 44.

Met de auto

Met een auto reis je eenvoudig naar het startpunt van de Renault Twizy tour. Je kan gratis parkeren.

Met het openbaar vervoer

Ook met het openbaar vervoer reis je eenvoudig naar het startpunt. Stap uit bij bushalte Meer en Duin in Lisse. Vanaf de bushalte is het ongeveer 6 minuten lopen. Tijdens de opening van Bloemenpark Keukenhof rijden er ook rechtstreekse Keukenhof bussen vanaf RAI Amsterdam, Luchthaven Schiphol, Haarlem en Leiden. Vanaf Keukenhof is het ongeveer 15 minuten lopen naar de startlocatie van de Twizy tours.

Adres

  • Renault Twizy Tours
  • Meer en Duin 44
  • 2163 HC Lisse

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page