B&B Hillegom Tulpenvelden

Home / Overnachten / B&B’s en vakantiehuizen / Bed & Breakfast Liv Inn in Hillegom

 

Zoek een plek in het hart van de bollenstreek en u komt terecht bij Bed & Breakfast Liv Inn in Hillegom. Daar ziet en ruikt u de bloemen gewoon vanuit uw kamerraam! Elk jaar tussen half maart en eind april staat de wijde omgeving in bloei met narcissen, hyacinten en tulpen. En in augustus en september volgen de dahlia’s.

Bed & Breakfast Hillegom Liv Inn

Dat maakt Liv Inn de ideale plek om de Keukenhof of de kleurrijke velden te verkennen. Met uw auto of beter nog: met de fiets. Maar er is meer te zien. Het strand van Noordwijk bijvoorbeeld, omringd door beschermd duingebied op slechts 13 km. De historische steden als Leiden, Haarlem, Den Haag en natuurlijk Amsterdam, alle binnen 25 km. Pakt u de trein, dan bent u er zó en stapt u in het centrum uit. Het station ligt op slechts vijf minuten lopen.

Kom als gast, ga als vriend.

Op Booking.com wordt Liv Inn hoog gewaardeerd. Dat heeft natuurlijk niet alleen te maken met de unieke ligging, op wandelafstand van de Keukenhof. Reken dan ook op een comfortabele kamer op de 2e verdieping van ons huis met een heerlijk bed en een kraakheldere badkamer. Plus snelle wifi, een TV, een voortreffelijk ontbijt en alle aandacht van de gastvrouw.

Zij maken Liv Inn zo leuk.

Misschien komt haar naam uw vaag bekend voor. Dat kan kloppen want Nicole Jagerman tenniste op Wimbledon, Roland Garros en de Olympische Spelen. Zo reisde ze de hele wereld rond om thuis te komen in Hillegom. De honderden hotels waar ze logeerde, leerden haar wat je in een kamer waardeert en inspireerden haar tot een Bed & Breakfast in haar eigen woning: Liv Inn. Daar woont ze met haar gasten en haar trouwe lobbes, golden retriever Liv. Vandaar. Nicole kent de omgeving als haar broekzak en deelt de insider tips die uw bezoek net wat extra’s geven. De mooiste routes. Het stilste strand. De leukste restaurants. Ontspannen doet u in de lokale sauna met de in Hillegom wereldberoemde massages. En bent u benieuwd of Nicole net zo goed kan tennissen als toen? Voor een vriendelijk prijsje geeft ze u graag een privé-lesje. Het grootste tennispark van Nederland ligt namelijk om de hoek. Liv Inn heeft slechts 1 kamer, dus persoonlijker wordt het niet.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page