NH Hotel Noordwijk Leeuwenhorst
 

NH Hotel Leeuwenhorst ligt aan de rand van Noordwijkerhout en biedt uitgebreide recreatie- en spafaciliteiten. Er zijn 3 restaurants, een terras en verschillende lounges. Het hotel ligt vlak bij de gezellige centra van Noordwijk en Noordwijkerhout. Ook het schitterende duingebied en het strand zijn in de buurt. Direct naast het hotel zijn verschillende bloembollenkwekers actief waardoor de omgeving van het hotel in de lente vol bloeiende voorjaarsbloemen staat. Bloemenpark Keukenhof ligt op slechts 5 kilometer afstand.

NH hotel noordwijkerhout

NH Leeuwenhorst ligt op slechts 10 minuten rijden met de auto van Noordwijk aan Zee en het strand. De golfclub van Noordwijk bevindt zich op iets meer dan 5 minuten rijden van het hotel. Naar de luchthaven Schiphol is het 25 minuten rijden.

NHhotelNWH
NHhotelNWH2
NHhotelNWH5
WiFi is gratis beschikbaar in de openbare ruimtes

Het Aqua Fitnesscentrum beschikt over een binnenzwembad en een bubbelbad waar je gratis gebruik van kan maken. Voor de sauna, de ultramoderne fitnessruimte en de squashbaan wordt een toeslag in rekening gebracht.

Restaurant Sabor serveert de hele dag door maaltijden. Je kan er ook lichte gerechten en Spaanse tapas krijgen. Restaurant Dalí & Gaudí heeft internationale gerechten op het menu staan. Samuel’s Restaurant beschikt over een binnenplaats.

Bij NH Hotel Leeuwenhorst kan je gratis parkeren

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page