Aanbiedingen voorjaarsvakantie

Home / Blog / Aanbiedingen in de voorjaarsvakantie bij hotels en vakantieparken

 

De voorjaarsvakantie, ook wel de krokusvakantie genoemd, is vaak het begin van mooier weer in Nederland. De krokussen komen tot bloei en het voorjaar hangt in de lucht. Een ideaal moment om er even tussen uit te gaan naar de Bollenstreek.

De voorjaarsvakantie:

 • in de regio’s Midden en Noord: 25 februari t/m 5 maart 2023
 • in de regio Zuid: 18 februari t/m 26 februari 2023

Wij hebben de leukste hotelarrangementen en aanbiedingen bij vakantieparken tijdens de voorjaarsvakantie voor je op een rijtje gezet.

Vakantiepark Duinrell

Geniet in de voorjaarsvakantie van het tropische Tikibad en de winterattracties van Attractiepark Duinrell. Het vakantiepark is gelegen op het landgoed van Duinrell en biedt een uitgebreid aanbod aan accomodaties.

Voorjaarsvakantie vakantiepark Duinrell

In de voorjaarsvakantie heeft Duinrell aantrekkelijke aanbiedingen. Ook krijg je verschillende extra’s bij je boeking:

 • Iedere dag van je verblijf onbeperkt toegang tot het Tikibad
 • Winterattracties roulerend geopend
 • € 20,00 tegoed voor fietsverhuur
 • Gratis drankjes in de Duinrell Pub (eenmalig, max. 6 drankjes per bestelling
 • Gratis Mini-Bowling (eenmalig, max. 6 muntjes per bon)
 • Gratis Arcade games (eenmalig, max. 6 muntjes per bon)

Vakantiepark Roompot Noordwijk

Ga je liever voor een rustiger vakantiepark dan is het kleinschalige Roompot Dunimar Noordwijk een aanrader. Dit gezellige park ligt vlak bij het strand en schitterende natuurgebieden zoals de duinen en het landgoed van Keukenhof. Vanuit dit vakantiepark ben je ook zo in steden als Amsterdam, Haarlem, Den Haag. Leiden, Delft en Rotterdam.

In de voorjaarsvakantie heeft dit Roompot bungalowpark altijd zeer mooie aanbiedingen met hoge kortingen voor vroegboekvoordeel en last-minute boekingen.

Europarcs Park du Soleil & Noordwijkse Duinen

Europarcs heeft maar liefst twee verschillende vakantieparken. Beide vakantieparken liggen vlak bij het strand van Noordwijk en de bloemenvelden. De vakantieparken hebben uitgebreide faciliteiten en zijn zeer geschikt voor een heerlijke vakantie. Europarcs heeft ook veel interessante aanbiedingen tijdens de voorjaarsvakantie.

Vakantiepark Parc du soleil
Vakantiepark Parc du soleil

Center Parcs Zandvoort

Ten noorden van de Bollenstreek in de badplaats Zandvoort ligt het vakantiepark Center Parcs Zandvoort. Het vakantiepark ligt midden in de duinen en dicht bij het strand. Uiteraard heeft het park de bekende Center Parcs voorzieningen zoals de Aqua Mundo met wildwaterbaan. Naast de vernieuwde bungalows heeft dit Center Parcs park ook een mooi hotel.

Center Parcs Zandvoort heeft voor de voorjaarsvakantie goede aanbiedingen. Zowel met vroegboek korting als voor last minute boekingen.

Fletcher Hotel De Witte Raaf

Het luxe vier sterren Fletcher Hotel De Witte Raaf is zeer centraal gelegen tussen Noordwijk en Noordwijkerhout. Het hotel is direct gelegen aan het schitterende duingebied en het strand. Het hotel heeft een uitstekend restaurant.

Tijdens de voorjaarsvakantie heeft Fletcher Hotel de Witte Raaf voordelige arrangementen waarbij je kan kiezen voor verschillende thema’s zoals:

 • 3- of 4-daags Fiets & Wandel Arrangement
 • 3- daags Romantisch Arrangement
 • 3- daags Hou van Holland Arrangement
 • 3- of 4-daags Uitwaai Arrangement

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page