Landal Vakantiepark

Home / Overnachten / Vakantieparken en campings in de buurt van het strand / Roompot Duinresort Dunimar (Landal)

 

Het Roompot Duinresort is gelegen aan de rand van het unieke duingebied op minder dan 3 km van het schitterende zandstrand van Noordwijk ligt het Roompot Duinresort Dunimar. Het ideale vakantiepark om echt even op vakantie te zijn in Nederland.

Op dit mooie vakantiepark geniet je optimaal tussen strand en stad. Het kleinschalig Roompot vakantiepark is gelegen tussen Noordwijk en Zandvoort. Geniet van het natuurschoon, de ruimte en de rust. Wil je een dagje weg? Dit Roompot vakantiepark is dé plek om de Bollenstreek en historische steden te ontdekken.

Het Roompot Duinresort is het voormalige Landal Dunimar vakantiepark.

Dunimar = Roompot aan Zee

Het vakantiepark bestaat uit 90 geschakelde bungalows en ligt aan de rand van natuurgebied de Amsterdamse Waterleidingduinen. Via het duingebied ben je zo op het brede zandstrand. Ook de Kagerplassen zijn op minder dan 9 km te vinden. Het is een autovrij vakantiepark met een centrale parkeerplaats en een grote kinderspeelplaats.

Roompot vakantiebungalow

De bungalows zijn ruim opgezet en modern ingericht en met een mediterrane uitstraling. Je kunt kiezen uit een 4 persoons- of een 6 persoonsbungalow. Alle vakantiehuisjes hebben een Nespresso koffiemachine. Je kan je auto gratis parkeren op de centrale parkeerplaats in het midden van het vakantiepark. De bungalows hebben een moderne inrichting en zijn ongeveer 80 m2 groot.

Roompot Keukenhof en de bloemenvelden

Naast het strand, duingebied, de Kagerplassen en de omliggende steden zijn in het voorjaar de bloeiende bloemenvelden een absolute trekker. Het vakantiepark zelf ligt namelijk midden in de bloemenvelden. Deze bloemenvelden bloeien meestal tussen eind maart en half mei. Ook het wereldberoemde Bloemenpark Keukenhof ligt op slechts 3 kilometer afstand. Ideaal dus voor een wandeling of fietsroute langs de bloemenvelden.

Tips tijdens je verblijf bij Roompot Dunimar

Het vakantiepark is gelegen in Noordwijk. Vanuit het park kun je perfect de Bollenstreek en omgeving verkennen. Een dagje zonnen of uitwaaien op het strand, al fietsend of wandelend de duinen ontdekken, of een dagje naar de gezellige dorpen Lisse, Noordwijkerhout of Hillegom. Het kan allemaal. Het populaire bloemenpark Keukenhof ligt op slechts 3 kilometer afstand.

Zwemmen bij Roompot Dunimar

Het vakantiepark heeft geen zwembad. In de omgeving zijn er echter wel veel mogelijkheden om te zwemmen. Uiteraard is de zee een mooie zwemlocatie bij goed weer. Ook het nabijgelegen Oostduinse meer is een aanrader. Een buitenzwembad is te vinden in Hillegom. Buitenzwembad de Vosse is in de zomerperiode geopend en licht op slechts 15 minuten rijden. Op 10 minuten is het binnenzwembad De Waterkanten in Lisse te vinden. Dit binnenzwembad heeft een wedstrijdbad, recreatiebad, peuterbad en een snelle waterglijbaan.

Fietsen in de omgeving

De Bollenstreek leent zich perfect om te ontdekken met de fiets. Vanaf het vakantiepark fietst je zo de leukste fietsroutes langs de kust & duinen en de kleurrijke bloemenvelden in het voorjaar. In april is de Keukenhof Fietsroute een aanrader.

Roompot vakantiepark aan Zee – Noordwijk

Steden in de buurt dit Landal vakantiepark

Rondom het vakantiepark heb je een ruime keuze aan steden die je kan bezoeken. Op minder dan een uur afstand kan je maar liefst 8 mooie steden bezoeken. Ga een dagje naar Amsterdam, Haarlem, Leiden, Den Haag, Delft, Rotterdam, Gouda of Utrecht.

De leukste dagjes weg vanaf Dunimar Roompot aan Zee

Vanuit Dunimar Roompot aan Zee heb je heel veel keuze voor activiteiten. Door de centrale ligging in de Randstad zijn veel leuke uitjes te ondernemen. Hieronder een lijstje met activiteiten die je kan ondernemen vanuit het vakantiepark.

Plattegrond Roompot Dunimar

Roompot Dunimar is een kleinschalig park dat gebouwd is tussen de bloemenvelden. Download de plattegrond van het vakantiepark hier.

Beschikbaarheid en prijzen

Voor actuele prijzen en beschikbaarheid kan je het beste kijken op de website van Roompot Vakantieparken. Regelmatig heeft het park leuke acties voor schoolvakanties.

Adres Roompot Duinresort Dunimar

  • Vakantiepark Roompot Dunimar
  • Ruigenhoekerweg 5
  • 2211 ZG Noordwijkerhout
Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page