Dagje uit in de herfstvakantie

Home / Blog / Tips voor een dagje uit in de herfstvakantie

 

De herfstvakantie is het perfecte moment om naar buiten te gaan en te genieten van de herfstkleuren! Dus even niet achter de spelcomputer maar lekker genieten van al het moois en leuks in de Bollenstreek en omgeving. Wij geven je graag leuke tips voor een dagje uit in de Bollenstreek en omgeving tijdens de herfstvakantie.

De herfstvakantie is in de regio Noord: 10 oktober t/m 18 oktober 2020 en in de regio’s Zuid en Midden: 17 oktober t/m 25 oktober 2020

Van een bezoek aan een bos in herfstkleuren tot aan een springuitje in een van de indoor trampoline parken. Hieronder staan de leukste uitjes. Heb je zelf ook nog ideeën. Laat het ons weten via info@bollenstreek.nl

1. Herfstwandeling door de kleurrijke natuur

Een ontspannen wandeling is bij uitstek te doen in de herfst. De schitterende kleuren van de natuur en de vele paddestoelen zorgen voor een unieke ontdekkingstocht. Locaties waar je heerlijk kunt wandelen: Keukenhofbos (gratis), Amsterdamse Waterleidingduinen (€ 2,- of jaarpas kopen).

2. Appels en peren plukken bij de Olmenhorst

Net buiten Lisse ligt de grote appel en peerboomgaard de Olmenhorst. Elk jaar is daar de zelfpluk. Vele duizenden mensen genieten van het speciale moment om zelf uw fruit van de boom te plukken. Uiteraard is de Olmenhorst in de herfstvakantie elke dag geopend voor de zelfpluk. Toegang is gratis (parkeren = € 3,00).

3. Bezoek voordelig een attractiepark of museum

In de herfstvakantie hebben veel musea en attractieparken extra activiteiten voor kinderen op het programma. Ook zijn er vaak speciale aanbiedingen. Hieronder wat tips voor een leerzame en leuke uitjes.

  • Drievliet is in de herfstvakantie extra voordelig. Voor slechts € 16,50 per persoon geniet van het leukste pretpark van de Randstad.
  • Bekijk de onderwaterwereld bij SEALIFE Scheveningen met een aantrekkelijke korting. Voor slechts € 15,25 per persoon.
  • Bezoek vogelpark Avifauna voor € 18 per persoon
  • Neem een kijkje achter de schermen bij Schiphol met de speciale Schiphol Experience voor slechts € 9,00 per persoon.
  • Ga terug in de tijd bij het Archeon voor slechts € 14,50 per persoon.

Kijk voor nog meer leuke deals bij tripper.nl

4. Springen bij een indoor trampoline park

De Bollenstreek heeft twee trampoline parken. FreeStyle Gymnastic in Hillegom en Jumpin’ Noordwijk. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven op de trampolines en verschillende trucs leren.

5. Klauteren in een van de Indoor speeltuinen

De Bollenstreek heeft twee vaste indoor speeltuinen te weten Kidszoo in Noordwijkerhout en Monkey Town in Warmond.

6. Genieten van water in een van de zwembaden in de Bollenstreek

Dreigt de vakantie door het weer in het water te vallen dan is er altijd nog het zwembad. De Bollenstreek heeft verschillende leuke zwembaden waar u heerlijk met de kinderen recreatief kan zwemmen. Hier staat de leukste zwembaden van de Bollenstreek.
Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page