Monkey Town Warmond

Home / De leukste Dagje Uit tips / Pretparken & Attracties / Monkey Town Indoor speelparadijs in Warmond

 

Monkey Town in Warmond is een super leuk en spannend indoorspeelparadijs voor kinderen van 1 tot 10 jaar. Er zijn gigantische klim en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens.

2400 m2 indoor speelplezier

De kinderen kunnen bij Monkey Town Warmond klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak, springen op trampolines en voetballen of basketballen in de exra grote voetbalkooi. Verder is er een tweetal super hoge glijbanen om vanaf te glijden! Daarnaast is er voor de allerkleinste een grote peuterhoek, die speciaal ook voor de ouders extra overzichtelijk is ingericht.

Als extra activiteit biedt Monkey Town Warmond gratis lasergame aan. (1e spel gratis)

Entreeprijzen

Ouders (inclusief vrienden/bekenden) zijn gratis maar wel verplicht en worden lekker verwend met heerlijke verse bonenkoffie, fijne stoelen of banken en gratis WiFi. Onze keuken zorgt uiteraard voor de innerlijke mens!

Volwassenen (18+)Gratis
Kinderen (4 tot 18 jaar)€ 9,95 (incl gratis lasergame)
Peutertarief (1 tot 4 jaar)€ 5,50*
10 rittenkaart (er mogen meerdere kinderen tegelijk met de rittenkaart naar binnen en is in alle MonkeyTowns geldig)€ 69,00

*Peutertarief | Voor kinderen van 1 tot en met 3 jaar die op maandag tot vrijdagochtend voor 11.30 uur binnenkomen geldt een entreeprijs van € 4,95. Oudere kinderen zijn dan natuurlijk ook welkom. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt het peutertarief.

Openingstijden

Het indoorspeelparadijs is 7 dagen per week geopend. Op maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur. en op zaterdag en zondag van 10:00 uur tot 18:00 uur. Op nieuwjaarsdag, Koningsdag en 1e kerstdag zijn ze gesloten.

Routebeschrijving

Het indoor speelparadijs is met de auto heel makkelijk te bereiken en parkeren is gratis.

Adresgegevens

  • Veerpolder 15C
  • 2361 KX  Warmond
  • website

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page