Home / De leukste Dagje Uit tips / Avondje Uit / Theater en Bioscoop / Bioscoop Cinema Floralis in lisse

 

Wil je een gezellig avondje uit in de Bollenstreek? Ga dan eens naar de film bij Cinema Floralis. Deze bioscoop in Lisse is onderdeel van het Floralis Theater. Heb je zin in een heerlijk filmavondje of wil je met de kinderen (overdag) genieten van een leuke kinderfilm of familiefilm, kom dan zeker langs bij Cinema Floralis. Elke week draaien er van woensdag tot en met zondag films op het grote doek. Op dinsdag zijn er films van Filmhuis Lisse te zien.

De bioscoop is gevestigd in een compleet verbouwde bloemenveilingzaal en geeft daardoor een unieke sfeer. In combinatie met de nieuwste technologieën op het gebied van beeld en geluid zorgt Cinema Floralis dat je de nieuwste films perfect kan beleven.

Theatervoorstellingen in Floralis Lisse

Regelmatig zijn er ook theatervoorstellingen bij Floralis. Lijkt het je leuk om naar het theater in Lisse te gaan, kom dan beslist eens bij Floralis langs of kijk op internet voor een overzicht van de voorstellingen.

Eten en bioscoop?

Wil je, voorafgaand aan een film- of theatervoorstelling, gezellig een lekker hapje eten? Dan is Grand Café Cineac in Lisse een uitstekende keuze. Restaurant Cineac serveert heerlijke gerechten met verse producten uit eigen keuken. Voor een compleet avondje uit, biedt Cineac ook speciale arrangementen aan.

Bereikbaarheid

Met de auto

Navigeer naar Floralisplein 69 in Lisse. Er is voor de deur voldoende gratis parkeergelegenheid.

Met het openbaar vervoer

Cinema Floralis ligt bij bushalte Hyacintenstraat in Lisse. Arriva Buslijn 50 en 250, Qliner 361, Arriva Buurtbus 723, Connexxion bus 162 stoppen bij deze bushalte. Voor actuele reisinformatie kijk op 9292.nl

Adresgegevens

 

 
Share this page