corpus reis door de mens

Home / De leukste Dagje Uit tips / Musea, Experiences & Rondleidingen / CORPUS ‘reis door de mens’ – Ontdek de wonderen van het menselijk lichaam!   

 

In CORPUS maak je kennis met de wonderen van het menselijk lichaam: jouw lichaam! Zie, voel en hoor hoe je ingenieuze lichaam werkt in een spectaculaire, zenuwprikkelende ‘reis door de mens’. Volg in het 5D-harttheater de acrobatische toeren van een rode bloedcel en leer alles over het commandocentrum van het menselijk lichaam: de hersenen. Kom naar CORPUS en ontdek wat er nog meer te beleven valt!  

Corpus ‘reis door de mens’

In CORPUS maak je kennis met de wonderen van het menselijk lichaam: jouw eigen lichaam!   

Zie, voel en hoor hoe jouw ingenieuze lichaam werkt in een spectaculaire, zenuwprikkelende ‘reis door de mens’. Dompel jezelf onder in de wonderen van nieuw leven in de baarmoeder. Loop onder de dunne darm door, via de alvleesklier en de nieren naar de dikke darm. Volg in het 5D-harttheater de acrobatische toeren van een rode bloedcel en maar nog te zwijgen over het grootste wonder ter wereld: het menselijk brein.   

En dat is nog niet alles. Na de ‘reis’ kun je je verder verdiepen in het menselijk lichaam in ‘mijn CORPUS’, het interactieve gedeelte. Hier vind je bijzondere exhibits en games met een schat aan informatie over het menselijk lichaam. Weet jij bijvoorbeeld hoe goed je kunt horen? Welke trucjes je brein stiekem met je uithaalt? Waarom je van de geur van sinaasappels vrolijk wordt? Of hoe een arts bepaalt wie een donororgaan krijgt? In ‘mijn CORPUS’ ontdek je het allemaal.    

Kortom, een leuk uitje voor jong en oud om samen te beleven.     

Let op: CORPUS ‘reis door de mens’ werkt met tijdsloten dus reserveer op tijd.  

Openingstijden CORPUS

CORPUS is geopend volgens de onderstaande openingstijden. Een bezoek aan CORPUS begint met een ‘reis door de mens’. Hiervoor moet je een tijdslot reserveren. De laatste reis start 2,5 uur voor sluitingstijd. Tijdens vakantieperiodes is CORPUS ook op maandag geopend. Kijk voor de actuele openingstijden op de website.

CORPUSOpeningstijden
MaandagGesloten
Dinsdag9.30 uur – 17.30 uur
Woensdag9.30 uur – 17.30 uur
Donderdag9.30 uur – 17.30 uur
Vrijdag9.30 uur – 17.30 uur
Zaterdag9.30 uur – 19.30 uur
Zondag9.30 uur – 19.30 uur

Prijs CORPUS

Om CORPUS te bezoeken moet je een ticket kopen met een tijdslot. Bekijk hieronder de verschillende tickets en prijzen.

CORPUSPrijs
Volwassene (>13)€ 21,95Koop tickets
Kind (6-12)€ 21,95Koop tickets
Kind (4-6)€ 21,95Koop tickets
Kind (0-3)€ 21,95Koop tickets
Groep (vanaf 12 personen)€ 19,95Koop tickets

Adresgegevens

  • CORPUS ‘reis door de mens’
  • Willem Einthovenstraat 1
  • 2342 BH  Oegstgeest
  • Koop je tickets

Tips in Leiden

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page