het wapen van noordwijkerhout
 

Hotel Het Wapen van Noordwijkerhout ligt midden in het gezellige dorpscentrum aan het dorpsplein rondom het Witte Kerkje van Noordwijkerhout.

De Kamers

Het hotel heeft 5 kamers. Waarvan 1 familiekamer. Alle kamers zijn voorzien van douche, toilet en kabeltelevisie. En natuurlijk gratis wifi!

Slapen kan je bij het Wapen van Noordwijkerhout vanaf € 38,50 per persoon*. Dit is inclusief ontbijt. Wil je op de fiets de Bollenstreek verkennen? Het hotel kan de fietsen voor je regelen eventueel met lunchpakket.

In de omgeving van Noordwijkerhout

Noordwijkerhout ligt erg centraal in de Bollenstreek en vanuit dit gezellige dorp is het dan ook heerlijk om de Bollenstreek en de omgeving te ontdekken. Hieronder enkele grote attracties en de afstand vanaf Noordwijkerhout.

Keukenhof3,7 kilometer
Musical Soldaat van Oranje10,9 kilometer
Strand van Noordwijk4.3 kilometer
Duinrell15 kilometer
Schiphol19 kilometer

Bereikbaarheid

Met de auto

Navigeer met je auto naar Dorpsstraat 14. Op het plein kan je echter niet parkeren. In de directe omgeving is wel genoeg gratis parkeergelegenheid.

Met het openbaar vervoer

Met buslijn 57 reis je naar bushalte Victoriberg in Noordwijkerhout. Vandaar is het nog slechts 3 minuten lopen. Kijk voor actuele reisinformatie en tijden op 9292

Adresgegevens

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page