hotel_de_engel lisse

Home / De leukste Dagje Uit tips / Fietsen / Fietsverhuur / Fiets huren bij Hotel Restaurant De Engel in Lisse

 

Huur je fiets eenvoudig bij Hotel Restaurant De Engel. Je kan gratis parkeren, je fiets reserveren en je kan kiezen uit een ruim aanbod aan soorten fietsen.

De Bollenstreek leent zich perfect voor een heerlijke fietstocht. Er zijn vele fietsroutesen er is een handig knooppunt systeem waarmee je eenvoudig een route kan maken of rijden.

Reserveer je huurfiets

Het reserveren van je huurfiets gaat heel eenvoudig via het nieuwe fietsverhuur platform BimBimBikes. Groot voordeel van BimBimBikes is de mogelijkheid tot het reserveren van een fiets. Hierdoor weet je zeker dat er een huurfiets voor je aanwezig is op de locatie. Naast een goede stadsfiets met versnellingen kan je ook kiezen voor een bakfiets een tandem of een speciale kinder tandem.

Prijs fietsverhuur bij Hotel de Engel in Lisse

City Bike€ 15,00Reserveer nu
E-bike € 27,50Reserveer nu
Cargo Bike€ 25,00Reserveer nu
Tandem€ 25,00Reserveer nu
Tandem
Ouder & kind
€ 25,00Reserveer nu

Locatie fietsverhuur

Je kan de fietsen ophalen bij Hotel Restaurant De Engel in Lisse. Dit kleinschalige restaurant en hotel ligt op slechts 4 kilometer van bloemenpark Keukenhof. Vanaf deze locatie kan je eenvoudig fietsen richting het strand & de duinen, het Hollandse plassengebied, steden als Leiden of Haarlem en gezellige dorpjes als Noordwijk, Katwijk, Lisse, Hillegom, Sassenheim, Warmond en Voorhout.

Reserveer nu je huurfiets in Lisse

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page