Fietsverhuur bij Hotel Restaurant De Engel in Lisse

Home / Dagje Uit / Fietsen in de Bollenstreek / Fiets huren in de Bollenstreek / Fietsverhuur bij Hotel Restaurant De Engel in Lisse

 

Huur je fiets eenvoudig bij Hotel Restaurant De Engel. Je kan gratis parkeren, je fiets reserveren en je kan kiezen uit een ruim aanbod aan soorten fietsen.

De Bollenstreek leent zich perfect voor een heerlijke fietstocht. Er zijn vele fietsroutes en er is een handig knooppunt systeem waarmee je eenvoudig een route kan maken of rijden.

Reserveer je huurfiets

Het reserveren van je huurfiets gaat via het nieuwe fietsverhuur platform BimBimBikes. Groot voordeel van BimBimBikes is de mogelijkheid tot het reserveren van een fiets. Hierdoor weet je zeker dat er een snel een huurfiets voor je aanwezig is op de locatie. Naast een goede stadsfiets met versnellingen kan je ook kiezen voor een bakfiets een tandem of een speciale kinder tandem.

 Locatie fietsverhuur

Je kan de fietsen ophalen bij Hotel Restaurant De Engel in Lisse. Dit kleinschalige restaurant en hotel ligt op slechts 4 kilometer van bloemenpark Keukenhof. Vanaf deze locatie kan je eenvoudig fietsen richting het strand & de duinen, het Hollandse plassengebied, steden als Leiden of Haarlem en gezellige dorpjes als Noordwijk, Katwijk, Lisse, Hillegom, Sassenheim, Warmond en Voorhout.

Reserveer nu je huurfiets in Lisse
 
Share this page