Fietsverhuur Lisse

Home / De leukste Dagje Uit tips / Fietsen / Fietsverhuur / Fietsverhuur Lisse Lemonbike

 

Huur een fiets in Lisse bij Fietsverhuur Lemonbike en geniet op een gezonde manier van de bloeiende bollenvelden bij Bloemenpark Keukenhof. Naast de city bike kan je hier ook terecht voor het huren van een elektrische fiets en zelfs een elektrische tandem. Kom ook de lente vieren in Nederland met een huurfiets in Lisse.

Fietsverhuur in Lisse

Lisse en omgeving is elk voorjaar de regio voor de mooist fietsroutes langs de bloeiende tulpenvelden. Met een huurfiets geniet je optimaal van het landelijke karakter van de regio.

Breed assortiment huurfietsen

Bij Fietsverhuur Lisse Lemonbike kan je tijdens het bloeiseizoen terecht voor een breed assortiment aan huurfietsen. Uiteraard heeft Lemonbike goede stadsfietsen maar ook voor kinderfietsen, elektrische huurfietsen en tandems bij je bij Lemonbike aan het juiste adres. Je huur al een fiets vanaf € 12,00 per dag.

Kinderfiets huren

Wil je de tulpenvelden ontdekken met kinderen? Huur dan een kinderfiets bij Fietsverhuur Lisse. Er is een ruime keuze aan kinderfietsen. Bij Lemonbike hebben ze zelfs jongens en meisjes fietsen. Een kinderfiets huur je al voor € 9,00 per dag.

  • 18 inch kinderfiets ( Lengte kind: 110cm – 120cm)
  • 20 inch kinderfiets ( Lengte kind: 115cm – 125cm)
  • 22 inch kinderfiets ( Lengte kind: 125cm – 135cm)
  • 24 inch kinderfiets ( Lengte kind: 130cm – 145cm)
  • 26 inch kinderfiets ( Lengte kind: 140cm – 160cm)

Tandem huren

(Elektrische) tandem huren in Lisse

Met een tandem is het fietsen langs de tulpenvelden extra leuk. Er zijn verschillende tandems te huur bij Lemonbike. Naast de standaard tandem zijn er ook elektrische tandems en ouder kind tandems. Een tandem huur je al vanaf € 23,00 per dag.

Elektrische fiets huren

Elektrische fiets huren in Lisse

Wil je heerlijk ontspannen genieten van de tulpenvelden? Huur dan een elektrische fiets in Lisse. De elektrische huurfietsen van Lemonbike zijn van het met Giant en hebben 7 versnellingen. Door de sterke middenmotor en een extra sterke accu kan je heerlijke fietsroutes met deze e-bike fietsen. Een elektrische fiets huur je al voor € 27,00 per dag

Elektrische bakfiets huren

Elektrische bakfiets huren in Lisse

De elektrische bakfiets van het merk Dolly is erg populair. De bakfiets heeft 7 versnellingen. De bakfiets is geschikt voor twee kleine kinderen plus bagage. De bakfiets heeft 7 versnellingen.

Elektrische scooter huren

Elektrische scooter huren in Lisse

Bij Lemonbike kan je ook terecht voor het huren van een stoere elektrische scooter. Deze e-scooter heeft een minimaal bereik van 40 km en een snelheid van 25 km/u. Deze elektrische scooter huur je al voor € 39,00 voor een halve dag en € 59,00 voor de hele dag.

Prijsoverzicht van fietsverhuur

De huurprijzen zijn voor 1 dag. Het is verplicht om vooraf te reserveren.

Soort fietsPrijs voor 1 dag
City Bike€ 12,00Reserveer nu
Kinderfiets€ 9,00Reserveer nu
Elektrische fiets€ 27,00Reserveer nu
Tandem / Ouderkind tandem€ 23,00Reserveer nu
Elektrische Ouderkind Tandem€ 37,00Reserveer nu
Elektrische tandem€ 37,00Reserveer nu
Elektrische bakfiets€ 39,00Reserveer nu
Elektrische scooter€ 39,00 (halve dag)Reserveer nu
Elektrische scooter € 59,00 (hele dag)Reserveer nu

Fietsverhuur locatie Lisse

Tijdens het tulpenseizoen, dat in 2022 loopt vanaf donderdag 24 maart t/m zondag 15 mei verhuurt Lemonbike een breed assortiment huurfietsen waaronder elektrische fietsen en scooters bij Tuincentrum Bij de Hertjes op slechts 2,5 kilometer van Keukenhof. Vanaf de locatie fiets je zo de tulpenvelden in. De locatie is ook goed bereikbaar.

Met de auto

Reis je met de auto? Navigeer dan naar de Veenenburgerlaan 73a in Hillegom. Bij de locatie is voldoende parkeergelegenheid. Huur je een fiets bij Fietsverhuur Lisse dan kan je hier de hele dag gratis parkeren.

Met het openbaar vervoer

De locatie is met het openbaar vervoer minder goed bereikbaar. Kom je met het openbaar vervoer dan adviseren we met de Keukenhof bus naar Keukenhof te reizen of met de trein naar Station Hillegom. Vanaf Keukenhof of Station Hillegom loop je vervolgens naar Fietsverhuur Lisse. De wandelafstand staat hieronder:

  • Van Keukenhof naar Fietsverhuur Lisse | 2,5 kilometer
  • Van Station Hillegom naar Fietsverhuur Lisse | 3 kilometer

Fietsroutes vanaf Fietsverhuur Lisse

Vanaf deze locatie fiets je zo de bollenvelden in. De twee populaire fietsroutes zijn dan ook goed te starten vanaf dit punt. De volgende fietsroutes raden wij aan:

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page