Boutique Suites Lisse
 

Boutique Suites is een kleinschalig hotel midden in het centrum van bloemendorp Lisse. Het ligt op loopafstand van het bekende Keukenhof.

Het hotel is van alle gemakken voorzien, en heeft verschillende soorten kamers waaruit je kan kiezen. Dus of je nu alleen of met je gezin overnacht, er is altijd een geschikte kamersoort. Je kan overal gratis gebruik maken van Wifi en in de lobby is het gezellig toeven.

Je kan genieten van een drankje in de lobbybar of lekker dineren in de vele restaurants in de omgeving. Het centrum van Lisse biedt een uitgebreid winkelgebied met een zeer gevarieerd winkelaanbod. Ook is er in Lisse een Museum over de Bollencultuur en kan je een avond naar het theater of biscoop. Hotel de Lis serveert een continentaal ontbijt en een vroeg ontbijt of lunchpakketten kunnen worden geregeld.

De accommodatie biedt een korting voor wellnessfaciliteiten en andere attracties in de omgeving. Op aanvraag is er altijd een ​​vroeg ontbijt beschikbaar of een lunchpakket voor onderweg.

De kamers

Er zijn bij Boutique Suites hebben ze 8 luxe hotelsuites. Deze suites zijn van alle gemakken voorzien.

Fietsroutes

Boutique Suites is een ideale startlocatie voor verschillende fietsroutes in de Bollenstreek en omgeving. In het voorjaar fiets je bijvoorbeeld langs de beroemde bloeiende bloemenvelden. In de rest van het jaar zijn de kust en het uitgestrekte duinlandschap en de Kagerplassen met de polder erg populaire fietsroutes. Wil je liever naar een stad fietsen, gebruik dan de fietsroute naar Leiden of Haarlem.

De omgeving van Boutique Suites

Boutique Suites ligt op een zeer gunstige locatie en is daarom zeer geschikt als uitvalsbasis voor vele leuke activiteiten. De steden Leiden, Haarlem, Den Haag en Amsterdam bevinden zich op nog geen 30 autominuten. Andere populaire attracties in de buurt zijn:

Bereikbaarheid

Met de auto

Je kan navigeren naar het adres Westerdreef 9 in Lisse. Parkeren kan in de buurt en is gratis. Er is wel een blauwe zone waar parkeren beperkt is tot maximaal 2 uur. Je kan het beste parkeren in de Eikenlaan of de Berkhoutlaan.

Met het openbaar vervoer

Hotel de Lis is goed bereikbaar met de bus. Onder andere Buslijn 50 stopt vlak bij het hotel en biedt een directe verbinding naar Leiden, Haarlem en het centraal station van Haarlem. Vanaf daar zijn Amsterdam en de luchthaven Schiphol gemakkelijk te bereiken. Bekijk de actuele reisgegevens bekijken kijk dan op 9292

Adresgevens

  • Boutique Suites Lisse
  • Heereweg 200
  • 2161 BP Lisse
  • Reserveren

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page