huur een tandem

Home / Blog / Huur een tandem fiets en geniet van een leuk en gezellig uitje!

 

Ben je opzoek naar een uniek uitje voor je gezin, familiedag of bedrijfsuitje? Huur dan een tandem fiets en combineer het fietsen met het dubbele plezier van een tandem.

Waarom een tandem huren?

Met een tandem fiets maak je van een fietsroute een avontuurlijk dagje uit. Het fietsen op een tandem is heel comfortabel en doordat je met twee personen trapt minder vermoeiend dan een enkele fiets. Het is ook nog eens heel erg leuk. Probeer je lach maar eens in te houden als je voor het eerst op de tandem gaat zitten. Het is een van de gezelligste manieren om het strand, de duinen en de bollenvelden in de Bollenstreek te ontdekken.

Verschillende tandems

Er zijn verschillende soorten tandems te huur. Hierdoor is er voor iedereen wel een geschikte tandem te huur. Er zijn ook bijzondere tandems zoals de Ouder-kind tandem te huur. Ideaal voor een onvergetelijk gezinsuitje.

Klassieke tandem fiets

Klassieke tandem huren

Wil je actief fietsen? Dan is de klassieke tandem een aanrader. Doordat je met twee mensen fietst is het fietsen op de klassieke tandem makkelijker dan op een normale fiets. De tandems trappen ligt en hebben meestal meerdere versnellingen.

Elektrische tandem fiets

Elektrische tandem huren
Elektrische tandem huren

Hou je meer van gemak dan past de elektrische tandem misschien beter bij je. Dezelfde fun als de klassieke tandem maar dan het gemak van een elektrische fiets. Ook de elektrische tandem heeft versnellingen.

Ouder – kind tandem fiets

Ben je opzoek naar een uniek gezinsuitje? Dan is de Ouder-kind tandem de perfecte keuze. De kinderen zitten voorop op het lagere zadel en kunnen meefietsen. De ouder zit achterop en heeft zo goed het overzicht over het kind en de omgeving. De ouder kind tandem is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar tot ongeveer 12 jaar.

Elektrische Ouder – kind tandem

Heb je geen zin om als ouder actief te fietsen? Dan is de ouder-kind tandem ook in een elektrische versie te huur.

Waar kan je een tandem huren?

In de Bollenstreek zijn verschillende fietsverhuur locaties waar je een tandem kan huren. Hieronder hebben we een overzicht van de fietsverhuur locaties en het assortiment aan tandems.

Tandems moeten vooraf gereserveerd worden,

Bij Rent a Bike van Dam in het centrum van Noordwijkerhout kan je terecht voor een breed assortiment aan huurfietsen. Hieronder het assortiment aan tandems.

Soort tandemHuurprijs per dag
Klassieke tandem€ 27,50Boek nu
Ouder-Kind tandem€ 27,50Boek nu

Bij Fietsverhuur Noordwijk Lemonbike huur je de beste kwaliteit fietsen tegen de beste prijs. Ze verhuren veel verschillende soorten tandems. Ze verhuren hier ook elektrische scooters.

Soort tandemHuurprijs per dag
Klassieke tandem€ 24,00Boek nu
Elektrische tandem€ 38,50Boek nu
Ouder-Kind tandem€ 24,00Boek nu
Elektrische Ouder-Kind tandem€ 38,50Boek nu

Lisse is een ideale locatie voor een fietsroute langs de tulpenvelden rondom Keukenhof. Fietsverhuur Lisse Lemonbike is dan ook geopend vanaf eind maart t/m begin mei.

Soort tandemHuurprijs per dag
Klassieke tandem€ 24,00Boek nu
Elektrische tandem€ 38,50Boek nu
Ouder-Kind tandem€ 24,00Boek nu
Elektrische Ouder-Kind tandem€ 38,50Boek nu

Wat kost het huren van een tandem?

Het huren van een tandem is een geweldige manier om een perfect dagje uit te ervaren. Het is ook een voordelig dagje uit. Voor een tandem betaal je ongeveer € 25,00 voor een hele dag. Dit is dus maar € 12,50 per persoon. Hierboven staan de huurprijzen per dag.

Is het eenvoudig fietsen met een tandem?

Het fietsen op een tandem is in het begin even wennen. Maar iedereen die kan fietsen kan ook op een tandem rijden. Door de dubbele trapkracht is is het eenvoudiger om een afstand te fietsen. De tandems hebben ook versnellingen om nog makkelijker te fietsen.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page