Fietsverhuur Noordwijkerhout

Home / De leukste Dagje Uit tips / Fietsen / Fietsverhuur / Fietsverhuur Noordwijkerhout bij Rent a Bike van Dam

 

Ontdek de Bollenstreek met een huurfiets van Rent a Bike van Dam. Gelegen in het centrum van Noordwijkerhout is dit een ideale locatie om de mooiste fietsroutes te fietsen. Naast de verhuur van stadsfietsen kan je bij fietsverhuur Noordwijkerhout ook terecht voor het huren van elektrische fietsen, kinderfietsen, tandems en steps.

Fietsverhuur in Noordwijkerhout

Rent a Bike van Dam is al jarenlang de fietsverhuur specialist in de Bollenstreek. Tijdens de Keukenhof periode verhuren ze fietsen bij Keukenhof en veel hotels en vakantieparken verhuren fietsen van Van Dam. De hoofdvestiging van Van Dam is te vinden in het centrum van Noordwijkerhout.

Breed assortiment met hoge kwaliteit

Rent a Bike van Dam heeft een uitgebreid assortiment aan huurfietsen. De ‘standaard’ huurfiets heeft een hoge kwaliteit en heeft handremmen en versnellingen.

Kinderfiets huren

Wil je lekker fietsen met je gezin? Huur dan een kinderfiets. Bij Rent a Bike van Dam huur je de beste kinderfietsen voor een lage prijs. Er zijn kinderfietsen voor elke leeftijd. De volgende maten kinderfietsen zijn beschikbaar:

  • 16 inch kinderfiets ( Lengte kind: 100cm – 115cm)
  • 18 inch kinderfiets ( Lengte kind: 110cm – 120cm)
  • 20 inch kinderfiets ( Lengte kind: 115cm – 125cm)
  • 22 inch kinderfiets ( Lengte kind: 125cm – 135cm)
  • 24 inch kinderfiets ( Lengte kind: 130cm – 145cm)
  • 26 inch kinderfiets ( Lengte kind: 140cm – 160cm)

Tandems en Ouder- Kind tandem

Bij Rent a Bike van Dam verhuren ze ook tandems. Met een tandem geniet je dubbel van je fietsroute. Ze verhuren ook de geweldige Ouder – Kind tandem. Met deze unieke huurfiets heb je gegarandeerd een geweldige dag. Er zijn slechts een paar tandems dus reserveer op tijd.

Elektrische fiets huren

Huur een elektrische fiets en geniet relaxt van de mooiste fietsroutes. Rent a Bike van Dam heeft elektrische fietsen van goed kwaliteit. Het betreft de Qwic elektrische fiets met middenmotor en heeft een goed bereik voor het fietsen van een fietsroute.

Mountainbike huren

In de duinen bij Noordwijk / Noordwijkerhout is een fantastisch mountainbike parcours aangelegd. De hoogte verschillen in de duinen maken dit parcours leuk voor zowel de beginner als de gevorderde mountainbiker.

Prijzen van fietsverhuur

Rent a bike van Dam staat bekend om het brede assortiment en de hoge kwaliteit van de huurfietsen. De prijzen zijn afhankelijk van de soort huurfiets en de huurperiode. Hieronder de prijzen voor het huren van een fiets voor 1 dag. Bij meerdere dagen daalt de huurprijs per dag. Kijk op de website voor actuele beschikbaarheid en prijzen.

Soort fietsPrijs voor 1 dag
Stadsfiets€ 12,50Reserveer
Kinderfiets€ 10,00Reserveer
Ouder – Kind Tandem€ 25,00Reserveer
Elektrische fiets€ 27,50Reserveer
Elektrische bakfiets€ 40.00Reserveer
Mountainbike€ 30,00Reserveer
Hondenkar€ 12,50Reserveer

Fietsverhuur locatie Noordwijkerhout

Met de auto

Noordwijkerhout ligt centraal in de Randstad en snel bereikbaar vanuit de grote steden. Vlak bij de Fietsverhuur locatie kan je gratis parkeren op parkeerterrein De Brink. Dit parkeerterrein ligt op ongeveer 150 meter lopen van Rent a Bike van Dam.

Met het openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer naar Noordwijkerhout neem dan de bus naar bushalte Victoriberg. Bij deze bushalte stoppen o.a. de Arriva buslijnen: 57 en 90. Kijk voor de actuele vertrek- en aankomsttijden op 9292.nl

Huurfiets laten bezorgen op je locatie

Het is ook mogelijk om je huurfiets te laten bezorgen op je locatie in Noordwijk of Noordwijkerhout. Dit kan vanaf een totaal huurbedrag van € 100,00. Kies je voor het bezorgen van je huurfiets dan is de minimale huurperiode 2 dagen.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page