Helikoptervlucht boven de bloemenvelden bij Keukenhof in april 2019

Home / Dagje Uit / Rondvlucht boven de Bloemenvelden / Helikoptervlucht boven de bloemenvelden bij Keukenhof in april 2019

 

Een helikopter vlucht boven de bloemenvelden rondom Keukenhof, dit onvergetelijke avontuur is zeer beperkt beschikbaar in het voorjaar van 2019. 

Gedurende slechts vier zaterdagen in april 2019 is het mogelijk om een onvergetelijke helikoptervlucht te maken boven de bloemenvelden rondom Keukenhof. Het vliegen in een helikopter is natuurlijk al een een hele ervaring maar boven de kleurrijke bloemenvelden is het helemaal bijzonder. Boven de Bollenstreek heb je ook een mooi zicht op de kuststrook van Noordwijk en het unieke duingebied.

Rondvluchten Keukenhof en de bloemenvelden

De bloeiende bloemenvelden trekken elk jaar miljoenen bezoekers. Vanuit de lucht zijn de bloemenvelden zeer goed te zien. De kleurrijke stroken zorgen voor een uniek uitzicht op het oerhollandse landschap. De helikopter start elke zaterdag vanaf een andere locatie in de buurt van bloemenpark Keukenhof. Zo is je helikoptervlucht ook goed te combineren met een bezoekje aan Bloemenpark Keukenhof of een fietsroute langs de bloemenvelden.

Er zijn een beperkt aantal vluchten per zaterdag. Reserveer dus snel je rondvlucht.

De zaterdagen waarop helicopter vluchten mogelijk zijn: 

  • 6 april
  • 13 april (Bloemencorso Bollenstreek)
  • 20 april (Paasweekend)
  • 27 april (Koningsdag)

Helikopter rondvlucht Keukenhof

Prijzen helikoptervlucht

Hieronder staan de prijzen voor alleen de helikoptervlucht. Je kan kiezen uit een vlucht van 10 of 15 minuten. In de helikopter is plaats voor maximaal 4 passagiers per vlucht.

Tijdsduur
Prijs

10 minuten

15 minuten

 

Reserveer je rondvlucht vandaag nog!

VIP rondvlucht

Er is ook een mogelijkheid om een VIP Helikopter rondvlucht te boeken. Je kan dan zelf bepalen met wie je de helikoptervlucht deelt. Je kan dan met maximaal 4 passagiers in de helikopter plaatsnemen. Of je gaat helemaal alleen. De keuze is aan jou . Deze VIP Helikopter rondvlucht duurt 30 minuten en kost  € 1161,00. (€ 290,25 per persoon)

Helikopter & Keukenhof arrangement

Wil je een compleet dagje weg in de Bollenstreek dan is het Helikopter & Keukenhof arrangement een aanrader. Met dit complete arrangement reis je eenvoudig met het openbaar vervoer naar Keukenhof, fiets je met een huurfiets langs de bloemenvelden en naar het helikopter platform waar je een rondvlucht van 10 minuten beleefd. Vervolgens fiets je weer terug waar je met je entreekaartje voor Keukenhof toegang hebt tot de mooiste bloementuin van de wereld. Aan het eind van de dag reis je met het openbaar vervoer weer terug.

Dit Helikopter & Keukenhof arrangement is inclusief:

  • Retour bus (openbaar vervoer) ticket vanaf Amsterdam, Schiphol, Haarlem of Leiden
  • Huurfiets bij Keukenhof
  • Helikopter vlucht van 10 minuten
  • Entreekaart voor Keukenhof

Prijs Arrangement

Reserveer je arrangement vandaag nog!

Groepsarrangement Helikopter

Ben je opzoek naar leuke groepsarrangementen voor je bedrijfsuitje, verenigingsdag, vrijgezellenfeest, of familiedag ? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op voor je ideale groepsactiviteit

 
Share this page