Helikoptervlucht Keukenhof

Home / De leukste Dagje Uit tips voor jong en oud / Rondvlucht boven de Bloemenvelden / Helikoptervlucht boven de bloemenvelden bij Keukenhof in april 2021

 

Wil je genieten van de bollenvelden op een spectaculaire manier? Boek dan een rondvlucht met een helikopter over de bloemenvelden bij Keukenhof. Deze helikoptervluchten zijn zeer beperkt beschikbaar in de weekenden in april.

Gedurende slechts 6 dagen in april 2021 is het mogelijk om een onvergetelijke helikoptervlucht te maken boven de bloemenvelden rondom Keukenhof. Het vliegen in een helikopter is natuurlijk al een een hele ervaring maar boven de kleurrijke bloeiende bloemenvelden is het helemaal bijzonder. Boven de Bollenstreek heb je ook een mooi zicht op de kuststrook van Nederland en het unieke duingebied.

Rondvluchten Keukenhof en de bloemenvelden

De bloeiende bloemenvelden trekken elk jaar miljoenen bezoekers. Vanuit de lucht zijn de bloemenvelden zeer goed te zien. De kleurrijke stroken zorgen voor een uniek uitzicht op het oerhollandse landschap. De helikopter start elke vliegdag vanaf een andere locatie in de buurt van bloemenpark Keukenhof. Zo is je helikoptervlucht ook goed te combineren met een bezoekje aan Bloemenpark Keukenhof of een fietsroute langs de bloemenvelden.

De vluchtdagen voor 2021

In 2020 zijn de volgende dagen helikoptervluchten te boeken. Wil je op een specifieke dag vliegen? Reserveer dan snel. De helikopter vluchten zijn vaak al ruim van te voren volgeboekt.

Zaterdag 3 aprilBoek je vlucht »
Zondag 4 aprilBoek je vlucht »
Zaterdag 11 april Boek je vlucht »
Zaterdag 17 aprilBoek je vlucht »
Zondag 18 april Boek je vlucht »
Zaterdag 25 aprilBoek je vlucht »

Helikopter rondvlucht Keukenhof

Prijzen helikoptervlucht

Hieronder staan de prijzen voor de helikoptervlucht. Je kan kiezen uit een vlucht van 10 of 15 minuten. In de helikopter is plaats voor maximaal 4 passagiers per vlucht.

10 minuten€ 129,00Boek je vlucht »
15 minuten€ 173,50Boek je vlucht »

Prive VIP rondvlucht

Er is ook een mogelijkheid om een VIP Helikopter rondvlucht te boeken. Je kan dan zelf bepalen met wie je de helikoptervlucht deelt. Je kan dan met maximaal 4 passagiers in de helikopter plaatsnemen. Of je gaat helemaal alleen. De keuze is aan jou . Deze VIP Helikopter rondvlucht duurt 30 minuten en kost  € 1548.00. (€ 387,00 per persoon)

Groepsarrangement Helikopter

Ben je opzoek naar leuke groepsarrangementen voor je bedrijfsuitje, verenigingsdag, vrijgezellenfeest, of familiedag ? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page