Helikoptervlucht Keukenhof

Home / Dagje Uit / Rondvlucht boven de Bloemenvelden / Helikoptervlucht boven de bloemenvelden bij Keukenhof in april 2020

 

Een helikopter vlucht boven de bloemenvelden rondom Keukenhof, dit onvergetelijke avontuur is zeer beperkt beschikbaar in het voorjaar van 2020. 

Gedurende slechts 6 dagen in april 2020 is het mogelijk om een onvergetelijke helikoptervlucht te maken boven de bloemenvelden rondom Keukenhof. Het vliegen in een helikopter is natuurlijk al een een hele ervaring maar boven de kleurrijke bloemenvelden is het helemaal bijzonder. Boven de Bollenstreek heb je ook een mooi zicht op de kuststrook van Noordwijk en het unieke duingebied.

Rondvluchten Keukenhof en de bloemenvelden

De bloeiende bloemenvelden trekken elk jaar miljoenen bezoekers. Vanuit de lucht zijn de bloemenvelden zeer goed te zien. De kleurrijke stroken zorgen voor een uniek uitzicht op het oerhollandse landschap. De helikopter start elke zaterdag vanaf een andere locatie in de buurt van bloemenpark Keukenhof. Zo is je helikoptervlucht ook goed te combineren met een bezoekje aan Bloemenpark Keukenhof of een fietsroute langs de bloemenvelden.

De zaterdagen en zondagen waarop helicopter vluchten mogelijk zijn: 

In 2020 zijn de volgende dagen helikoptervluchten te boeken. Wil je op een specifieke dag vliegen? Reserveer dan snel de vluchten zijn vaak al ruim van te voren volgeboekt.

  • 4 april – zaterdag
  • 11 april – zaterdag / paasweekend
  • 12 april – zondag / eerste paasdag
  • 18 april – zaterdag
  • 25 april – zaterdag / Bloemencorso Bollenstreek
  • 26 april – zondag
Helikopter rondvlucht Keukenhof

Prijzen helikoptervlucht

Hieronder staan de prijzen voor alleen de helikoptervlucht. Je kan kiezen uit een vlucht van 10 of 15 minuten. In de helikopter is plaats voor maximaal 4 passagiers per vlucht.

10 minuten vlucht€ 109,00Boek je vlucht
15 minuten vlucht€ 145,00Boek je vlucht
Reserveer je rondvlucht vandaag nog!

VIP rondvlucht

Er is ook een mogelijkheid om een VIP Helikopter rondvlucht te boeken. Je kan dan zelf bepalen met wie je de helikoptervlucht deelt. Je kan dan met maximaal 4 passagiers in de helikopter plaatsnemen. Of je gaat helemaal alleen. De keuze is aan jou . Deze VIP Helikopter rondvlucht duurt 30 minuten en kost  € 1161,00. (€ 290,25 per persoon) -> Boek je VIP vlucht

Helikopter & Keukenhof arrangement

Wil je een compleet dagje weg in de Bollenstreek dan is het Helikopter & Keukenhof arrangement een aanrader. Met dit complete arrangement reis je eenvoudig met het openbaar vervoer naar Keukenhof, fiets je met een huurfiets langs de bloemenvelden en naar het helikopter platform waar je een rondvlucht van 10 minuten beleefd. Vervolgens fiets je weer terug waar je met je entreekaartje voor Keukenhof toegang hebt tot de mooiste bloementuin van de wereld. Aan het eind van de dag reis je met het openbaar vervoer weer terug.

Dit Helikopter & Keukenhof arrangement is inclusief:

  • Retour bus (openbaar vervoer) ticket vanaf Amsterdam, Schiphol, Haarlem of Leiden
  • Huurfiets bij Keukenhof
  • Helikopter vlucht van 10 minuten
  • Entreekaart voor Keukenhof

Let op! Het arrangement voor 2020 is momenteel nog niet te boeken. Alleen losse helikoptervluchten zijn momenteel al te reserveren.

Prijs Arrangement

Reserveer je arrangement vandaag nog!

Groepsarrangement Helikopter

Ben je opzoek naar leuke groepsarrangementen voor je bedrijfsuitje, verenigingsdag, vrijgezellenfeest, of familiedag ? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op voor je ideale groepsactiviteit

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen Strand en Stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page