Helikoptervlucht Keukenhof

Home / De leukste Dagje Uit tips / Rondvluchten boven Holland / Helikoptervlucht boven de bollenvelden bij Keukenhof in april 2024

 

Wil je genieten van de bollenvelden op een spectaculaire manier? Boek dan een rondvlucht met een helikopter over de tulpenvelden bij Bloemenpark Keukenhof. Deze helikoptervluchten zijn in 2024 op slechts 6 dagen beschikbaar.

De tickets voor de helikoptervluchten zijn na de zomer 2025 beschikbaar.

In 2024 is het weer mogelijk om een onvergetelijke helikoptervlucht te maken boven de bloemenvelden rondom Keukenhof. Het vliegen in een helikopter is natuurlijk al een een hele ervaring maar boven de kleurrijke bloeiende bloemenvelden is het helemaal bijzonder. Boven de Bollenstreek heb je ook een mooi zicht op de kuststrook van Nederland en het unieke duingebied.

Rondvluchten Keukenhof en de bloemenvelden

De bloeiende bloemenvelden trekken elk jaar miljoenen bezoekers. Vanuit de lucht zijn de bloemenvelden zeer goed te zien. De kleurrijke stroken zorgen voor een uniek uitzicht op het oerhollandse landschap. De helikopter start elke vliegdag vanaf een andere locatie in de buurt van bloemenpark Keukenhof. Zo is je helikoptervlucht ook goed te combineren met een bezoekje aan Bloemenpark Keukenhof of een fietsroute langs de bloemenvelden.

De vluchtdagen voor 2024

In 2024 zijn de volgende dagen helikoptervluchten te boeken. Wil je op een specifieke dag vliegen? Reserveer dan snel. Het aantal vluchten in 2024 is beperkt.

Vliegdagen HelikopterPrijs per persoon
Zaterdag 6 april€ 159,00UITVERKOCHT
Zaterdag 13 april€ 159,00UITVERKOCHT
Vrijdag 19 april (Bloemencorso)€ 159,00UITVERKOCHT
Zaterdag 20 april (Bloemencorso)€ 159,00UITVERKOCHT
Zondag 21 april (Bloemencorso)€ 159,00UITVERKOCHT
Vrijdag 26 april€ 159,00UITVERKOCHT

Helikopter rondvlucht Keukenhof

Prijzen helikoptervlucht

Hieronder staan de prijzen voor de helikoptervlucht. Je kan kiezen uit een vlucht van 10 of 15 minuten. In de helikopter is plaats voor maximaal 4 passagiers per vlucht.

Duur van de rondvluchtPrijs per persoon
10 minuten€ 159,00UITVERKOCHT
15 minuten€ 235,00UITVERKOCHT

Prive VIP rondvlucht

Er is ook een mogelijkheid om een VIP Helikopter rondvlucht te boeken. Je kan dan zelf bepalen met wie je de helikoptervlucht deelt en je kan de route bepalen. Je kan dan met maximaal 4 passagiers in de helikopter plaatsnemen. Of je gaat helemaal alleen. De keuze is aan jou. Deze VIP Helikopter rondvlucht duurt 30 minuten en kost  € 1.512,00.

LET OP: De Privé VIP rondvlucht is voor het 2024 seizoen al volledig uitverkocht.

Reserveer je rondvlucht

Het is verplicht om je helikoptervlucht van te voren te reserveren. Bekijk hieronder de beschikbaarheid en reserveer gelijk je ticket.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page