vakantiepark Koningshof rijnsburg katwijk

Home / Overnachten / Vakantieparken en campings in de buurt van het strand / Vakantiepark Koningshof in Rijnsburg

 

Vakantiepark Koningshof ligt in Rijnsburg. Het is de ideale plek voor een luxe kampeervakantie in Zuid-Holland.Je bent snel in de steden Leiden, Den Haag en Amsterdam, maar ook zo op het prachtige zandstrand van Noord- en Katwijk. Op het park verveelt niemand zich! Zo is er een binnen- en buitenzwembad, een speeltuin en een sfeervol restaurant.

Activiteiten

Vakantiepark Koningshof beschikt over tal van faciliteiten. Ga een potje tennissen op de tennisbaan of speel volleybal met de buren op het volleybalveld. Bij de visvijver kan je heerlijk tot rust komen. De waterratten vermaken zich in het binnen- en buitenzwembad. Voor de kleine boodschap is er een supermarkt. Andere faciliteiten zijn een wasserette, fietsverhuur, centrale parkeerplaats en gratis WiFi. Bij de receptie kan je terecht voor al je vragen over het park en de omgeving.

Kinderen

Voor de kinderen is een verblijf op Vakantiepark Koningshof één groot avontuur! Zij vermaken zich in het verwarmde buiten- en binnenzwembad. Uniek is het leuke peuterbad met waterstroompjes, sluisjes en watertoestellen. Hier kunnen de allerkleinsten lekker spetteren! Tijdens schoolvakanties (van april tot en met augustus) staat het enthousiaste animatieteam klaar om uw kind dag in en dag uit te vermaken. Denk aan knutselen, kindertheater en diverse sport- en spelactiviteiten.

Horeca

Heb je een dag geen zin om te koken? Voor de snelle trek is snackcafé De Herberg een uitkomst. Hier haal je snel een frietje of een ander klein gerecht. In Restaurant Taveerne, tevens op het vakantiepark, kunt uitgebreid dineren. De menukaart is gevarieerd; van vis- en vleesgerechten tot vegetarische schotels en pannenkoeken. Er is tevens een kindermenu.

Bekijk nu de beschikbaarheid van aantrekkelijk arrangementen
 
Share this page