Scooter verhuur voorhout

Home / De leukste Dagje Uit tips / Sightseeing Tours Bollenstreek / Scooter huren / FunScooter verhuur Voorhout | Have Fun Events

 

Ontdek het strand, de duinen en de bloemen van de Bollenstreek met een tour met een elektrische scooter. In de zomer ontdek je de schitterende Dahlia (show)tuinen en met mooi weer mogen het strand en de duinen als highlights natuurlijk niet ontbreken. In het voorjaar cruise je langs schitterende tulpenvelden Een FunScooter tour is leuk met zijn tweeën maar ook te boeken als groepsuitje met maximaal 60 deelnemers.

Over de elektrische scooter

De elektrische scooter is ideaal om de Bollenstreek te ontdekken. Deze stoere scooters zijn geluidloos en rijden heerlijk. Het rijden is ook heel eenvoudig en jong en oud rijden zo weg op deze scooter. Vergeet onderweg niet te zwaaien want de scooter trekt veel positieve aandacht! Bijkomend voordeel is dat de elektrische scooters door de duinen mogen rijden.

Elektrische Scooter Tours

De Bollenstreek is erg veelzijdig. De mooiste stranden, uitgestrekte duinen en de bollenvelden zijn geweldig om door heen te cruisen. Onderweg kom je ook nog door gezellige dorpjes. Je kan kiezen uit verschillende routes. Hieronder geven we per route een korte omschrijving. We verklappen natuurlijk niet alles!

Elke thema tour is ongeveer 2 uur rijden. Afhankelijk van de tijd die je wil besteden bij attracties, bloementuinen en eventueel lunch of diner kies je voor een tourduur van 3, 4 of een hele dag.

Kust & Duinroute

Herten spotten, cruisen over de Boulevard en genieten van het prachtige duinlandschap. Tijdens de FunScooter Kust & Duinroute rij je op de elektrische scooter door de duinen van Katwijk, Noordwijk en Zandvoort. Onderweg kom je voldoende leuke terrassen tegen waar je gezellig bij kunt kletsen. De elektrische FunScooters zijn stoere scooters met brede banden.

Dahlia Tour & Tulpenroute

Tijdens het Tulip Festival van 21 maart t/m 12 mei 2024 en het Dahlia Festival van 10 augustus t/m 13 oktober 2024 is er de Dahlia Tour. Dit is dezelfde route als de Tulpenroute maar dan kom je langs verschillende dahlia (show)tuinen.

In de lente is de Tulpenroute het meest populair. Met de elektrische scooter cruise je langs de mooiste tulpenvelden in de Bollenstreek. Ook ontdek je de narcis en de hyacint. De Tulpenroute is ook goed te combineren met een bezoek aan een van de bloemenattracties in de Bollenstreek. Zo rij je tijdens de route langs Keukenhof, De Tulperij, de Tulip Experience Amsterdam en Museum de Zwarte Tulp.

Bollenstreek route

De Bollenstreek route laat je de veelzijdigheid van de regio ontdekken. Van strand tot duin en van bloemenvelden tot gezellige dorpjes. De Bollenstreek route heeft het.

Speurtocht route

Met de speurtocht route ontdek je de mooiste plekjes van de Bollenstreek op de elektrische scooter met brede banden. Het team dat de meeste sightseeing locaties bezoekt is de winnaar. Dit leuke speel element is vooral geschikt voor groepsuitjes.

Inbegrepen bij de FunScooter Tour

  • 3 uur, 4 uur of hele dag cruise met een FunScooter
  • Duidelijke uitleg over het rijden met de elektrische scooter
  • Routebeschrijving
  • Gratis parkeergelegenheid in Voorhout

Het arrangement is uit te breiden met de volgende opties:

  • Extra passagier (vanaf 8 jaar) | € 10,00

Alles op een rij

  • Verhuur elektrische scooter inclusief routebeschrijving
  • Vertrek locatie Voorhout (zie adres hieronder)
  • Leeftijd: vanaf 16 jaar
  • (Brommer) rijbewijs verplicht

Prijzen en beschikbaarheid

De FunScooter tours zijn te boeken voor 3 uur, 4 uur of een hele dag. Je kan online tot maximaal 50 personen boeken. Reserveren moet vooraf. Via de website kan je ook direct de beschikbaarheid bekijken.

ActiviteitPrijs
FunScooter Tour (3 uur)€ 39,00Reserveer
FunScooter Tour (4 uur)€ 50,00Reserveer
FunScooter Tour (hele dag)€ 59,00Reserveer

Startlocatie

De FunScooter tour start op de Jacoba van Beierenweg 97 A in Voorhout. Je kan hier gratis parkeren. Kom je met het openbaar vervoer? Reis dan naar bushalte ‘t Soldaatje in Voorhout. Vanaf deze bushalte is het 2 minuten lopen naar de startlocatie van de FunScooter tour. Kijk op 9292.nl voor actuele vertrektijden.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page