Keukenhof Express Bus

Home / Openbaar Vervoer / Reis met de Keukenhof Bus naar Keukenhof / Keukenhof Express Bus 852 (Arriva) vanaf Europaplein RAI Amsterdam

 

Wil je op een snelle en voordelige manier vanuit Amsterdam naar Keukenhof en de bloemenvelden reizen? Neem dan van 20 maart t/m 9 mei 2021 de speciale Keukenhof Express Bus (852) vanaf Europaplein/RAI Amsterdam.

Deze speciale buslijn is een samenwerking van busmaatschappij Arriva en bloemenpark Keukenhof en rijdt alleen tijdens het openingsseizoen van het bekende bloemenpark. Met bus 852 rij je zonder tussenstops snel naar de Bollenstreek.

Dienstregeling Keukenhof Express Bus 852

De buslijn 852 vertrekt 8 keer per uur vanaf de Europalaan in Amsterdam (Bij RAI Station). Hierdoor hoef je nooit lang op de bus te wachten.

Onderstaande tijden zijn nog van 2020. We verwachten in februari 2021 de nieuwe dienstregeling voor bus 852 op deze website te kunnen vermelden.

  • De eerste bus vertrekt vanaf Europaplein/ RAI om 8.43 uur
  • De laatste bus vertrekt vanaf Keukenhof om 17.53 uur
  • Wil je later vertrekken vanaf Keukenhof neem dan Keukenhof Express Bus 858 naar Amsterdam Schiphol Airport en vervolgens Airport Express Bus 397 naar het centrum van Amsterdam.

Bushalte Europaplein RAI

Keukenhof bus 852 is eenvoudig te vinden op het Europaplein in Amsterdam. De halte bevindt zich voor het RAI gebouw en dicht bij het metrostation. Met metrolijn M52 reis je eenvoudig en snel naar de bushalte Europaplein RAI.

Prijs kaartje voor Keukenhof Express Bus 852

Er zijn verschillende tickets beschikbaar om te reizen met bus 852 naar Keukenhof. Hieronder de verschillende mogelijkheden:

Keukenhof Combi ticket

Koop een Keukenhof combi ticket en reis eenvoudig met Bus 852. Je krijgt een retour busticket en een Skip the line Keukenhof ticket. Het Combi ticket is alleen online verkrijgbaar.

  • Eenvoudig en goedkoop naar Keukenhof
  • Bepaal zelf wanneer je weer vertrekt
  • Online te koop (ook via smartphone)
Combi ticket bus 852
Volwassen€ 34,50Koop online
Kids (4-17 jaar)€ 16,00Koop online

Tulip Festival Card

Met de Tulip Festival Card koop je een volledig pakket om optimaal van de bloemen in Nederland te genieten. Naast toegang tot de Keukenhof bus 852 en bloemenpark Keukenhof krijg je ook nog een rondvaart door Amsterdam, gebruik van openbaar vervoer in de gehele metropool Amsterdam (incl. Haarlem, Zandvoort, Zaanse Schans en Amstelveen).

Tulip Festival Card
1 Dag € 55,00Koop online
2 Dagen€ 65,00Koop online
3 Dagen€ 75,00Koop online

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page