Keukenhof Express Bus

Home / Openbaar Vervoer / Reis met de Keukenhof Bus naar Keukenhof en de tulpenvelden / Keukenhof Express Bus 852 (Arriva) vanaf Europaplein RAI Amsterdam

 

Wil je op een snelle en voordelige manier vanuit Amsterdam naar Bloemenpark Keukenhof en de bloemenvelden reizen? Neem dan van 23 maart t/m 14 mei 2023 de speciale Keukenhof Express Bus (852) vanaf Europaplein/RAI Amsterdam. Deze rechtstreekse buslijn is een samenwerking van busmaatschappij Arriva en Keukenhof en rijdt alleen tijdens het openingsseizoen van het bloemenpark. Met bus 852 rij je zonder tussenstops snel naar de Bollenstreek.

Vanuit Amsterdam naar Keukenhof met bus 852

Tijdens de openingsperiode van Keukenhof rijd de speciale Express bus 852 vanuit het centrum van Amsterdam. Deze bus brengt je zonder tussenstops van Amsterdam naar het bloemenpark. Er zijn voor bus 852 speciale combi-tickets beschikbaar waarmee je geld en tijd bespaart. Het combi-ticket is namelijk inclusief een toegangskaartje voor Keukenhof.

  • Directe busverbinding vanuit Amsterdam naar Keukenhof
  • Keukenhof combi-ticket die je op je telefoon kan scannen dus geen OV-Chipkaart nodig
  • Geen vaste tijd voor terugreis. Je kan dus zo lang in Keukenhof blijven als je wilt

Prijzen en tickets Keukenhof Bus 852

Er zijn speciale combi-tickets beschikbaar waarbij je een retour busticket (heen en terug) en een ticket voor Keukenhof koopt. Naast het prijsvoordeel hoef je niet voor een aankomsttijd bij Keukenhof te kiezen.

Reis je tijdens je verblijf in Amsterdam meer met het openbaar vervoer? Dan is een Tulip Festival Card makkelijk en voordelig. Naast een Keukenhof ticket krijg je dan ook een 1, 2 of 3 daagse reispas voor bus, tram, trein, metro en pont in en rondom Amsterdam. Meer informatie vind je hier.

Combiticket Keukenhof + dagticket bus 852Prijs
Volwassenen (18+)€ 36,00Koop tickets
Kinderen (4-17)€ 17,50Koop tickets
Kinderen (0-3)Gratis
Alleen dagticket bus 852
Volwassenen (12+)€ 16,00Koop tickets
Kinderen (4-11)€ 7,50Koop tickets
Kinderen (0-3)Gratis

Dienstregeling Keukenhof Express bus 852

De buslijn 852 vertrekt 8 keer per uur vanaf de Europalaan in Amsterdam (Bij RAI Station). Hierdoor hoef je nooit lang op de bus te wachten. Bus 852 rijdt tijdens het Keukenhof seizoen elke dag. Reserveer een tijdslot voor bus 852 en je kan 30 minuten voor en 60 minuten na je tijdslot met bus 852 reizen. Het eerste tijdslot is om 7.30 uur en de laatste is om 18.00 uur. Je hoeft voor de terugreis geen tijdslot te kiezen en kan dus terugreizen op het moment dat jij dat wilt.

Vertreklocatie: Bushalte Europaplein RAI

Vanaf metrohalte Europaplein (lijn M52) loop je zo naar de bushalte voor bus 852

Keukenhof bus 852 is eenvoudig te vinden op het Europaplein in Amsterdam. De halte bevindt zich voor het RAI gebouw en dicht bij het metrostation.

Reisadvies naar bushalte Europaplein RAI

Verblijf je op een andere wijk in Amsterdam dan kan je eenvoudig met metrolijn M52 naar RAI Amsterdam reizen. Met de metro rij je snel een goedkoop vanaf de volgende metrohaltes naar RAI Amsterdam:

  • Amsterdam Noord
  • Noorderpark
  • Amsterdam Centraal Station
  • Rokin
  • Vijzelsgracht
  • De Pijp

Let op! Het metrokaartje is NIET inbegrepen bij het combi-ticket en je moet dus een loskaartje kopen voor de metro.

Alle bussen naar Keukenhof en de tulpenvelden

Vanuit meerdere steden rijden er bussen naar Keukenhof en de tulpenvelden. Hieronder zie je een handig overzicht met alle busverbindingen voor het tulpenseizoen in 2023.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page