Keukenhof Express Bus

Home / Openbaar Vervoer / Reis met de Keukenhof Bus naar Keukenhof en de tulpenvelden / Keukenhof Express Bus 852 (Arriva) vanaf Europaplein RAI Amsterdam

 

Wil je op een snelle en voordelige manier vanuit Amsterdam naar Bloemenpark Keukenhof en de bloemenvelden reizen? Neem dan van 21 maart t/m 12 mei 2024 de speciale Keukenhof Express Bus (852) vanaf Europaplein/RAI Amsterdam. Deze rechtstreekse buslijn is een samenwerking van busmaatschappij Arriva en Keukenhof en rijdt alleen tijdens het openingsseizoen van het bloemenpark. Met bus 852 rij je zonder tussenstops in 30 minuten naar het bloemenpark en de bloemenvelden in de Bollenstreek.

Vanuit Amsterdam naar Keukenhof met bus 852

Tijdens de openingsperiode van Keukenhof rijd de speciale Express bus 852 vanuit het centrum van Amsterdam. Deze bus brengt je zonder tussenstops van Amsterdam naar de bloemenvelden in de Bollenstreek. Er zijn voor bus 852 speciale tickets beschikbaar waarmee je geld en tijd bespaart. Het combi-ticket is namelijk inclusief een toegangskaartje voor Keukenhof.

  • Directe busverbinding vanuit Amsterdam naar Keukenhof
  • Geen vaste tijd voor terugreis. Je kan dus zo lang in Keukenhof blijven als je wilt
  • Heb je een Amsterdam Region Travel Ticket? Dan reis je gratis met bus 852

Prijzen en tickets Keukenhof Bus 852

Er zijn speciale combi-tickets beschikbaar waarbij je een retour busticket (heen en terug) en een ticket voor Keukenhof koopt. Naast het prijsvoordeel hoef je niet voor een aankomsttijd bij Keukenhof te kiezen.

Reis je tijdens je verblijf in Amsterdam meer met het openbaar vervoer? Dan is een Tulip Festival Card makkelijk en voordelig. Naast een Keukenhof ticket krijg je dan ook een 1, 2 of 3 daagse reispas voor bus, tram, trein, metro en pont in en rondom Amsterdam. Meer informatie vind je hier. Heb je al een Keukenhof ticket koop dan het Amsterdam Region Travel Ticket.

Tickets bus 852
RAI Amsterdam – Keukenhof
Prijs
Volwassene (18+)
Combinatie dagkaart bus
+ Keukenhof entree
€ 36,50Koop tickets
Kind (4-17)
Combinatie dagkaart bus
+ Keukenhof entree
€ 18,00Koop tickets
Kind (0-3)Gratis
Amsterdam Region Travel Ticket
1, 2 of 3 dagen openbaar vervoer incl. bus 852
(exclusief Keukenhof)
€ 21,00Koop tickets
Tulip Festival Card
Amsterdam Region Travel Ticket
+ Keukenhof entree
+ digitale gids
+ kortingen
€ 55,00Koop tickets

Dienstregeling Keukenhof Express bus 852

De buslijn 852 vertrekt tot 10 keer per uur vanaf de Europalaan in Amsterdam (Bij RAI Station). Hierdoor hoef je nooit lang op de bus te wachten. Bus 852 rijdt tijdens het Keukenhof seizoen elke dag. Reserveer een tijdslot voor bus 852 en je kan 60 minuten voor en 60 minuten na je tijdslot met bus 852 reizen. Het eerste tijdslot is om 7.30 uur en de laatste bus terug is om 19.55 uur. Je hoeft voor de terugreis geen tijdslot te kiezen en kan dus terugreizen op het moment dat jij dat wilt.

Powered by GetYourGuide

Vertreklocatie: Bushalte Europaplein RAI

Vanaf metrohalte Europaplein (lijn M52) loop je zo naar de bushalte voor bus 852

Keukenhof bus 852 is eenvoudig te vinden op het Europaplein in Amsterdam. De halte bevindt zich voor het RAI gebouw en dicht bij het metrostation.

Let op: Op Koningsdag (27 april) is het Metrostation RAI gesloten in verband met het Koningsdag Festival Amsterdam Kingsland.

Reisadvies naar bushalte Europaplein RAI

Verblijf je op een andere wijk in Amsterdam dan kan je eenvoudig met metrolijn M52 naar RAI Amsterdam reizen. Met de metro rij je snel een goedkoop vanaf de volgende metrohaltes naar RAI Amsterdam:

  • Amsterdam Noord
  • Noorderpark
  • Amsterdam Centraal Station
  • Rokin
  • Vijzelsgracht
  • De Pijp

Let op! Het metrokaartje is NIET inbegrepen bij het combi-ticket en je moet dus een loskaartje kopen voor de metro. Het metrokaartje is WEL inbegrepen bij de Tulip Festival Card en het Amsterdam Region Travel Ticket.

Alle bussen naar Keukenhof en de tulpenvelden

Vanuit meerdere steden rijden er bussen naar Keukenhof en de tulpenvelden. Hieronder zie je een handig overzicht met alle busverbindingen voor het tulpenseizoen in 2024.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page