Keukenhof Express Bus
 

Wil je op een snelle en eenvoudige manier vanuit Amsterdam naar Bloemenpark Keukenhof en de bloemenvelden reizen? Boek dan van 21 maart t/m 12 mei 2024 een van de speciale Keukenhof Dagtochten vanuit Amsterdam. Deze bustours met (audio)gids rijden alleen tijdens het openingsseizoen van het bloemenpark. Met deze dagtochten rij je comfortabel en snel naar Keukenhof en de tulpenvelden.

Vanuit Amsterdam naar Keukenhof met een Keukenhof dagtocht

Tijdens de openingsperiode van Keukenhof rijden er speciale dagtochten naar Keukenhof vanuit het centrum van Amsterdam. Deze bussen brengen je op een comfortabele manier van Amsterdam naar het bloemenpark. De dagtocht is compleet met vervoer per luxe touringcar, begeleiding door een (audio)gids, een bezoek aan de bloemenvelden en toegang tot Bloemenpark Keukenhof.

Keukenhof Shuttle bus service vanaf Amsterdam

  • Shuttle service vanuit Amsterdam naar Bloemenpark Keukenhof en de bloemenvelden
  • Elk (half)uur vertrekken er bussen
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Tijdstip voor heenreis reserveer je online
  • Je bepaald zelf hoe laat je terugreist naar Amsterdam
  • Ook mogelijk met een 1,5 uur lente rondvaart en bezoek aan een windmolen

Prijzen en tickets Keukenhof Shuttle service vanuit Amsterdam

De prijs voor de Shuttle service vanuit Amsterdam naar Keukenhof is inclusief vervoer per luxe touringcar, begeleiding door een gids en entree voor Keukenhof.

Keukenhof Shuttle ServicePrijs
Volwassene ticket (13+)€ 42,50Koop tickets
Kind ticket (4-12)€ 42,50Koop tickets
Kind ticket (0-3)Gratis
Keukenhof Shuttle Service
+ 1,5 uur molen rondvaart
Prijs
Volwassene ticket (13+)€ 52,50Koop tickets
Kind ticket (4-12)€ 52,50Koop tickets
Kind ticket (0-3)Gratis

Vertrekdagen en tijden van de Keukenhof shuttle

De dagtocht naar Keukenhof vertrekt iedere dag vanaf het centrum van Amsterdam. De tour vertrekt tijdens de openingsperiode van Keukenhof (21 maart t/m 12 mei 2024). Er is slechts een beperkte capaciteit. Hieronder is te zien op welke dagen er nog plaatsen vrij zijn. Je kan direct reserveren.

Dagtocht Keukenhof inclusief bezoek aan De Tulperij

Tijdens het Keukenhof seizoen vertrekt er ook elke dag een dagtocht vanuit Amsterdam. Deze 8,5 uur durende dagtocht is zeer compleet. Uiteraard reis je comfortabel van Amsterdam naar de tulpenvelden maar je geniet ook van een 1,5 uur durende rondvaart langs de Nederlandse polders en meren, een rondleiding in een windmolen, een bezoek aan bloembollenkwekerij De Tulperij en uiteraard een bezoek aan het mooiste lentepark ter wereld: Keukenhof.

  • Dagtocht (8,5 uur) vanuit Amsterdam naar Bloemenpark Keukenhof en de bloemenvelden
  • Elke dag vertrek vanaf 9:00 uur
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Inclusief rondleiding in een tulpenboerderij

Prijzen en tickets Keukenhof Dagtocht vanuit Amsterdam

Keukenhof Dagtocht Prijs
Volwassene ticket (13+)€ 87,50Koop tickets
Kind ticket (4-12)€ 87,50Koop tickets
Kind ticket (0-3)Gratis

Vertrekdagen en tijden van de Keukenhof Dagtocht

De Keukenhof Dagtocht vertrekt elke dag vanuit Amsterdam om 9.00 uur. Er is een beperkte capaciteit per dag. Bekijk hieronder de beschikbaarheid en reserveer gelijk je dagtocht.

Vertreklocatie: Dagtochten Keukenhof vanuit Amsterdam

De bussen naar de Keukenhof vertrekken naast ‘This is Holland’, tegenover Centraal Station, aan de andere kant van het IJ. Neem het gratis pontje vanaf Centraal Station richting ‘Buiksloterweg’. Het is 3 minuten met de pont naar de overkant, en dan nog slechts 2 minuten lopen naar ‘This is Holland’. Kijk op 9292.nl voor actuele reistijden en prijzen naar Amsterdam Centraal Station.

Alle bussen naar Keukenhof en de tulpenvelden

Vanuit meerdere steden rijden er bussen naar Keukenhof en de tulpenvelden. Hieronder zie je een handig overzicht met alle busverbindingen voor het tulpenseizoen in 2024.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page