Keukenhof

Home / Blog / Koop je Keukenhof ticket en vier de lente in 2024

 

Bloemenpark Keukenhof gaat in de lente van 2024 weer de deuren openen. Om de drukte te beperken mogen er slechts een beperkt aantal bezoekers per dag genieten van de bloemen in het park. De ticketverkoop is in 2024 vooral online. Lees hier onder alles over de Keukenhof tickets in 2024.

Wat is de prijs van een Keukenhof ticket in 2024?

Hoewel Keukenhof in 2024 slechts een beperkt aantal bezoekers per dag mag toelaten is de prijs van een Keukenhof ticket bijna gelijk gebleven. Kom je met de bus naar Keukenhof? Koop dan een combi ticket voor de Keukenhof bus + toegang. Voor elk ticket kies je gelijk de dag en het tijdslot waarbinnen je bij Keukenhof naar binnen wilt.

Soort ticketPrijs
Keukenhof ticket (18+)€ 20,00Koop nu »
Kinderticket (4-17)€ 9,00Koop nu »
Kinderticket (0-3)GratisKoop nu »
Parkeerticket€ 10,00Koop nu »
Keukenhof
+ bus combi ticket
€ 31,50Bekijk alle bus informatie

Hoe krijg ik korting op een Keukenhof ticket?

Koop je je Keukenhof ticket online dan krijg je maar liefst € 3,00 korting op een Keukenhof ticket. In plaats van € 23,00 aan de kassa, betaal je online selchts € 20,00. Je hebt hiervoor geen Keukenhof kortingscode nodig! Bekijk hieronder de beschikbaarheid van Keukenhof tickets en reserveer direct je bezoek aan het bloemenpark.

Moet ik een tijdslot bij Keukenhof reserveren?

In 2024 mogen er slechts een beperkt aantal bezoekers per dag Keukenhof bezoeken. Bij het kopen van je ticket moet je een dag kiezen en een tijdslot voor binnenkomst bij Keukenhof. Na binnenkomst bij Keukenhof heb je toegang tot sluitingstijd (19.30 uur).

Wat zijn drukke dagen en tijdsloten bij Keukenhof?

Keukenhof gaat in 2024 voor het derde jaar werken met dagtickets en er moet een tijdslot voor binnenkomst gereserveerd worden. Hierdoor verwachten we dat op de traditionele drukke dagen in Keukenhof, door het beperkte aantal bezoekers, tickets uitverkocht kunnen zijn. Dit geldt ook voor specifieke tijdsloten. Wil je tijdens een van deze ‘populaire’ dagen Keukenhof bezoeken dan adviseren wij je Keukenhof ticket op tijd te reserveren.

Populaire dagen in Keukenhof

Keukenhof evenementPeriode
Paasweekend29 maart- 1 aprilReserveer
Bloemencorso weekend18 – 21 aprilReserveer
Tulpenvelden bloeien14 april – 7 meiReserveer
Meivakantie27 april – 12 meiReserveer

Populaire tijdsloten in Keukenhof

Het tijdslot is van toepassing op het moment van binnenkomst bij het bloemenpark. Na binnenkomst mag je tot sluitingstijd (19.30 uur) in het park blijven. Koop je een combi ticket (inclusief Keukenhof bus) dan is het tijdslot voor het moment dat je in de bus stapt.

8:00 – 9:00 uurRustig
9:00 – 10:00 uurRustig
10:00 – 11:00 uurNormaal
11:00 – 12:00 uurDruk
12:00 – 13:00 uurDruk
13:00 – 14:00 uurDruk
14:00 – 15:00 uurDruk
15:00 – 16:00 uurNormaal
16:00 – 17:00 uurRustig
17:00 – 18:00 uurRustig

Tip: Vroeg in de ochtend en laat in de middag zijn de rustige tijden in Keukenhof. Tijdens deze tijden is het zonlicht vaak extra mooi waardoor je nog mooiere foto’s maakt.

Zijn er combinatie kortingen beschikbaar?

Wil jij Keukenhof bezoeken met korting dan zijn er verschillende combi deals verkrijgbaar. Hierbij krijg je bijvoorbeeld 10% korting op je Keukenhof tickets. Voor deze korting heb je geen speciale kortingscode nodig. Hieronder hebben we de actuele kortingsacties voor 2024 voor je verzameld:

KortingsactiePrijs
Begeleide fietstocht + Keukenhof€ 61,75Reserveer
Bus retour + Keukenhof€ 31,50Meer info

Veelgestelde vragen Keukenhof Tickets – FAQ

Waar kan ik Keukenhof tickets kopen?

In 2024 kan je Keukenhof tickets online kopen. Indien beschikbaar zijn er ook tickets te koop bij de kassa. Bij het kopen van een ticket kies je direct je bezoekdag en een tijdslot van binnenkomst.

Moeten Keukenhof tickets gelijk betaald worden?

Ja, tickets moeten bij het reserveren direct betaald worden in de ticketshop

Hoe lang mag ik Keukenhof bezoeken met mijn ticket?

Het tijdslot dat je kiest bij het kopen van je Keukenhof tickets is alleen voor de aankomst tijd bij het bloemenpark. Eenmaal binnen mag tot sluitingstijd (19:30 uur) in het park blijven. Een bezoek aan Keukenhof duurt gemiddeld 2 tot 4 uur.

Moet ik de tickets uitprinten?

Nee, je kan je tickets die gekocht zijn in de ticketshop ook vanaf je mobiele telefoon laten scannen. Het is hierbij wel belangrijk om de helderheid van je scherm op 100% te zetten.

Kan ik ook ticket kopen voor een groep?

Via de online ticketshop is het mogelijk om voor groepen van maximaal 20 personen Keukenhof tickets te kopen. Parkeren voor tourbussen is gratis. Voor groepen vanaf 9 personen is het mogelijk om een offerte op te vragen. Dit kan via groepstickets

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page