Keukenhof Express Bus

Home / Openbaar Vervoer / Reis met de Keukenhof Bus naar Keukenhof en de tulpenvelden / Keukenhof Express Bus 854 (Arriva) vanaf Station Leiden Centraal

 

Wil je op een snelle en voordelige manier vanuit Leiden naar Bloemenpark Keukenhof en de bloemenvelden reizen? Neem dan van 24 maart t/m 15 mei 2022 de speciale Keukenhof Express Bus (854) vanaf Station Leiden Centraal. Deze rechtstreekse buslijn is een samenwerking van busmaatschappij Arriva en Keukenhof en rijdt alleen tijdens het openingsseizoen van het bloemenpark. Met bus 854 rij je zonder tussenstops in minder dan 30 minuten snel naar het bloemenpark en de tulpenvelden.

Vanuit Leiden naar Keukenhof met bus 854

Tijdens de openingsperiode van Keukenhof rijd de speciale Express bus 854 vanuit het centrum van Leiden. Deze bus brengt je zonder tussenstops van Leiden naar het bloemenpark. Er zijn voor bus 854 speciale combi-tickets beschikbaar waarmee je geld en tijd bespaart. Het combi-ticket is namelijk inclusief een toegangskaartje voor Keukenhof.

  • Directe busverbinding vanuit Leiden naar Keukenhof
  • In minder dan 30 minuten vanaf Leiden naar Keukenhof en de tulpenvelden
  • Keukenhof combi-ticket bespaart je tijd en geld en kan je tonen op je mobiele telefoon
  • Geen vaste tijd voor terugreis. Je kan dus zo lang in Keukenhof blijven als je wilt

Prijzen en tickets Keukenhof Bus 854

Er zijn speciale combi-tickets beschikbaar waarbij je een retour busticket (heen en terug) en een ticket voor Keukenhof koopt. Naast het prijsvoordeel hoef je niet voor een aankomsttijd bij Keukenhof te kiezen.

Combi-ticket Keukenhof + busretour 854Prijs
Volwassenen (18+)€ 29,50Koop tickets
Kinderen (4-17)€ 15,50koop tickets
Kinderen (0-3)Gratis

Dienstregeling Keukenhof Express bus 854

De buslijn 854 vertrekt 4 keer per uur vanaf Station Leiden Centraal. Hierdoor hoef je nooit lang op de bus te wachten. Bus 854 rijdt tijdens het Keukenhof seizoen elke dag.

Vertreklocatie: Station Leiden Centraal

De Keukenhof bus vanuit Leiden vertrekt voor het trein station Leiden Centraal

Keukenhof bus 854 is eenvoudig te vinden op het busplein voor treinstation Leiden Centraal. De halte bevindt zich voor het stationsgebouw aan de rechterkant.

Reisadvies Station Leiden Centraal

Vanuit veel plekken in Nederland kan je de trein naar Leiden Centraal pakken. Kijk op 9292.nl voor actuele reistijden en prijzen.

Let op! Het treinkaartje is NIET inbegrepen bij het combi-ticket en je moet dus een loskaartje kopen voor de trein.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page