Keukenhof Express Bus

Home / Openbaar Vervoer / Reis met de Keukenhof Bus naar Keukenhof en de tulpenvelden / Keukenhof Express Bus 858 (Arriva) vanaf Luchthaven Schiphol

 

Wil je op een snelle en voordelige manier vanaf Luchthaven Schiphol naar Bloemenpark Keukenhof en de bloemenvelden reizen? Neem dan van 21 maart t/m 12 mei 2024 de speciale Keukenhof Express Bus (858) vanaf Vliegveld Schiphol. Deze rechtstreekse buslijn is een samenwerking van busmaatschappij Arriva en bloemenpark Keukenhof en rijdt alleen tijdens het openingsseizoen van het bekende bloemenpark. Met bus 858 rij je zonder tussenstops in minder dan 30 minuten snel naar het bloemenpark en de tulpenvelden.

Vanaf Luchthaven Schiphol naar Keukenhof met bus 858

Tijdens de openingsperiode van Keukenhof rijd de speciale Keukenhof shuttle bus 858 vanaf de Luchthaven Amsterdam Schiphol. Deze bus brengt je zonder tussenstops van Amsterdam naar het bloemenpark en de tulpenvelden. Er zijn voor bus 858 speciale combi-tickets beschikbaar waarmee je geld en tijd bespaart. Het combi-ticket is namelijk inclusief een toegangskaartje voor Keukenhof.

  • Directe busverbinding vanuit Luchthaven Amsterdam Schiphol naar Keukenhof
  • In minder dan 30 minuten vanaf Schiphol naar Keukenhof en de tulpenvelden
  • Keukenhof combi-ticket bespaart je tijd en geld en kan je tonen op je mobiele telefoon
  • Geen vaste tijd voor terugreis. Je kan dus zo lang in Keukenhof blijven als je wilt

Prijzen en tickets Keukenhof Bus 858

Er zijn speciale combi-tickets beschikbaar waarbij je een retour busticket (heen en terug) en een ticket voor Keukenhof koopt. Naast het prijsvoordeel hoef je niet voor een aankomsttijd bij Keukenhof te kiezen.

Combiticket Keukenhof + dagticket bus 858Prijs
Volwassenen (18+)€ 31,50Koop tickets
Kinderen (4-17)€ 18,00Koop tickets
Kinderen (0-3)Gratis

Dienstregeling Keukenhof Express Bus 858

De buslijn 858 vertrekt tot 6 keer per uur vanaf de Luchthaven Schiphol. Hierdoor hoef je nooit lang op de bus te wachten. Reserveer een tijdslot voor bus 858 en je kan 60 minuten voor en 60 minuten na je tijdslot met bus 858 reizen. Het eerste tijdslot is om 7.30 uur en de laatste is om 18.00 uur. Je hoeft voor de terugreis geen tijdslot te kiezen en kan dus terugreizen op het moment dat jij dat wilt.

Vertreklocatie: Bushalte Schiphol Airport

Keukenhof bus 858 is eenvoudig te vinden op Schiphol. De bushalte is eenvoudig te bereiken via hal 1.

Reisadvies naar bushalte Schiphol Airport

Vanuit Amsterdam Centrum neem je de Airport Express bus 397 naar Schiphol Airport

Vanuit de regio Amsterdam rijden er meerdere bussen en treinen naar Schiphol Airport. Hieronder een overzicht van buslijnen naar Schiphol Airport

  • Bus 397 vanuit o.a. Leidseplein, Museumplein
  • Bus 341 vanuit Amsterdam Station Zuid
  • Bus 300 vanuit Amstelveen bus station
  • Trein vanaf Amsterdam Centraal Station

Let op! Het buskaartje / treinkaartje naar Schiphol Airport is NIET inbegrepen bij het combi-ticket en je moet dus een loskaartje kopen.

Alle bussen naar Keukenhof en de tulpenvelden

Vanuit meerdere steden rijden er bussen naar Keukenhof en de tulpenvelden. Hieronder zie je een handig overzicht met alle busverbindingen voor het tulpenseizoen in 2024.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page