fietstocht bloemenvelden met gids

Home / Dagje Uit / Fietsen in de Bollenstreek / Fietstochten, arrangementen en fietsvakanties / Keukenhof Fietstocht langs de bloemenvelden met lokale gids

 

Fiets met een lokale gids langs de mooiste bloemenvelden met deze Keukenhof fietstocht. De lokale gids vertelt je het verhaal van de tulpen en andere voorjaarsbloemen en je ontdekt de schitterende en veelzijdige omgeving.

De oer-Hollandse bloemenvelden kan je natuurlijk op maar een manier bewonderen en dat is met de fiets. Met deze Keukenhof fietstocht hoef je niet zelf een route uit te stippelen maar rij je mee met een enthousiaste en ervaren gids. De gids weet precies waar de mooiste bollenvelden in bloei staan. Ook vertelt de gids je alles over de tulp, de andere voorjaarsbloemen en de schitterende monumenten waar je langs komt op je route.

Hoogtepunten Keukenhof fietstocht

Tijdens je fietstocht met lokale gids kom je langs unieke plekjes. Uiteraard hoor je alles over de geschiedenis van Keukenhof en de bloementeelt in Lisse maar ook maak je een stop bij een echte tulpenkwekerij waar je foto’s kan nemen met de bloemenvelden als achtergrond. De rijke geschiedenis van de Bollenstreek zorgt er ook voor dat je onderweg diverse monumenten tegenkomt zoals ‘t Huys Dever, Kasteel Keukenhof en de st. Agathakerk.

Duur fietstocht

De fietstocht duurt ongeveer 2,5 uur en de afstand is rond de 15 kilometer. De lokale gids zal je rondleiden en veel vertellen over de bloemen en de omgeving (Nederlands en Engels).

Vertrektijd

De fietstocht vertrekt twee keer per dag namelijk om 10:00 uur en om 13:30 uur. Geef bij je reservering de gewenste tijd door.

Reserveren en prijs

Deze fietstocht met gids is online te reserveren. Door het beperkt aantal deelnemers per groep is het ook aan te raden om vooraf te reserveren.

Per persoon kost de fietstocht slechts € 35,00. Dit bedrag is inclusief:

  • Huurfiets (eventueel met fietshelm)
  • Lokale gids
Fietstocht met lokale gids€ 35,00Boek nu »

Vertreklocatie Keukenhof fietstocht

De fietstocht start vanaf Hotel-Restaurant De Engel in Lisse. Dit gezellige restaurant met kleinschalig hotel heeft een gratis parkeerplaats waar je je auto kan parkeren. De huurfiets (inbegrepen bij de fietstocht) staan bij dit hotel.

  • Hotel-Restaurant De Engel
  • Heereweg 386
  • 2161 DG Lisse

Kom je met het openbaar vervoer dan stoppen er verschillende bussen recht voor het hotel.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page