Keukenhof fietstocht met gids

Home / De leukste Dagje Uit tips / Sightseeing Tours Bollenstreek / Begeleide fietstochten / Begeleide Keukenhof fietstocht langs de Bloemen van Holland

 

Fiets met een lokale gids van Tulip Bicycle Tours langs de mooiste bloemenvelden met deze Keukenhof fietstocht. De lokale gids vertelt je het verhaal van de tulpen en andere voorjaarsbloemen en je ontdekt de schitterende en veelzijdige omgeving. In de zomer bezoek je met de gids de dahlia showtuinen.

De oer-Hollandse bloemenvelden kan je het beste ontdekken met de fiets. Met deze fietstocht rondom Bloemenpark Keukenhof hoef je niet zelf een route uit te stippelen maar rij je mee met een enthousiaste en ervaren gids. De gids weet precies waar de mooiste bollenvelden in bloei staan en waar de showtuinen zijn. Ook vertelt de gids je alles over de tulpenteelt, de andere bloemen en de schitterende monumenten waar je langs komt op je route.

Hoogtepunten Keukenhof fietstocht

coronavirus tulpenvelden
Bollenvelden Fietstocht met gids

Tijdens je fietstocht met lokale gids kom je langs unieke plekjes. Uiteraard hoor je alles over de geschiedenis van Bloemenpark Keukenhof en de bloementeelt in Lisse maar ook maak je een stop bij een tulpenkwekerij De Tulperij waar je foto’s kan nemen met de bloemen als achtergrond. De rijke geschiedenis van de Bollenstreek zorgt er ook voor dat je onderweg diverse monumenten tegenkomt zoals Kasteel Keukenhof en de st. Agathakerk.

Duur fietstocht

De fietstocht duurt ongeveer 2,5 uur en de afstand is rond de 15 kilometer. De lokale gids zal je rondleiden en veel vertellen over de bloemen en de omgeving (Nederlands en Engels).

Vertrektijd fietstocht

Tijdens de opening van Bloemenpark Keukenhof (21 maart t/m 12 mei 2024) vertrekt de fietstocht twee keer per dag. Er is plaats voor een beperkt aantal deelnemers per dag en tijdslot. Reserveer daarom je fietstour op tijd!

Reserveren en prijs

Deze fietstocht met gids moet vooraf gereserveerd worden. Er zijn per tijdslot slechts een beperkt aantal deelnemers mogelijk.

Je kan de fietstocht fietsen met je eigen fiets of met een huurfiets.

  • Huurfiets (eventueel met fietshelm)
  • Lokale gids
  • Bezoek aan De Tulperij
Fiets toursPrijs
Tulpen Fietstocht met lokale gids incl. huurfiets€ 45,00Reserveer

Bekijk hieronder direct de beschikbaarheid

Vertreklocatie fietstocht langs de bollenvelden

De fietstocht start vanaf Hotel Lowietje in Lisse. Dit gezellige restaurant met hotel heeft een gratis parkeerplaats waar je je auto kan parkeren. De huurfiets (inbegrepen bij de fietstocht) staan bij dit hotel. Het hotel ligt op slechts 400 meter lopen van de hoofdingang van Bloemenpark Keukenhof.

  • Hotel Lowietje
  • Heereweg 10
  • 2161 AG Lisse

Kom je met het openbaar vervoer dan stoppen er verschillende bussen recht voor het hotel. Ook de Keukenhof bus stoppen vlak bij Hotel Lowietje.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page