Keukenhof Express Bus

Home / Openbaar Vervoer / Reis met de Keukenhof Bus naar Keukenhof en de tulpenvelden / Keukenhof Express Bus 850 (Arriva) vanaf Station Haarlem

 

Wil je op een snelle en voordelige manier vanuit Haarlem naar Bloemenpark Keukenhof en de bloemenvelden reizen? Neem dan van 21 maart t/m 12 mei 2024 de speciale Keukenhof Express Bus (850) vanaf Station Haarlem. Deze rechtstreekse buslijn is een samenwerking van busmaatschappij Arriva en Keukenhof en rijdt alleen tijdens het openingsseizoen van het bloemenpark. Met bus 850 rij je snel naar Keukenhof en de tulpenvelden. Je kan ook reizen met Keukenhof bus 50. Deze buslijn heeft meerdere haltes in Haarlem, Heemstede en Hillegom.

Vanuit Haarlem naar Keukenhof met bus 850

Tijdens de openingsperiode van Keukenhof rijd de speciale Express bus 850 vanuit het centrum van Haarlem. Deze bus brengt je zonder tussenstops van Haarlem naar het bloemenpark. Er zijn voor bus 850 speciale combi-tickets beschikbaar waarmee je geld en tijd bespaart. Het combi-ticket is namelijk inclusief een toegangskaartje voor Keukenhof.

  • Directe busverbinding vanuit Haarlem naar Keukenhof
  • In minder dan 40 minuten vanaf Haarlem naar Keukenhof en de tulpenvelden
  • Keukenhof combi-ticket bespaart je tijd en geld en kan je tonen op je mobiele telefoon
  • Geen vaste tijd voor terugreis. Je kan dus zo lang in Keukenhof blijven als je wilt

Prijzen en tickets Keukenhof Bus 850

Er zijn speciale combi-tickets beschikbaar waarbij je een retour busticket (heen en terug) en een ticket voor Keukenhof koopt. Naast het prijsvoordeel hoef je niet voor een aankomsttijd bij Keukenhof te kiezen.

Combi-ticket Keukenhof + dagticket bus 850Prijs
Volwassen (18+)€ 31,50Koop tickets
Kinderen (4 -17)€ 18,00Koop tickets
Kinderen (0-3)Gratis

Dienstregeling Keukenhof Express bus 850

De buslijn 850 vertrekt tot 2 keer per uur vanaf Station Haarlem. Hierdoor hoef je nooit lang op de bus te wachten. Bus 850 rijdt tijdens het Keukenhof seizoen elke dag. Reserveer een tijdslot voor bus 850 en je kan 60 minuten voor en 60 minuten na je tijdslot met bus 850 reizen. Het eerste tijdslot is om 7.30 uur en de laatste is om 18.00 uur. Je hoeft voor de terugreis geen tijdslot te kiezen en kan dus terugreizen op het moment dat jij dat wilt.

Vertreklocatie: Station Haarlem

Keukenhof bus 850 is eenvoudig te vinden op het busplein voor treinstation Haarlem. De halte bevindt zich voor het stationsgebouw van Haarlem. Het adres is: Jansweg, 2011 KL Haarlem.

Reisadvies Station Haarlem

Vanuit veel plekken in Nederland kan je de trein naar Haarlem pakken. Kijk op 9292.nl voor actuele reistijden en prijzen.

Let op! Het treinkaartje is NIET inbegrepen bij het combi-ticket en je moet dus een loskaartje kopen voor de trein.

Alle bussen naar Keukenhof en de tulpenvelden

Vanuit meerdere steden rijden er bussen naar Keukenhof en de tulpenvelden. Hieronder zie je een handig overzicht met alle busverbindingen voor het tulpenseizoen in 2024.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page