Flowermap laat zien waar de bloemenvelden bloeien rondom Keukenhof.

Home / Blog / Flowermap laat zien waar de bloemenvelden bloeien rondom Keukenhof.

 

De Bollenstreek is elk voorjaar uniek in de wereld. De bloeiende narcissen, hyacinten en natuurlijk tulpen trekken bezoekers van over de hele wereld.

Flowermap en Flower Tour

Sinds 2014 laten we via onze Flowermap zien wat de status is van de bloemenvelden rondom Keukenhof. Sinds dit jaar hebben we langs de mooiste bloemenvelden een speciale fiets- en wandelroute ontwikkeld inclusief een audiotour met leuke weetjes over de omgeving en de tulp. De route is 15 kilometer en heet Flower Tour. De route gaat langs de mooiste bloemenvelden met leuke bezienswaardigheden en attracties.

Werkwijze

De Flowermap werkt heel eenvoudig de groene bloem iconen zijn de bloemenvelden. De meeste bloemenvelden hebben uitzicht op mooie monumenten of natuur. De blauwe P iconen zijn parkeermogelijkheden. De rode camera iconen zijn bezienswaardigheden of attracties.

Als je de Bollenstreek wilt bezoeken kan je online alvast je tickets voor bijvoorbeeld Keukenhof kopen. Ook is het mogelijk om een huurfiets te reserveren bij Keukenhof voor slechts € 10,-. Kijk voor alle tickets in onze online Ticketshop

 
Share this page