Lente Rondvaart Lisse

Home / De leukste Dagje Uit tips / Varen in Nederland / Rondvaart / Rondvaart Lisse – prijzen, vaartijden, parkeren

 

Met de rondvaart Lisse geniet je in de lente van het oer-Hollandse polderlandschap. Vaar langs historische molens en de karakteristieke Hollandse dorpjes. Als het ware vaar je door een levend schilderij van de hand vaan één van de Hollandse meesters!

Wat mag je verwachten van de rondvaart Lisse?

De rondvaart Lisse is een geweldige aanvulling op een dagje tulpenvelden. Met de luxe rondvaartboot vertrekt vanaf het bloemendorp Lisse en onderweg geniet je van een kleurrijke en ontspannen rondvaart over de Kagerplassen. De prachtige vergezichten, het kabbelende water en de natuur doet ieders “groene hart” sneller laten slaan.

Hoe lang duurt de rondvaart Lisse?

Tijdens de rondvaart Lisse vaar je ongeveer 1,5 uur door het unieke polderlandschap.

Wat zijn de vaartijden?

De Rondvaart Lisse vaart alleen tijdens de openingsdagen van bloemenpark Keukenhof (20 maart t/m 9 mei 2021). De rondvaartboot vertrekt meerdere keren per dag. Wil je meevaren? Dan is het verplicht om vooraf je ticket geboekt te hebben. In 2021 zijn dit de vertrektijden van de rondvaart:

VaardagVertrektijd 1Vertrektijd 2Vertrektijd 3
Zaterdag11:00 uur13:00 uur15:00 uur
Zondag11:00 uur13:00 uur15:00 uur
Maandag11:00 uur13:00 uur15:00 uur
Dinsdag11:00 uur13:00 uur15:00 uur
Woensdag11:00 uur13:00 uur15:00 uur
Donderdag11:00 uur13:00 uur15:00 uur
Vrijdag11:00 uur13:00 uur15:00 uur

Hoe kom ik bij de vertreklocatie?

De rondvaartboot vertrekt t.h.v. Kanaalstraat 270, 2161 JZ in Lisse. Deze locatie is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer.

Met de auto

Reis je met een auto dan kan je gratis parkeren bij de vertreklocatie van de rondvaart. In je navigatie kan je het volgende adres invoeren:

  • Kanaalstraat 270 in Lisse
Met het openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer reis je makkelijk naar de vertreklocatie. Op 9 minuten loopafstand ligt bushalte Nassaupark in Lisse. Bij deze bushalte stoppen de Arriva buslijnen: 50, 90, 250 en 361.

Met de fiets

De vertreklocatie is ook goed bereikbaar met een (huur)fiets. Vanuit het centrum van Lisse is het slechts 5 minuten fietsen naar de Kanaalstraat 270. Vanuit het centrum van Lisse (knooppuntnummer 91) volg je knooppunt 1. Voor de Lisserbrug ga je rechtsaf en je bent direct bij de vertreklocatie van de rondvaartboot.

Wat is de prijs van deze rondvaart?

Een ticket voor de Lente rondvaart kost € 17,50. Er is ook een mogelijkheid om je bezoek uit te breiden met een bezoek aan bloembollenkwekerij De Tulperij en Bloemenpark Keukenhof. Je dient dan op eigen gelegenheid naar De Tulperij of Keukenhof te reizen.

Volwassenen (vanaf 14 jaar)€ 17,50Reserveer nu
Kinderen (3 tot 14 jaar)€ 10,00Reserveer nu
Kinderen (o tot 3 jaar)gratis
Combiticket met bezoek De Tulperij€ 22,50Reserveer nu
Combiticket met bezoek Keukenhof€ 34,50Reserveer nu

Veelgestelde vragen over de rondvaart Lisse

Is er op de rondvaartboot iets te eten en drinken?

Ja, tijdens de rondvaart is er een kleine kaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren.

Vaart deze rondvaart ook door de tulpenvelden

Nee, deze rondvaart Lisse vaart door het oer-Hollandse polderlandschap. De tulpenvelden liggen aan de andere kant van Lisse en zijn wel goed te combineren met bijvoorbeeld de fietsroute langs de tulpenvelden.

Wil je door de tulpenvelden varen dan kan je in Keukenhof een rondvaart maken. Kijk hiervoor op rondvaart Keukenhof

Is de rondvaart Lisse ook geschikt voor groepen?

Ja, voor groepen is er zelfs een mogelijkheid om een rondvaart voor je eigen gezelschap te laten varen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Tips voor een bezoek aan de bloemen van Nederland

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page