Keukenhof rondvaart bloemenvelden

Home / De leukste Dagje Uit tips / Varen in Nederland / Rondvaart / Keukenhof rondvaart langs de bollenvelden

 

Wil je van de bollenvelden genieten vanaf het water? Ga dan mee met de Keukenhof rondvaart langs de bloemenvelden in Lisse.

Rondom Keukenhof liggen de schitterende bloemenvelden in Lisse. Vanaf het water geniet je optimaal van de eindeloze bloemenvelden rondom Keukenhof. Zorg ervoor dat je je camera paraat hebt.

Fluistervaren rondom Keukenhof

Door de elektrisch aangedreven Keukenhof fluisterboot vaar je heerlijk rustig langs de eindeloze bloemenvelden rondom Keukenhof. De boten varen geruisloos door het prachtige Hollandse bloembollenlandschap. De vaartocht duurt 45 minuten en staat garant voor mooie foto’s! Ben je moeilijk ter been? Als je met een beetje hulp zelf kunt in- en uitstappen is het mogelijk om mee te varen. Er is helaas geen mogelijkheid voor rolstoelen op de boten.

Opstapplaats Keukenhof rondvaart

De fluisterboot vertrekt achter de Keukenhof molen in het bloemenpark. De rondvaart is niet inbegrepen in je Keukenhof ticket. De tickets zijn ook niet online te koop. Wil je deze rondvaart ervaren koop dan je tickets in Keukenhof.

Tickets voor de Keukenhof rondvaart

De Keukenhof rondvaart is niet inbegrepen bij je Keukenhof ticket. In het park kan je bij de molen je kaartjes kopen voor een rondvaart op die dag. Je kan dus zelf bepalen wanneer je de rondvaart wil doen.

Prijzen tickets fluistervaren (excl. entree Keukenhof)

Volwassenen (incl. 65+)€ 9,00
Kinderen (4 t/m 11 jaar)€ 4,50
Kinderen (0 t/m 3 jaar)Gratis

Je kan wel online je Keukenhof tickets bestellen en zo de rij bij de kassa ontlopen. Ook kan je een fiets huren bij Keukenhof.

Volwassenen€ 19,00Ticket kopen
Kinderen (4-17 jaar)€ 9,00Ticket kopen
Kinderen (0-3 jaar)Gratis
Parkerkaart€ 6,00Ticket kopen
Keukenhof huurfiets€ 15,00Ticket kopen
Combi ticket Keukenhof + Bus€ 29,50Ticket kopen

Tips voor een bezoek aan de bloemen van Nederland

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page