Keukenhof rondvaart tulpenvelden

Home / De leukste Dagje Uit tips / Varen in Nederland / Rondvaart / Keukenhof Rondvaart – boottocht langs de bloemenvelden in Lisse

 

De tulpenvelden rondom Keukenhof zijn elk voorjaar een grote publiekstrekker voor bezoekers vanuit de hele wereld. Vanaf het bloemenpark kan je een boottocht van 45 minuten maken langs de Nederlandse bloemenvelden ten noorden van het park. Vanaf het water heb je een geweldig uitzicht over de velden en hoor je het verhaal van de tulpenteelt.

Rondvaart langs de tulpenvelden bij Keukenhof

Rondvaart Keukenhof langs de tulpenvelden in Holland

In Keukenhof geniet je natuurlijk van de schitterende tulpentuinen en andere voorjaarsbloemen maar wist je dat Keukenhof gelegen is tussen de mooiste bloemenvelden van Nederland? Vanuit het bloemenpark kan je dan ook een schitterende rondvaart maken langs de tulpenvelden. Deze vaartocht duurt 45 minuten en staat garant voor schitterende foto’s. Let op. deze rondvaart is niet inbegrepen bij je Keukenhof ticket en moet als extra worden gereserveerd.

Elektrische fluisterboten Keukenhof

De elektrische rondvaartboten varen je langs de tulpenvelden bij Keukenhof.

Om de natuur niet te veel te verstoren wordt de rondvaart uitgevoerd met geluidloze elektrisch aangedreven rondvaartboten. Hiermee vaar je geruisloos door het prachtige Hollandse bloemenlandschap. Je vaart heerlijk rustig langs de eindeloze bloemenvelden. De fluisterboten zijn geschikt voor jong & oud. Het is wel belangrijk dat je zelf (met een beetje hulp) kunt in- en uitstappen. Rolstoelen passen helaas niet op de boten.

Hoogtepunten Keukenhof rondvaart

  • 45 minuten varen langs de bloemenvelden bij Keukenhof
  • Geluidloze elektrische rondvaartboten

Opstapplaats rondvaartboot in Keukenhof

De fluisterboot vertrekt achter de Keukenhof molen in het bloemenpark. Vanaf die locatie vaar je zo langs de mooiste bloemenvelden van Nederland.

Tickets voor de Keukenhof rondvaart

De Keukenhof rondvaart is niet inbegrepen bij je Keukenhof ticket. In voorgaande seizoenen moest je in het park zelf kaartjes kopen en afwachten of er nog plek was. In 2024 is de rondvaart niet via onze website te reserveren. Tickets zijn verkrijgbaar bij de molen in bloemenpark Keukenhof.

Prijzen boottocht (excl. entree Keukenhof)

Let op! De prijzen hieronder zijn excl. entree Keukenhof. Omdat de vertreklocatie van de boot in Keukenhof ligt is een entreeticket voor het bloemenpark verplicht.

Rondvaart KeukenhofPrijs
Volwassenen (12+)€ 10,00verkrijgbaar in Keukenhof
Kinderen (4-11)€ 5,00verkrijgbaar in Keukenhof
Kinderen (0-3)Gratis

Keukenhof tickets

Voor Keukenhof is het ook verplicht om een ticket te reserveren voor de dag dat je het bloemenpark wilt bezoeken.

Keukenhof ticketPrijs
Volwassenen (18+)€ 20,00Koop tickets
Kinderen (4-17)€ 9,00Koop tickets
Kinderen (0-3)Gratis
Dagkaart parkeren€ 10,00Koop tickets
Keukenhof huurfiets€ 11,00Reserveer huurfiets
Combi ticket Keukenhof + Bus€ 31,50Koop tickets

Tips voor een bezoek aan de bloemen van Nederland

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page