Vervoer naar Keukenhof

Home / Blog / Hoe reis je het makkelijkst naar Keukenhof?

 

Vanaf 21 maart tot 10 mei 2020 gaat Keukenhof open en worden er weer meer dan 1 miljoen bezoekers van over de hele wereld verwacht. Lees hier hoe je het makkelijkst naar Keukenhof reist.

We krijgen regelmatig de vraag hoe je het makkelijkst naar Keukenhof reist. Daarom hebben we hieronder de verschillende vervoersmogelijkheden op een rijtje gezet.

Met de auto naar Keukenhof

Bollenstreek plattegrond
De Bollenstreek ligt midden in de Randstad

De meest makkelijke manier om naar Keukenhof te reizen is met een auto. Keukenhof is centraal gelegen in de Randstad en op korte afstand van steden zoals Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag. Voor slechts € 6,00 kan je de hele dag je auto parkeren op het Keukenhof parkeerterrein.

Kom je met de auto dan is het verstandig om online alvast je Keukenhof kaartje en parkeerkaart te kopen. Hierdoor voorkom je dat je in de rij bij de kassa moet staan en kan je gelijk genieten van de bloemenpracht in het park.

Volwassenen€ 19,00Ticket kopen
Kinderen (4-17 jaar)€ 9,00Ticket kopen
Kinderen (0-3 jaar)Gratis
Parkerkaart€ 6,00Ticket kopen
Keukenhof huurfiets€ 15,00Ticket kopen
Combi ticket Keukenhof + Bus€ 29,50Ticket kopen

Met het openbaar vervoer naar Keukenhof

Het bloemenpark ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Tijdens de voorjaarsopening rijden er speciale Keukenhof buslijnen van en naar Keukenhof. Voor deze bus kan je online speciale combi-tickets kopen waardoor je zeer voordelig met deze bus kan reizen en gelijk een Keukenhof kaartje krijgt.

Er zijn 6 locaties vanwaar bussen naar Keukenhof rijden. Ook zijn er 3 transfer buslijnen naar de 6 hoofdlocaties. De prijzen van de tickets zijn inclusief retourkaartje voor de bus en tickets voor Keukenhof. Er zijn twee soorten tickets. Een van € 32,50 en een van € 27,50. Hieronder zie je per locatie welk ticket je nodig hebt.

Amsterdam Europaplein (RAI)Lijn 852 € 34,50Ticket kopen
Station HoofddorpLijn 859€ 29,00Ticket kopen
Schiphol AirportLijn 858€ 29,00Ticket kopen
Leiden stationLijn 854€ 29,00Ticket kopen
Haarlem stationLijn 50€ 29,00Ticket kopen
Katwijk, Noordwijk,
Noordwijkerhout
Lijn 90€ 29,00Ticket kopen

De drie transfer buslijnen zorgen ervoor dat je vanuit een nog grote deel van Nederland voordelig naar Keukenhof kan reizen. De buslijnen brengen je naar Station Hoofddorp waar je overstapt op de directe Keukenhof express. Hieronder de drie transfer buslijnen.

Centrum AmsterdamLijn 397€ 34,50Ticket kopen
Amsterdam Zuid stationLijn 341€ 34,50Ticket kopen
Amstelveen bus stationLijn 300€ 34,50Ticket kopen

Met een tour naar Keukenhof

Keukenhof is erg populair en vanuit verschillende steden worden tours georganiseerd naar het bloemenpark. De meeste tours vertrekken vanaf Amsterdam en je reist comfortabel in een luxe tourbus. Hieronder hebben we een overzicht van tours die aangeboden worden in 2020. Wil je mee met een tour, boek dan op tijd want vol = vol.

Tours vanaf Amsterdam naar Keukenhof

Naam TourVertrek locatiePrijs
Directe transfer + entreeAmsterdam€ 39,00Meer info
Tour Keukenhof met gidsAmsterdam€ 59,00Meer info
Tour Keukenhof + De Tulperij
met gids
Amsterdam€ 69,00Meer info
Keukenhof + Zaanse SchansAmsterdam€ 99,00Meer info

Tips voor een bezoek aan de bloemen van Nederland

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page