Keukenhof 2017

Home / Blog / Hoe reis je het makkelijkst naar Keukenhof?

 

Vanaf 21 maart tot 19 mei 2019 gaat Keukenhof open en worden er weer meer dan 1 miljoen bezoekers van over de hele wereld verwacht.

We krijgen regelmatig de vraag hoe je het makkelijkst naar Keukenhof reist. Daarom hebben we hieronder de verschillende vervoersmogelijkheden op een rijtje gezet.

Met de auto naar Keukenhof

De meest makkelijke manier om naar Keukenhof te reizen is met een auto. Keukenhof is centraal gelegen in de Randstad en op korte afstand van steden zoals Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag. Voor slechts € 6,00 kan je de hele dag je auto parkeren op het Keukenhof parkeerterrein.

Kom je met de auto dan is het verstandig om online alvast je Keukenhof kaartje en parkeerkaart te kopen. Hierdoor voorkom je dat je in de rij bij de kassa moet staan en kan je gelijk genieten van de bloemenpracht in het park.

Volwassenen ticket€ 18,00Ticket kopen
Kind (4-17 jaar)€ 8,00Ticket kopen
Kind (0-3 jaar)Gratis
Parkeer dagkaart€ 6,00Ticket kopen

Koop hier alvast je entreekaart voor Keukenhof

Met het openbaar vervoer naar Keukenhof

Het bloemenpark ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Tijdens de voorjaarsopening rijden er speciale Keukenhof buslijnen van en naar Keukenhof. Voor deze bus kan je online speciale combi-tickets kopen waardoor je zeer voordelig met deze bus kan reizen en gelijk een Keukenhof kaartje krijgt.

Er zijn 6 locaties vanwaar bussen naar Keukenhof rijden. Ook zijn er 3 transfer buslijnen naar de 6 hoofdlocaties. De prijzen van de tickets zijn inclusief retourkaartje voor de bus en tickets voor Keukenhof. Er zijn twee soorten tickets. Een van € 30,00 en een van € 25,00. Hieronder zie je per locatie welk ticket je nodig hebt.

Amsterdam Europaplein (RAI)Lijn 852
€ 30,00Ticket kopen
Station HoofddorpLijn 859€ 25,00Ticket kopen
Schiphol AirportLijn 858€ 25,00Ticket kopen
Leiden stationLijn 854€ 25,00Ticket kopen
Haarlem stationLijn 50€ 25,00Ticket kopen
Katwijk, Noordwijk,
Noordwijkerhout
Lijn 90€ 25,00Ticket kopen

De drie transfer buslijnen zorgen ervoor dat je vanuit een nog grote deel van Nederland voordelig naar Keukenhof kan reizen. De buslijnen brengen je naar Station Hoofddorp waar je overstapt op de directe Keukenhof express. Hieronder de dire transfer buslijnen.

Centrum AmsterdamLijn 397€ 30,00Ticket kopen
Amsterdam Zuid stationLijn 341€ 30,00Ticket kopen
Amstelveen bus stationLijn 300€ 30,00Ticket kopen

Reserveer nu een combi ticket Keukenhof met Openbaar vervoer

Met een tour naar Keukenhof

Keukenhof is erg populair en vanuit verschillende steden worden tours georganiseerd naar het bloemenpark. De meeste tours vertrekken vanaf Amsterdam en je reist comfortabel in een luxe tourbus. Hieronder hebben we een overzicht van tours die aangeboden worden in 2019. Wil je mee met een tour, boek dan op tijd want vol = vol.

Tours vanaf Amsterdam naar Keukenhof

Naam TourVertrek locatiePrijs
Directe transfer + entreeAmsterdam€ 39,00Meer info
Tour Keukenhof met gidsAmsterdam€ 59,00Meer info
Tour Keukenhof + De Tulperij
met gids
Amsterdam€ 69,00Meer info
Keukenhof + Zaanse SchansAmsterdam€ 99,00Meer info


Tips voor een bezoek aan de bloemen van NederlandTips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen Strand en Stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page