Vervoer naar Keukenhof

Home / Blog / Hoe reis je het makkelijkst naar Keukenhof?

 

Bloemenpark Keukenhof is centraal gelegen in de Randstad en is dan ook makkelijk te bereiken met een auto, met het openbaar of op de de fiets. Hieronder geven we tips over hoe je makkelijkst naar Keukenhof kan reizen. Tijdens de openingsperiode van Keukenhof (21 maart t/m 12 mei 2024) zijn er veel extra reismogelijkheden naar de bollenvelden. Vanaf meerdere treinstations rijden snelle Keukenhof bussen rechtstreeks naar het bloemenpark.

Met de auto naar Keukenhof

Bollenstreek plattegrond
Keukenhof ligt midden in de Randstad

De meest makkelijke manier om naar Keukenhof te reizen is met een auto. Keukenhof is centraal gelegen in de Randstad en op korte afstand van steden zoals Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag.

Parkeren bij Keukenhof

Keukenhof heeft twee grote parkeerterreinen waar je je auto kan parkeren. Als je komt aanrijden volg dan de borden naar het parkeerterrein dan aangegeven staat.

Parkeertarief Keukenhof

Op de parkeerterreinen parkeer je voor slechts € 10,00 voor een hele dag. Je parkeerticket moet je net als je Keukenhof ticket vooraf online kopen. Keukenhof heeft in 2024 een beperkte capaciteit per dag.

Keukenhof ticketPrijs
Parkeerticket€ 10,00Koop nu »
Entreeticket (18+)€ 20,00Koop nu »
Kind entreeticket (4-17) € 9,00Koop nu »
Kind entreeticket (0-3)gratis

Met het openbaar vervoer naar Keukenhof

Keukenhof ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Tijdens het bloemenseizoen rijden er speciale Keukenhof buslijnen van en naar Keukenhof. Voor deze bus kan je online speciale combi-tickets kopen waardoor je zeer voordelig met deze bus kan reizen en gelijk toegang hebt tot Keukenhof.

De verschillende Keukenhof bussen

Er zijn 4 locaties vanwaar bussen naar Keukenhof rijden. De prijzen van de tickets zijn inclusief retourkaartje voor de bus en tickets voor Keukenhof. Er zijn twee soorten tickets. Een van € 36,50 en een van € 31,50. Hieronder zie je per locatie welk ticket je nodig hebt.

VertreklocatiePrijs
Amsterdam Europaplein (RAI) (bus 852)€ 36,50Ticket kopen
Schiphol Airport (bus 858)€ 31,50Ticket kopen
Leiden station (bus 854)€ 31,50Ticket kopen
Haarlem station (bus 850)€ 31,50Ticket kopen

Met de fiets naar Keukenhof

Fietsen in de Bollenstreek
Met de fiets naar Keukenhof en de bollenvelden

De beste manier om naar Keukenhof te reizen is met de fiets. Vanuit de badplaatsen Noordwijk, Katwijk en Zandvoort zijn fietsroutes beschikbaar om via de bollenvelden naar Keukenhof te fietsen. Ook vanuit de steden Haarlem en Leiden zijn mooie fietsroutes beschikbaar.

FietsrouteAantal kilometers
Rondje van Leiden naar Keukenhof43 km
Rondje van Haarlem naar Keukenhof45 km
Fietsroute van Noordwijk naar Keukenhof
Fietsroute van Katwijk naar Keukenhof
Fietsroute van Zandvoort naar Keukenhof

Met een dagtocht naar Keukenhof

Keukenhof is erg populair en vanuit verschillende steden worden dagtochten georganiseerd naar het bloemenpark. De meeste tours vertrekken vanaf Amsterdam en je reist comfortabel in een luxe tourbus. Hieronder hebben we een overzicht van tours die aangeboden worden in 2024. Wil je mee met een tour, boek dan op tijd want vol = vol.

Dagtocht vanuit Amsterdam naar Keukenhof

Naam TourVertrek locatiePrijs
Directe transfer + entreeAmsterdam€ 42,50Reserveren
Dagtocht Keukenhof
+ 1 uur molen rondvaart
Amsterdam€ 52,50Reserveren
Keukenhof
+ De Tulperij met gids
Amsterdam€ 87,50Reserveren
Keukenhof
+ Tulip Experience
Amsterdam€ 84,50Reserveren
Keukenhof
+ Zaanse Schans
Amsterdam€ 69,50Reserveren

Tips voor een bezoek aan de bloemen van Nederland

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page