Fietsverhuur Keukenhof

Home / Dagje Uit / Fietsen in de Bollenstreek / Fiets huren in de Bollenstreek / Fiets huren bij Keukenhof en genieten van de bloemenvelden

 

Een fiets huren bij Keukenhof is de ideale manier om te genieten van de Hollandse bloemen. Rondom Keukenhof zijn namelijk de mooiste bloemenvelden van Nederland te zien.

Huurfiets bij Fietsverhuur Keukenhof

Uiteraard kan je op je eigen fiets genieten van de bloemenvelden. Maar als je geen zin hebt om je eigen fiets mee te nemen dan kan je ook een fiets huren bij fietsverhuur Keukenhof. Op het parkeerterrein bij de hoofdingang van Keukenhof is namelijk een fietsverhuur punt waar je van 21 maart tot 19 mei 2019 een fiets kan huren.

Je hebt de keuze uit dames, heren en kinderfietsen. Voor de bezoekers die hun bezoek iets uitdagender of leuker willen maken zijn er tandems. Kinderzitjes, helmen, en mandjes zijn ook beschikbaar op de verhuurlocatie.

Online reserveren huurfiets

Fietsverhuur Keukenhof heeft een beperkt aantal fietsen in de verhuur. Hierdoor kan het voorkomen dat je lang moet wachten tot er een huurfiets beschikbaar is. Sinds dit seizoen is het mogelijk om een fiets online te reserveren. Je reserveert de huurfiets eenvoudig bij je Keukenhof tickets. Op deze manier weet je zeker dat je niet hoeft te wachten op je huurfiets en je gelijk kan gaan genieten van de schitterende bloemenvelden.

Reserveer nu je huurfiets bij Keukenhof

FlowerCard en fietsroutes

Fietsroutes keukenhof

Als je je huurfiets online reserveert krijg je ook een FlowerCard. Met deze digitale kortingskaart krijg je de mooiste fietsroutes en de leukste kortingen rondom Keukenhof.  Bij je huurfiets krijg je een duidelijke plattegrond met daarop 4 routes. Vraag bij de medewerkers welke route de mooiste bloemenvelden heeft. De natuur is namelijk elke dag anders en de bloemenvelden hebben verschillende bolbloemen. Hierdoor bloeit het ene veld sneller dan het andere bollenveld.

Prijs Fiets huren

Het aantal te reserveren huurfietsen is beperkt dus reserveer tijdig.

Openingstijden fietsverhuur Keukenhof

De fietsverhuur punt bij Keukenhof is dagelijks geopend van 09:30 uur tot 19:00 uur

Adresgegevens

Het fietsverhuur punt is gelegen op het parkeerterrein voor de hoofdingang van Keukenhof

  • Stationsweg 166A, 2161 AM Lisse
Reserveer je huurfiets online

Interessante linksTips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen Strand en Stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page