Fiets huren bij Keukenhof en genieten van de bloemenvelden

Home / Dagje Uit / Fietsen in de Bollenstreek / Fietsverhuur in de Bollenstreek / Fiets huren bij Keukenhof en genieten van de bloemenvelden

 

Een fiets huren bij Keukenhof is de ideale manier om te genieten van de Hollandse bloemen. Rondom Keukenhof zijn namelijk de mooiste bloemenvelden van Nederland te zien.

Huurfiets bij Fietsverhuur Keukenhof

Uiteraard kan je op je eigen fiets genieten van de bloemenvelden. Maar als je geen zin hebt om je eigen fiets mee te nemen dan kan je ook een fiets huren bij fietsverhuur Keukenhof. Op het parkeerterrein bij de hoofdingang van Keukenhof is namelijk een fietsverhuur punt waar je van 21 maart tot 19 mei 2019 een fiets kan huren.

Je hebt de keuze uit dames, heren en kinderfietsen. Voor de bezoekers die hun bezoek iets uitdagender of leuker willen maken zijn er tandems. Kinderzitjes, helmen, en mandjes zijn ook beschikbaar op de verhuurlocatie.

Reserveren huurfiets

Fietsverhuur Keukenhof heeft een beperkt aantal fietsen in de verhuur. Hierdoor kan het voorkomen dat je lang moet wachten tot er een huurfiets beschikbaar is. Sinds dit seizoen is het mogelijk om een fiets online te reserveren. Je reserveert de huurfiets eenvoudig bij je Keukenhof tickets. Op deze manier weet je zeker dat je niet hoeft te wachten op je huurfiets en je gelijk kan gaan genieten van de schitterende bloemenvelden.

Reserveer nu je huurfiets incl. ticket voor Keukenhof

FlowerCard en fietsroutes

Als je je huurfiets online reserveert krijg je ook een FlowerCard. Met deze digitale kortingskaart krijg je de mooiste fietsroutes en de leukste kortingen rondom Keukenhof.  Bij je huurfiets krijg je een duidelijke plattegrond met daarop 4 routes. Vraag bij de medewerkers welke route de mooiste bloemenvelden heeft. De natuur is namelijk elke dag anders en de bloemenvelden hebben verschillende bolbloemen. Hierdoor bloeit het ene veld sneller dan het andere bollenveld.

Fietsroutes keukenhof

Fietsroute 1 – Geel – 5 kilometer

Heb je niet veel tijd maar wil je wel de bloemenvelden bekijken? Dan is route 1 perfect. De route is 5 kilometer en maakt een rondje om Keukenhof. Je ziet de Keukenhof molen vanaf de bloemenvelden.

Fietsroute 2 – Oranje – 15 kilometer

Met deze route zie je in ongeveer 2 uur de meeste bloemenvelden.

Fietsroute 3 – Rood – 25 kilometer

De langste route laat je niet alleen de bloemenvelden zien. Je gaat ook maar het strand en het schitterende duingebied. Je zal verbaasd zijn over de verschillende landschappen die je tegenkomt. En wie weet kom je nog wel herten tegen in de duinen.

Fietsroute 4 – Paars – 10 kilometer

Deze route gaat langs een ander deel van de bloemenvelden. Langs deze route vindt je ook het bloembollenbedrijf De Tulperij waar je heerlijk kan genieten van een kopje koffie of thee met een verse stroopwafel of appeltaart.

Prijs Fiets huren

Het aantal te reserveren huurfietsen is beperkt dus reserveer tijdig.

Openingstijden fietsverhuur Keukenhof

De fietsverhuur punt bij Keukenhof is dagelijks geopend van 09:30 uur tot 19:00 uur

Adresgegevens

    • Stationsweg 166A, 2161 AM Lisse

 

  • Parkeerplaats hoofdingang Keukenhof
Reserveer je huurfiets online

Interessante links

 

 
Share this page