Fietsverhuur Keukenhof

Home / De leukste Dagje Uit tips / Fietsen / Fietsverhuur / Fiets huren bij Keukenhof en genieten van de bloemenvelden

 

Een fiets huren bij Bloemenpark Keukenhof is de ideale manier om te genieten van de Hollandse bloemen. Rondom Keukenhof zijn namelijk de mooiste bloemenvelden van Nederland te zien.

Huurfiets bij Fietsverhuur Keukenhof

Uiteraard kan je op je eigen fiets genieten van de bloemenvelden. Maar als je geen zin hebt om je eigen fiets mee te nemen dan kan je ook een fiets huren bij fietsverhuur Keukenhof. Op het parkeerterrein bij de hoofdingang van Keukenhof is namelijk een fietsverhuur punt waar je van 21 maart tot 10 mei 2020 een fiets kan huren.

Je hebt de keuze uit dames, heren en kinderfietsen. Voor de bezoekers die hun bezoek iets uitdagender of leuker willen maken zijn er tandems. Kinderzitjes, helmen, en mandjes zijn ook beschikbaar op de verhuurlocatie.

Online reserveren huurfiets

Fietsverhuur Keukenhof heeft een grote voorraad huurfietsen in de verhuur. Het is mogelijk om een fiets online te reserveren. Op deze manier weet je zeker dat je snel op je huurfiets kan gaan genieten van de schitterende bloemenvelden.

Keukenhof fietsroutes

Fietsroutes keukenhof

Bij je Keukenhof huurfiets krijg je ook een duidelijke plattegrond met vier Keukenhof fietsroutes. Vraag bij de medewerkers welke fietsroute op dat moment de mooiste bloemenvelden heeft. De natuur is namelijk elke dag anders en de bloemenvelden hebben verschillende bolbloemen. Hierdoor bloeit het ene veld sneller dan het andere bollenveld.

Vanaf Keukenhof kan je ook verschillende andere fietsroutes starten. De volgende routes kunnen gestart worden vanaf Keukenhof.

Prijs Fiets huren

De prijs van een huurfiets bij Keukenhof is afhankelijk van de tijd dat je de fiets wil huren en het soort fiets dat je wilt huren. Je kan een fiets voor 3 uur of voor de hele dag huren.

Soort fiets3 uurhele dag
Huurfiets (12+)€ 10,00€ 15,00
Kinderfiets€ 8,00€ 12,00
Tandem (12+)€ 25,00€ 30,00
Volwassen Kid
tandem
€ 25,00€ 30,00
Fiets + kindercar€ 25,00€ 30,00

Openingstijden fietsverhuur Keukenhof

De fietsverhuur punt bij Keukenhof is dagelijks geopend van 09:30 uur tot 19:00 uur

Adresgegevens

Het fietsverhuur punt is gelegen op het parkeerterrein voor de hoofdingang van Keukenhof

  • Stationsweg 166A
  • 2161 AM Lisse

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page