Bloembollenkwekerij De Tulperij in Voorhout

Home / Winkelen in de Bollenstreek / Streekproducten / Bloembollenkwekerij De Tulperij in Voorhout

 

Wil je een keer kijken bij een echte bloembollenkwekerij? Dan is de Tulperij in Voorhout een echte aanrader.

De Tulperij is vanaf 15 mei gesloten voor individueel bezoek. Volgend jaar is De Tulperij weer geopend!

Kleurrijk en gastvrij

De Tulperij is een bloembollenbedrijf in het hart van de Bollenstreek, 10 minuten van de Keukenhof. Vanuit de hele wereld ontvangen ze bezoekers op de bollenvelden. Tussen de bloeiende tulpen staan, is voor velen een onvergetelijke belevenis.

Excursies door de bloembollenvelden

Samen met Daan de bollenkweker ga je het land op. Tijdens de rondleiding vertelt hij over het bedrijf en de bollen. Er is voldoende gelegenheid om foto’s te maken tussen de bloeiende tulpen, narcissen of hyacinten. In de kas wordt een film getoond over de bollenteelt. Hier kan je ook terecht voor koffie, thee en versgebakken stroopwafels.

Groepsrondleidingen vanaf 10 personen, alleen op reservering.

Voor individuele rondleidingen heeft de Tulperij een aantal data in het seizoen georganiseerd waar je bij aan kunt sluiten.

Workshops

Ieder jaar staat De Tulperij in een ander thema. Daaromheen worden diverse workshops georganiseerd zoals schilderen, bloemschikken, narcissen rijgen etc.

Kijk voor het programma en reserveren rondleidingen op www.detulperij.nl

Fiets/wandelroute door de Bollenstreek

De Tulperij ligt tussen knooppunt 55 en 58. Een mooie gelegenheid om bij De Tulperij even uit te rusten en te genieten van de stilte en het mooie uitzicht op de bollenvelden.

Bloembollen bestellen

Volgend jaar ook tulpen in de tuin? Als je bij De Tulperij bollen bestelt, dan sturen ze ze dit najaar naar je adres in binnen- of buitenland.

De Tulperij is goed bereikbaar en parkeren is gratis.

Overnachten in de bloemenvelden

Uniek is de mogelijkheid om te overnachten tussen de bloemenvelden bij De Tulperij. Kijk voor meer informatie: Overnachten in de bloemenvelden

Bereikbaarheid

Met de auto

Je kan navigeren naar het adres Oude Herenweg 16B in Voorhout. Parkeren kan op het eigen terrein.

Met het openbaar vervoer

De Tulperij is bereikbaar met buslijn 50. Je kan dan uitstappen op de halte Beekbrug in Lisse. Vervolgens is het 10 minuten lopen naar de bloembollenkwekerij. Kijk voor de meest actuele openbaar vervoer reisinformatie op 9292.nl

Adresgevens

  • De Tulperij
  • Oude Herenweg 16B
  • 2215 RZ Voorhout
  • Website: De Tulperij

 

 

 
Share this page