Home / Los mejores consejos para un día en Holanda / Museos, experiencias y tours / CORPUS Experience – Ontdek de wonderen van het menselijk lichaam!   

 

Welkom bij de wonderlijke wereld van CORPUS in Oegstgeest, een unieke reis door het menselijk lichaam! Gelegen vlakbij de historische stad Leiden, biedt CORPUS een fascinerende ervaring die bezoekers van alle leeftijden aanspreekt. Deze onvergetelijke attractie is niet alleen educatief, maar ook ongelooflijk vermakelijk en interactief.

CORPUS ‘reis door de mens’

Stap binnen in het gigantische, mensvormige gebouw en bereid je voor op een avontuur dat je van top tot teen meeneemt door het menselijk lichaam. Ontdek de complexe processen die zich elke seconde in ons lichaam afspelen, van het kloppen van het hart tot de werking van de hersenen. De reis bij CORPUS is een unieke mix van wetenschap en plezier, waarbij bezoekers worden ondergedompeld in de wonderen van het menselijk leven.

Een unieke belevenis door het menselijk lichaam

CORPUS is niet alleen een attractie; het is een leerervaring die de nieuwsgierigheid prikkelt. Het combineert geavanceerde technologie met interactieve tentoonstellingen, waardoor bezoekers op een speelse manier leren over gezondheid, voeding en het menselijk lichaam. Of je nu een gezin bent op zoek naar een leerzame dag uit, een schoolgroep die de wonderen van de biologie wil verkennen, of gewoon nieuwsgierig bent naar hoe ons lichaam werkt, CORPUS biedt een ongeëvenaarde ervaring.

Openingstijden CORPUS

CORPUS is geopend volgens de onderstaande openingstijden. Een bezoek aan CORPUS begint met een ‘reis door de mens’. Hiervoor moet je een tijdslot reserveren. De laatste reis start 2,5 uur voor sluitingstijd. Tijdens vakantieperiodes is CORPUS ook op maandag geopend.

CORPUSOpeningstijden
MaandagGesloten (tijdens schoolvakanties wel geopend)
Dinsdag9.30 uur – 17.30 uur
Woensdag9.30 uur – 17.30 uur
Donderdag9.30 uur – 17.30 uur
Vrijdag9.30 uur – 17.30 uur
Zaterdag9.30 uur – 19.30 uur
Zondag9.30 uur – 19.30 uur

Prijs CORPUS

Om CORPUS te bezoeken moet je een ticket kopen met een tijdslot. Bekijk hieronder de verschillende tickets en prijzen. Via onderstaande kalender kan je direct zien of er nog beschikbaarheid is en direct je bezoek reserveren.

CORPUS ticketsPrijs
Volwassene (13+)€ 23,95Koop tickets
Kind (0-12)€ 23,95Koop tickets

Bereikbaarheid CORPUS

CORPUS is door de centrale ligging zeer goed bereikbaar.

CORPUS is goed bereikbaar met de auto. Het experience centrum ligt naast de snelweg bij Leiden. Navigeer naar Willem Einthovenstraat 1 in Oegstgeest. Er is een overdekte parkeergarage waar je voor € 8,00 kan parkeren.

Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan een van de volgende buslijnen vanaf Leiden:

  • Bus 9, stap uit bij halte Willem Einthovenstraat, Oegstgeest
  • Bus 38, stap uit bij halte Willem Einthovenstraat, Oegstgeest
  • Bus 90, stap uit bij halte CORPUS, Oegstgeest

Kijk op 9292.nl voor actuele tijden.

Bereid je voor om versteld te staan, te leren en geïnspireerd te raken bij CORPUS in Oegstgeest, waar de geheimen van het menselijk lichaam tot leven komen. Dit is een must-visit bestemming in de regio Leiden voor iedereen die geïnteresseerd is in wetenschap, gezondheid en het menselijk avontuur!

Adresgegevens

  • CORPUS ‘reis door de mens’
  • Willem Einthovenstraat 1
  • 2342 BH  Oegstgeest
  • Koop je tickets

Tips in Leiden

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page