Strand duindamseslag Noordwijk

Home / Die besten Tipps für einen Tagesausflug in Holland / Strände in Holland / Het strand bij de Duindamseslag in Noordwijk

 

Bij het strand bij de Duindamseslag kan je genieten van het brede zandstrand en het unieke uitgestrekte duingebied van Noordwijk.

De Duindamseslag ligt verscholen in de duinen van Noordwijk. Het dichtstbijzijnde parkeerterrein is parkeerterrein Duindamseslag dat op ongeveer 15 minuten lopen ligt (1,5 kilometer).

Rustig strand

De Duindamseslag is het rustigste strand van Noordwijk. Dit komt mede doordat het minder makkelijk toegankelijk is met de auto. Met de fiets is dit strand wel eenvoudig te bereiken.

Naaktstrand Noordwijk

Bij de Duindamseslag ligt een van de naaktstranden van Noordwijk. Het gaat hier om een klein gebied tussen paal 78,0 en 79,5 (ongeveer tussen strandopgang 22 en 24). Je bereikt het gebied door na de strandopgang naar links te lopen. Het naaktstrand is met borden aangegeven. Op dit naaktstrand zijn geen voorzieningen aanwezig.

Horeca bij de Duindamseslag

Op het strand van de Duindamseslag vind je direct na de strandopgang het strandpaviljoen De Zeespiegel. Je kan bij deze kleinschalige en gezellige strandtent terecht voor een hapje en een drankje.

Strandverhuur

Bij het De Zeespiegel kan je ook ligbedden, windschermen etc huren.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page