fietsroute amsterdamse waterleidingduinen

Home / Die besten Tipps für einen Tagesausflug in Holland / Radfahren im Bollenstreek / Fahrradrouten im Bollenstreek / Fietsroute rondje Amsterdamse Waterleidingduinen Noordwijk – Zandvoort

 

De Amsterdamse Waterleidingduinen is een van de mooiste duingebieden van Nederland. In het duingebied mag alleen gewandeld worden maar deze fietsroute maakt een rondje rondom de waterleidingduinen via de badplaatsen Noordwijk en Zandvoort en geeft je de mooiste uitzichten over de Noordzee en de duinen.

Geniet van het strand en het uitgebreide duinlandschap van de Amsterdamse Waterleidingduinen en fiets door het gezellige Noordwijkerhout en de badplaats Zandvoort. Deze fietsroute van 52 kilometer is zeer veelzijdig en laat je de mooiste uitzichten over de Noordzee en de duinen zien. Ook kom je langs leuke badplaatsen en dorpen.

Knooppunten

Deze fietsroute fiets je eenvoudig via het knooppuntennetwerk. De route kan je starten op elke gewenste locatie en in willekeurige richting rijden.

Om optimaal te kunnen genieten van het fietsnetwerk hebben VVV en Falk een mooie fietskaart ontwikkeld. Op deze fietskaart staan alle knooppunten en tips over de omgeving. Deze fietskaart kost € 15,99 en is verkrijgbaar bij de lokale VVV’s of direct online te bestellen in de webshop van bol.com (bij online bestellen heb je gegarandeerd de laatste druk!)

Startlocaties

Deze fietsroute kun je in willekeurige richting rijden en op elke gewenste locatie op de route starten. Hieronder hebben we enkele locaties omgeschreven waar je makkelijk kan parkeren en kan starten met deze route.

Interessante locaties tijdens deze fietsroute

Tijdens de fietsroute kom je langs vele leuke locaties. Hieronder onze favoriete locaties.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page