Buitenzwembad Hillegom de Vosse
 

Kom zwemmen in het grootste buitenzwembad van de Bollenstreek en omstreken bij Zwembad De Vosse in Hillegom. Vanaf 20 april t/m 29 september is dit buitenbad een zwemfeest voor jong en oud.

Dit grote zwembadcomplex is elke zomer geopend en behoort tot een van de mooiste buitenzwembaden in Nederland. Het zwembad is uitstekend onderhouden en bestaat uit onder andere een verwarmd wedstrijdbad, recreatiebad en een peuterbad.

Zwembad de Vosse

Buitenzwembad Hillegom de Vosse

Het is er fantastisch toeven voor jong en oud en is prachtig gelegen. Er is veel groen en een mooie ligweide waar u heerlijk kunt zonnen of een partijtje volleybal of badminton kunt spelen. Het wedstrijdbad is 50 meter en voorzien van een grote en een kleine duikplank. Het recreatiebad van 30 bij 40 meter staat garant voor veel zwemplezier met de fantastische glijbaan.

Spraypark 

Voor de kinderen is er een speeleiland op de ligweide, waar ze naar hartelust kunnen spelen en klimmen. De allerkleinsten kan je veilig laten spelen in het peuterbad. Hier is een peuterglijbaan en kantelboom. Dit bad is volledig afgebakend door middel van een hek, zodat de kleintjes niet zomaar naar de diepere baden kunnen lopen. Tevens wordt het gehele complex 24 uur per dag bewaakt door moderne camera’s en zijn er tijdens het recreatief zwemmen, altijd meerdere, gecertificeerde badmeesters aanwezig om toe te zien op de veiligheid in en rond het zwembad.

Prijs Zwembad De Vosse in Hillegom

Zwembad de VossePrijs
Zwembadkaartje€ 6,80Koop online
Kinderen t/m 2 jaarGratis
10+1 rittenkaart (niet persoonsgebonden)*€ 68,00Koop online
Abonnement 16+€ 161,50Koop online
Jeugd abonnement t/m 15 jaar€ 77,95Koop online

*De 10+1 rittenkaart is alleen geldig in het jaar van aankoop.

Openingstijden buitenzwembad Hillegom

Momenteel is Buitenzwembad Hillegom geopend voor zowel banen zwemmen als recreatief zwemmen voor alle leeftijden. Kijk op de website voor de actuele openingstijden.

Tijdens de zomervakantie is Zwembad De Vosse elke dag geopend van 10:00 uur tot 19:00 uur. In het weekend sluit het zwembad om 18:00 uur.

Horeca

Zwembad de Vosse heeft een uitgebreide horecavoorziening waar je terecht kunt voor dranken, ijs, snoep en snacks.

Bereikbaarheid en gratis parkeren

Het buitenzwembad in Hillegom ligt central in de Randstad en is binnen 30 autominuten te bereiken vanuit Haarlem, Amsterdam, Leiden en Den Haag. Er is een grote parkeerplaats voor de deur waar je gratis kan parkeren.
Zwembad De Vosse is een prima gelegenheid voor een gezellig (en voordelig) dagje uit met het hele gezin!

Adres

  • Zwembad de Vosse
  • Vosselaan 152
  • website

Alle zwembaden in de Bollenstreek

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page