fietsverhuur Katwijk
 

Huur een fiets in Katwijk bij Lemonbike en geniet op een gezonde manier van het strand, de duinen en de bollenvelden. De huurfietsen zijn comfortabel, goed onderhouden en zijn ook nog eens een goedkope manier van vervoer. Perfect voor een lekker ontspannen dagje genieten dus.

Fietsverhuur in Katwijk

Katwijk is de ideale start voor een afwisselende fietsroute langs de Nederlandse kust. Geniet van de mooie brede stranden, de uitgestrekte duinen en de bloeiende bloemen in zowel het voorjaar als de zomer. Met een huurfiets geniet je optimaal van het landelijke karakter van de omgeving en hoef je niet zelf een fiets mee te nemen.

Breed assortiment huurfietsen

Bij Fietsverhuur Katwijk Lemonbike kan je terecht voor een breed assortiment aan huurfietsen. Uiteraard heeft Lemonbike goede stadsfietsen maar ook voor kinderfietsen, elektrische huurfietsen en tandems bij je bij Lemonbike aan het juiste adres. Je huur al een fiets vanaf € 12,00 per dag.

Kinderfiets huren

Wil je de omgeving ontdekken met je kinderen? Huur dan een kinderfiets bij Fietsverhuur Katwijk. Er is een ruime keuze aan kinderfietsen. Bij Lemonbike hebben ze zelfs jongens en meisjes fietsen. Een kinderfiets huur je al voor € 9,00 per dag.

 • 18 inch kinderfiets ( Lengte kind: 110cm – 120cm)
 • 20 inch kinderfiets ( Lengte kind: 115cm – 125cm)
 • 22 inch kinderfiets ( Lengte kind: 125cm – 135cm)
 • 24 inch kinderfiets ( Lengte kind: 130cm – 145cm)
 • 26 inch kinderfiets ( Lengte kind: 140cm – 160cm)

Tandem huren

(Elektrische) tandem huren in Katwijk

Met een tandem is het fietsen langs het strand en door de duinen extra leuk. Er zijn verschillende tandems te huur bij Lemonbike. Naast de standaard tandem zijn er ook elektrische tandems en ouder kind tandems. Een tandem huur je al vanaf € 23,00 per dag.

Elektrische fiets huren

Elektrische fiets huren in Katwijk

Wil je heerlijk ontspannen genieten van de tulpenvelden? Huur dan een elektrische fiets in Katwijk. De elektrische huurfietsen van Lemonbike zijn van het met Giant en hebben 7 versnellingen. Door de sterke middenmotor en een extra sterke accu kan je heerlijke fietsroutes met deze e-bike fietsen. Een elektrische fiets huur je al voor € 27,00 per dag

Elektrische bakfiets huren

Elektrische bakfiets huren in Katwijk

De elektrische bakfiets van het merk Dolly is erg populair. De bakfiets heeft 7 versnellingen. De bakfiets is geschikt voor twee kleine kinderen plus bagage. De bakfiets heeft 7 versnellingen.

Elektrische scooter huren

Elektrische scooter huren in Katwijk

Bij Lemonbike kan je ook terecht voor het huren van een stoere elektrische scooter. Deze e-scooter heeft een minimaal bereik van 40 km en een snelheid van 25 km/u. Deze elektrische scooter huur je al voor € 39,00 voor een halve dag.

Prijsoverzicht van fietsverhuur

Je kan een fiets huren voor een dag of voor een langere periode. De prijzen hieronder zijn voor 1 dag. Het is verplicht om vooraf te reserveren.

Soort fietsPrijs voor 1 dag
City Bike€ 12,00Reserveer nu
Kinderfiets€ 9,00Reserveer nu
Elektrische fiets€ 27,00Reserveer nu
Tandem / Ouderkind tandem€ 23,00Reserveer nu
Elektrische tandem€ 37,00Reserveer nu
Elektrische bakfiets€ 38,00Reserveer nu
Elektrische scooter€ 39,00 (halve dag)Reserveer nu

Fietsverhuur locatie in Katwijk

Het adres van LemonBike is Zuidstraat 98a in Katwijk.

Met de auto

Kom je met de auto naar Katwijk dan kan je betaald parkeren in de Zuidstraat vlakbij de Lemonbike.

Met het openbaar vervoer

Buslijn 31 stopt op 5 minuten loopafstand van de vestiging van Noordwijk. Je kan uitstappen bij bushalte Noordeinde in Katwijk Kijk op 9292.nl voor actuele reisinformatie.

Huurfiets laten bezorgen in Katwijk

Verblijf je in Katwijk in een hotel, vakantiepark of camping? Laat dan je huurfiets bezorgen bij jouw accommodatie met de brengservice.

Openingstijden fietsverhuur Katwijk

Lemonbike in Katwijk is geopend op maandag t/m zaterdag.

 • Maandag | 10.00 uur – 18.00 uur
 • Dinsdag | 10.00 uur – 18.00 uur
 • Woensdag | 10.00 uur – 18.00 uur
 • Donderdag | 10.00 uur – 18.00 uur
 • Vrijdag | 10.00 uur – 18.00 uur
 • Zaterdag | 10.00 uur – 18.00 uur

Fietsroutes vanaf Lemonbike Katwijk

Door de centrale ligging is Katwijk een ideale startlocatie voor een fietsroute. Er zijn verschillende thema fietsroutes waar je een keuze uit kan maken.

Meer in Katwijk aan Zee

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page